November 2010

30 november 2010

Dat witte spul ligt er nog steeds en ik begin het nog leuker te vinden. Vooral als ergens een hoopje ligt want daar kun je dan zo lekker induiken. Dat is pas lol. Alleen heb je dan van die bezorgde vrouwtjes die de witte bobbeltjes uit je haren willen halen. Dat is lastig en ook niet nodig. Dat heb ik vrouwtje verteld door eens flink tegen haar te grommen toen ze me optilde. Helaas dat mag ik niet doen, dus toen pakte ze me bij mijn nekvelletje en ik hoorde het beruchte juj-woordje. Toen heeft ze me met bobbeltjes en al op de grond gezet.
Eenmaal thuisgekomen heb ik het me wel  laten gevallen. Want het was toch wel lekker zo op de handdoek zitten en verwend worden.
Ik ben vandaag voor het eerst midden op de dag een uurtje alleen geweest. Vrouwtje moest met opa ergens naartoe en ik kon niet mee. Raar maar dat is dus hetzelfde als wanneer vrouwtje boodschappen gaat doen. We krijgen wat lekkers, zij gaat naar buiten en sluit de deur af. En opeens is ze er weer. Omdat ik nu toch al een grote jongen ben, heb ik ook nu niet gehuild en blaffen hoeft ook niet want er gebeurt toch niets.
Wat ik ook nog moet vertellen is dat ik me vandaag zeker wel twee keer gemeld heb dat ik moest plassen. En.... een keer dat ik moest poepen. Vrouwtje en ik zijn allebei heeeeel erg trots!!!


29 november 2010

Wat was dat raar toen we vanmiddag gingen wandelen, de straat was opeens wit. Leuk goedje is dat ik snap alleen niet waar het vandaan komt. Is ook niet belangrijk, je kunt er leuk mee spelen. En als je thuiskomt wordt je lekker afgedroogd door vrouwtje. Zij zorgt er dan voor dat al dit witte bobbeltjes uit je haren gaan.
Vandaag was weer boodschappendag en ik ben heel erg braaf geweest, ik heb helemaal niet gehuild. Alleen een heel klein beetje toen er een hele harde knal was en Lobbe bang werd. Toen werd ik ook bang. Maar gelukkig was vrouwtje weer snel thuis.
Voor de rest heb ik niet veel uitgespookt, alleen de normale dingen zoals spelen, eten en ondeugd uithalen. Lijkt me ook wel genoeg, ik was in ieder geval zo moe dat ik de hele avond geslapen heb


27 en 28 november 2010

Ik ben nu een echte grote jongen want ik heb van vrouwtje een lange looplijn gekregen. En die krijg je alleen als je heel braaf bent en groot natuurlijk. En dat is fun, ik kan nu altijd bij Lobbe komen en haar een beetje plagen. Alleen vindt vrouwtje dat niet altijd goed.
Ik heb voor het eerst onder het wandelen gepoept en het schijnt dat dit ook de bedoeling is. Want ik zie dat Lobbe dit ook doet. Zondag heb ik voor het eerst in het bos zelf mogen lopen. Omdat alles bevroren was durfde vrouwtje het wel aan om me te laten lopen. Ze zei wel meteen erbij dat dit de enige keer zou blijven. Donderdag is het eindelijk zover dan krijg ik die domme spuit en dan mag ik altijd lopen.
Het was best gaaf, wat kun je heerlijk spelen in al die bladeren en met de lange lijn ook nog lekker rennen. Ik heb genoten!!!
Toen we thuis kwamen was ik zo moe, dat ik meteen in mijn mandje in slaap ben gevallen. Bij opa ben ik heel lief geweest, ik heb geen ongelukjes gehad en ik heb me door opa laten knuffelen.
Thuis heb ik wel nog een ongelukje gehad, ik heb in huis gepoept en dat vindt vrouwtje niet goed. Maar het was zo koud buiten en donker, ik vond het maar eng en daarom heeft vrouwtje me weer naar binnen gelaten en toen gebeurde het dus. Ik heb het maar op het karpet gedaan.  Dus ik weet wel dat het niet goed is, maar ja......
De plasjes heb ik wel buiten gedaan, dat gaat ook veel vlugger als poepen, binnen 2 minuten is dat gepiept, dus ook veel gemakkelijker. Ik zal mijn best doen om alles buiten te doen, maar vrouwtje moet nog een beetje geduld met me hebben.
Ik woon nu 2 weken bij vrouwtje en heb toch al een heleboel geleerd:
Ik luister naar mijn naam
Ik loop braaf aan de lijn
Ik weet dat ik niet aan het eten van Lobbe mag komen
Ik weet dat als vrouwtje even weggaat ze ook weer thuiskomt, dus ik huil helemaal niet
Als vrouwtje het juj-woord gebruikt, weet ik dat ik heel erg stout ben
De meeste poepjes en plasjes doe ik netjes buiten, maar nog niet allemaal
En ik weet hoe ik vrouwtje ‘s nachts wakker moet maken om te plassen: gewoon lekker haar gezicht wassen.
Nou dat is toch best wel knap van me, ik ben per slot pas 11 weekjes en 3 dagen oud.


26 november 2010

Heb ik me toch hard gewerkt vandaag: ik moest vrouwtje meehelpen met de kattenbakken, dat betekent dat ik de dweil en dergelijke in de gaten moest houden. Daarna heb ik de bezem eens onder handen moeten nemen en uiteraard de andere dweil waar vrouwtje de vloer mee doet. Daarna heb ik de was die vrouwtje op moest hangen bewaakt. Dat was eenvoudig, ik ben er gewoon bovenop gaan liggen. Nadat deze klus geklaard was heb ik eerst maar eens pauze gemaakt en samen met vrouwtje wat lekkers genomen. Zij een mensenkoekje en ik een hondenkoekje. Toen waren de vogelhuisjes aan de beurt, Hieraan hoefde ik niet veel te doen, alleen vrouwtje in de gaten houden en kijken of ze het ook wel goed deed. Eenmaal klaar met het papagaaienhuisje, was ik wel heel erg moe. Maar omdat ik mijn taken serieus neem had ik geen rust om te slapen. Daarom is vrouwtje bij me op de bank komen zitten zodat ik eindelijk in slaap kon vallen. Toen ik wakker werd was het huisje van de kleine vogel al klaar.
De boswandeling hebben we vandaag overgeslagen omdat het voor mij niet leuk is om op de arm te moeten zitten. Daarom heeft vrouwtje besloten dat we een dag naar het bos gaan voor Lobbe en de andere dag niet zodat ik lekker zelf kan lopen.
Ik heb trouwens ook nog groot nieuws: Ik heb vrouwtje voor het eerst verteld dat ik naar buiten moest om te poepen. Is dat knap of is dat knap???


25 november 2010

Het was een rustige dag, we zijn nergens naartoe hoeven te gaan en zo was het voor mij ook lekker rustig. Wel ben ik in het bos heel erg boos geworden. Ik wilde zelf lopen en dat mocht dus niet, zelfs niet toen ik tegen vrouwtje begon te grommen. In tegendeel, toen werd zij boos op mij want ik mag niet grommen tegen haar. Gelukkig was de boosheid vlug over want toen ik me braaf liet dragen heeft vrouwtje gezellig met me gebabbeld en voor ik het wist mocht ik weer zelf lopen.
Ik ben ook best braaf geweest, al zeg ik het zelf, ik heb vandaag maar een of twee ongelukjes in huis gehad, voor de rest heb ik netjes buiten geplast. Dus is niet alleen vrouwtje trots op me maar ik ben het ook.
Verder heb ik vandaag gespeeld met de papagaai Lowieke. Dat is een gezellige goser, telkens als ik hem uitdaag komt hij met me spelen. Vandaag hebben we rondjes door de kamer gerend.
Bij het kattenbakvolkje, zoals vrouwtje ze noemt, ben ik erachter gekomen dat ze er niet van houden als ik te druk ben, dan krijg ik een draai om de oren van ze. Dat is dan even schrikken en dan gewoon weer verder spelen. Alleen Speedy vindt het nooit erg als ik per ongeluk tegen hem aanren. Die begint dan meestal mee te spelen en als hij geen zin heeft, loopt ie gewoon weg.
Van het wandelen moet ik nog vertellen dat ik een eigen dummy heb gekregen. Omdat ik steeds de dummy van Lobbe wil pakken vond vrouwtje het een goed idee om er ook eentje voor mij mee te nemen. Dus nu ben ik net een grote hond: ik loop ook met de dummy. Alleen nog niet zo ver, want als je dat ding in je mond hebt dan kun je niet zoveel snuffelen en ik heb nog zoveel te ontdekken dus..... Gelukkig draagt vrouwtje hem voor me als ik het te druk heb met andere dingen.


24 november 2010

Ik heb een belangrijke les geleerd: ik mag niet grommen tegen vrouwtje als ik iets niet mag. Dan wordt vrouwtje namelijk boos op en pakt ze me bij mijn nekvel en krijg ik het strafwoordje juj weer te horen. Als ik dat hoor weet ik dat ik te ver ben gegaan. Het enige wat er dan nog op zit is heel lief de hand van vrouwtje likken. Soms kan ik best wel eens een beetje fel worden als dingen niet lukken of als ik dingen niet mag. Ik mag bijvoorbeeld ook niet de dummy van Lobbe pikken als we wandelen en ik mag haar niet in de poten bijten. Al die regeltjes zijn soms best wel lastig. Gelukkig mag ik een heleboel dingen wel zoals spelen met de oude sloffen van vrouwtje of met het oude badkamermatje. En gelukkig speelt vrouwtje heel vaak met me.
Vandaag zijn we ook gaan shoppen. Vanmorgen is vrouwtje weer naar de winkel geweest voor brokjes, maar die lust ik ook niet. Dus vanmiddag weer naar de winkel en nu heb ik de brokjes gekregen die ik gewend was. Daarna zijn we nog naar andere winkels geweest en daar waren heel lieve mensen die me even wilden aaien. Ze vonden me zo lief omdat ik nog zo klein ben. Moe wordt je wel van al die aandacht en toen we thuis waren ben ik ook maar eens uitgebreid gaan slapen.
Na het eten was ik nog steeds moe en omdat vrouwtje het niet goed vond dat ik in haar vingers beet, ben ik maar weer gaan slapen. Al met al was het een drukke, leerzame en vermoeiende dag. In bed heb ik ontdekt dat niet alleen het kussen van vrouwtje lekker slaapt, maar dat als ik mijn hoofdje op haar hals leg het nog beter slaapt. Vrouwtje vond het goed dus zo zijn we in slaap gevallen.


23 november 2010

Vandaag heb ik me toch goed verschrokken zeg. Ik was met vrouwtje op een kamer waar ik normaal nooit kom. Zij ging daar met de was aan de slag en vond dat daar geluid bij hoorde. Ik lag lekker voor zo’n zwarte dingen op de grond en nadat vrouwtje wat met knopjes gedaan had kwam me daar toch een geluid uit. Ik heb toen voor het eerst eens heel hard geblafd en kon er pardoes niet meer mee stoppen. Bij nadere inspectie bleek gellukkig dat niemand achter die zwarte dingen zat en dat ik dus niet bang hoefde te zijn.
Op die kamer stond ook een hond, zo eentje die niets zegt en ook niet beweegt, maar ik vond hem zo gaaf dat vrouwtje het goed vond dat ik met zou spelen. Toen ik moe gespeeld was heb ik me lekker tegen hem aan geknuffeld en ben eens uitgebreid gaan slapen. Vrouwtje vond dat zo leuk dat ik die hond nu beneden bij mijn mandje heb staan en dat vind ik best gezellig, als ik wil kan ik met hem spelen, ik kan lekker mijn brokjes bij hem opeten en ik kan tegen hem aan gaan liggen om te slapen. Knus...!!!
We zijn ook nog naar de winkel geweest, vrouwtje vond dat ik een jas nodig heb omdat het erg koud wordt buiten. Nou, dat was me een gedoe, ik moest dat ding natuurlijk ook passen. Goed ik heb dus nu een jas. Heeft vrouwtje ook maar meteen brokjes voor me meegnomen, maar die vind ik helemaal niet lekker, ze zijn veel te klein en ik kan er niet op bijten, dus dat wordt weer andere kopen.
Toen we ‘s middag zijn gaan wandelen moest ik natuurlijk mijn nieuwe jas aan, wat een vervelend ding, ik bleef steeds met mijn pootjes erin hangen en viel dus op mijn snuitje. Van pure ellende heeft vrouwtje hem toen maar uitgedaan zodat ik tenminste normaal kon lopen. Ik ben benieuwd wat ze erop gaat verzinnen, want ze heeft me wel duidelijk gemaakt dat ik er maar beter aan kan wennen.
Toen we weer bijna thuis waren heb ik mijn pootje bezeerd. Ik weet niet zo goed wat er gebeurde, maar het deed in ieder geval zeer. Ik mocht lekker bij vrouwtje op de arm, totdat de pijn weg was, waarna ik natuurlijk weer zelf wilde lopen. Vrouwtje heeft thuis heel goed naar mijn pootje gekeken maar niets raars kunnen vinden.
De test met de kattenbakken is mislukt. Ik heb het vandaag weer geprobeerd en wat denk je krijg ik zomaar een tik met de wijsvinger op mijn neus. Het deed geen pijn maar ik schrok er wel van en ik vind het helemaal geen leuk gevoel, dus heb ik besloten om die domme bakken maar links te laten liggen.


22 november 2010

Vandaag was een heeeeeel spannende dag voor vrouwtje en voor mij. Vrouwke moest namelijk boodschappen gaan halen en ik kon niet mee. Ze heeft heel lang gepiekerd en zich zorgen gemaakt. Maar jah, eten moet nu eenmaal in huis gehaald worden. Dus heeft ze de stoute schoenen aangetrokken en is toch maar gegaan. En toen was ik zomaar alleen in huis zonder vrouwtje, maar wel met wat lekkers. Toen ik dat op had was ik zo moe dat ik maar ben gaan slapen en toen vrouwtje thuis kwam heb ik dat geneens gemerkt, zo ver weg was ik. En toen kwam het, vrouwke moest nog naar een tweede winkel en dus moest ik nog een keer alleen blijven. Nou dat vond ik wel wat veel en toen heb ik maar eens flink geprotesteerd. Niet dat dat geholpen heeft, want vrouwtje is niet terug gekomen om me te troosten. Dus toen ben ik maar weer gaan slapen en opeens was ze er weer.
Wat ik niet begrijp is dat ik van vrouwtje niet in de kattenbakken mag spelen. De katten mogen er wel in en ik niet, dat is niet eerlijk. Telkens als ik het toch probeer vist vrouwtje me eruit en krijg ik het strafwoordje te horen: Sjtroepie juj! Nou als ik dat hoor weet ik dat vrouwtje het meent en dat ik het beter niet meer kan doen. Maar jah, als jonge gast blijf je het toch proberen, het zou eens kunnen lukken.....


Zaterdag 20 november en zondag 21 november

Gisteren ben ik heel hard bezig geweest met het meehelpen met de was. Ik moest er per slot voor zorgen dat deze beschermd werd en dat niemand ermee vandoor zou gaan. Daarna heb ik de boel buiten onderzocht. In de kelder zit een gat in de deur waar de katten door naar de ren kunnen, nou ik wilde dat weleens weten en pastte precies door het gat dus kon ik de boel goed onderzoeken.
Toen vrouwtje beneden helemaal klaar was heb ik boven nog even wat gespeeld, maar ik was zo moe dat ik blij was dat ik op mijn plekje kon gaan liggen en lekker slapen, ik heb zo diep geslapen dat ik niet eens gemerkt heb dat vrouwtje niet meer bij me zat. ‘s Middags zijn we weer naar het bos gegaan en alweer mocht ik niet zelf lopen. Ik heb hard gesparteld en geprotesteerd maar het heeft niet geholpen, ik moest op de arm blijven.
Na het wandelen heb ik weer lekker door het gras gerend en met Speedy gespeeld tot ik moe was. Vrouwtje is toen achter de computer gaan zitten en ik heb lekker liggen slapen tot het eten. Toen heeft vrouwtje nog met me gespeeld en toen vond ze het goed geweest en wilde lekker tv kijken. Dus heb ik zelf wat gespeeld en geslapen.
Vandaag ben ik mee geweest naar opa. We zijn de hele middag bij hem geweest. Nu ik hem wat beter ken vind ik hem best leuk. Ik heb zelfs even met hem gespeeld. Het grootste nieuws van vandaag is wel dat ik onder het wandelen zomaar echt geplast heb. Ik geloof dat dit ook de bedoeling is want ik zie dat Lobbe dit ook altijd doet. Moet ik morgen nog maar eens proberen, kijken of vrouwtje dan weer zo trots op me is.
Ik denk dat vrouwtje dadelijk eten voor ons gaat maken en dat we dan weer lekker op de bank gaan zitten om te spelen, te slapen en tv te kijken.


Vrijdag 19 november 2010

Vanmorgen op de badkamer heb ik het zo druk gehad met spelen dat ik helemaal vergeten ben om te huilen dat ik vrouwtje niet zag. Na het eten hebben vrouwtje en ik de kattenbakken uitgeschrobt. Ik heb haar geholpen en ben dus mee gegaan een trap af en daar heb ik me bezig moeten houden met de dweil, de handdoek waar vrouwtje die bakken mee afdroogt en met de zakken waar dat spul wat in die bakken moet inzit. Zo zie je dat ik het heel druk gehad heb. Dacht ik dat ik klaar was, nee hoor. Na de dweil, de handdoek en de zakken kwam er nog een bezem, een andere doek en een andere dweil.
Na de bakken van het kattenvolkje waren de huisjes van de vogels aan de beurt, maar daar heb ik niet veel mee kunnen helpen want ik was een beetje heel erg moe.
Vanmiddag ben ik op een plaats geweest die ik wel heel erg leuk vond, vrouwtje vertelde me dat dat het bos was en dat als ik een beetje groter gegroeid ben, ik daar rond mag rennen. Nu moest ik bij vrouwtje op de arm blijven zitten, dat was wel jammer. Op de straat heb ik zelf mogen lopen en toen we thuis kwamen heb ik maar eens goed door het gras gerend en met Speedy gespeeld.
Toen vrouwtje ging eten zijn Lobbe en ik lekker bij haar gaan liggen en toen mocht ik zelfs op de rug van Lobbe gaan liggen. Zij was in het begin wel bang van me, maar nu begint ze te begrijpen dat ik best een aardig kereltje ben. Zo hebben we met z’n drietjes lekker tv gekeken, althans vrouwtje gekeken en wij geslapen.
Voordat we naar bed gingen heb ik zelf buiten plasje en poepje gedaan. Vrouwtje was zo trots op me dat ik weer wat lekkers gekregen heb.


Donderdag 18 november 2010

Vandaag heb ik weer wat nieuws geleerd: samen met vrouwtje naar de winkel. De grote papagaai, Lowieke was jarig en vrouwtje had geen cadeautje voor hem. Dus dat moest wel even gehaald worden en toen mocht ik mee. Het was wel spannend, al die mensen en al die rare geluiden, maar gelukkig mocht ik bij vrouwtje op de arm en was ik helemaal niet bang. Daarna zijn we nog even naar opa geweest. Omdat ik steeds bij vrouwtje op het kussen wil liggen heeft ze me verteld dat ik een eigen kussen krijg, nou dat zijn we dus bij opa gaan halen. Toen ik thuiskwam was ik wel heel erg moe, maar ook heel erg trots omdat ik helemaal niet bang was geweest.
En vrouwtje is heel erg trots op me omdat ik voor de eerste keer geblaft heb dat ik naar buiten moest om te plassen. Ze was zo trots dat ik daarna wat lekkers van haar gekregen heb. Dat moet ik nu dus onthouden, als ik vrouwtje trots maak krijg ik iets lekkers, dus dat moet ik dan maar vaker doen.
Wat het eten betreft heb ik zo mijn eigen ideeen. Vrouwtje vind dat ik hondeneten moet eten, maar ik vind het eten van de katten veel lekkeder. Als ik braaf wat van mijn eigen vlees gegeten heb mag ik van vrouwtje een kattenkommetje uitlikken waar nog een heeeeel klein beetje van dat lekkere vlees in zit. Mijn eigen brokjes lust ik wel nog steeds, ik vergeet alleen af en toe om te eten omdat ik te druk bezig ben met spelen. Gelukkig let vrouwtje daarop en als ze denkt dat het toch hoog tijd wordt om mijn maagje te vullen blijft ze even bij me en eet ik ook braaf mijn brokjes


Woensdag 17 november 2010

Nou de dag begon met hetzelfde ritueel, vrouwtje begint met douchen en ik met spelen met de mat. Daarna eten en vrouwtje weer druk door het huis lopen. Maar ik heb ontdekt dat je met katten heel grote vriendjes kunt worden want ik mocht bij eentje zomaar tegen hem aan gaan liggen en slapen. Dat was fijn want toen hoefde ik helemaal niet bang te zijn dat vrouwtje weg was. Nadat vrouwtje gegeten had was ze zo moe dat ze even wilde slapen en ik mocht zomaar bij haar kruipen. Dus toen hebben we samen geslapen op de bank. Dat was nieuw voor me, maar ik vond het wel leuk.
‘s Middags kwam er een vreemde mevrouw die vrouwtje Rebecca noemde. Nou die had wat leuks voor me, kreeg ik zomaar nieuw speelgoed. Nadat we gewandeld hadden kreeg ik ook nog wat lekkers van die mevrouw, dus ik vind haar wel aardig.
Toen die mevrouw weg was kwam nog een andere mevrouw met een klein meisje. Dat meisje had een tekening gemaakt voor Lotje, het hondje wat gestorven is. Ik heb even met het meisje gespeeld, maar wilde eigenlijk lliever eten want het was best al laat en mijn maagje rommelde. Maar meteen toen die mevrouw weg was heeft vrouwtje eten gemaakt en daarna heb ik de hele avond lekker geslapen. Want ik was best wel moe van al die nieuwe mensen.


Dinsdag 16 november 2010

Het was even wennen vanmorgen. Verteld vrouwtje dat ze zich gaat douchen en ik had er geen idee van wat ze bedoelde. Goed we gaan naar een kleinere kamer en vrouwtje zet zo’n ding aan waar je nat van wordt en opeens is ze zomaar weg. Nou toen heb ik toch moeten huilen, maar wat raar ineens hoor ik de stem van vrouwtje en zie ik zomaar haar gezicht tevoorschijn komen. Toen ben ik maar gaan spelen met zo’n leuke mat die er ligt.
Daarna heeft vrouwtje eten voor ons gemaakt en toen begon ze heel druk door het huis te lopen, zij noemt dat poetsen geloof ik. Dat vond ik maar niks, want soms was ze zomaar verdwenen en moest ik weer huilen totdat vrouwtje weer tevoorschijn kwam en dat gebeurde steeds. Dus toen kreeg ik in de gaten dat ik niet altijd hoefde te huilen en niet bang hoefde te zijn.
‘s Middags zijn we op stap geweest naar de dierendokter. De kleinere hond die hier woonde was heel erg ziek en vrouwtje dacht dat de dokter mischien nog iets kon doen. Wat raar opeens kwam er heel veel water uit de ogen van vrouwtje en we zijn zonder de kleinere hond weer naar huis gegaan. Op weg naar huis zijn we nog even bij opa langs geweest. Dat is de pappa van vrouwtje. Een heel lieve meneer, maar ik was toch een beetje bang van hem.
Om me weer happy te laten voelen is vrouwtje met de grote hond en mij gaan wandelen. Dat was wel leuk, want je vindt onderweg allerlei dingen zoals blaadjes en papiertjes en zo.
Na het eten heb ik met vrouwtje lekker op de bank gespeeld totdat we naar bed moesten. En toen was ik helemaal niet meer bang. We hebben even gespeeld en toen ben ik weer lekker bij vrouwtje op het kussen gaan liggen. Maar opeens had ik het een beetje koud dus toen ben ik onder de deken gekropen en heb mijn koppie naast dat van vrouwtje gelegd en zo hebben we heerlijk geslapen.


Maandag 15 november 2010

Vandaag ben ik verhuisd naar mijn nieuwe vrouwtje. Dat was best wel heel erg spannend. Gelukkig is ze een hele poos bij mij en mijn mamma gebleven voordat ze me meegenomen heeft. Ik moet zeggen toen ik hier binnenkwam viel het allemaal reuze mee. Er wonen aardige katten waar ik mee spelen kan en er wonen nog twee honden. Een hele grote die een beetje bang van me is. En een kleinere die me heel lief vindt en waar ik tegenaan mag liggen.
Maar het allerbelangrijkste vond ik dat er een kommetje staat waar van die heerlijke brokjes in liggen. Die heb ik dan ook maar meteen verorbert.
Nadat we gegeten hebben zijn we op de bank gaan zitten en mocht ik lekker tegen vrouwtje aan liggen en toen heb ik heerlijk geslapen. Daarna hebben we gespeeld en toen zei vrouwtje dat we naar bed gingen. Dat vond ik wel eng want mijn mamma was er niet om bij te gaan liggen. Vrouwtje heeft toen een poosje met me gespeeld zodat ik niet langer meer hoefde te huilen. Toen ik moe was ben ik lekker tegen vrouwtje aan gaan liggen en zomaar in slaap gevallen. Ik ben wel een paar keer weer wakker geworden en nadat vrouwtje me had laten plassen zijn we steeds weer terug gegaan naar het bed en tegen de morgen had ik eindelijk gevonden waar ik het lekkerst slaap: bij vrouwtje op het kussen!