15-04-2011

Wat een week heb ik achter de rug. Maandag 's middags naar opa omdat daar een mevrouw kwam waar vrouwtje bij moest zijn. Ik ben heel erg braaf gaan slapen en heb me lekker rustig gehouden. Dinsdag heeft vrouwtje heel hard gewerkt en zijn we thuis gebleven. Woensdag meteen 's morgens naar opa omdat de batterij van zijn horloge leeg was en vrouwtje niet wist of opa wist waar hij het horloge naartoe gebracht had en wanneer hij het op kon halen. Achteraf bleek alles in orde te zijn en had opa alles op de kalender gezet. Daarna zijn we naar de winkel geweest waar vrouwtje een heel grote doos gekocht heeft die we met veel moeite thuis gekregen hebben. Ik heb heel goed opgepast dat ik niet te hard aan de lijn zou trekken omdat anders de doos uit de handen zou vallen. Eenmaal thuis maakt vrouwtje de doos open en komt er zomaar een kastje uit, maar toen begon het. De blubben werden uit het aquarium gehaald, dit werd verplaatst en de vogel, vrouwtje noemt haar Wiefelke, moest ook verhuizen. Het aquarium werd helemaal schoongemaakt en op een nieuwe plaats gezet waarna de blubben weer naar hun huis mochten. Toen dat achter de rug was heeft vrouwtje het normale werk nog gedaan en we zijn pas heel laat gaan wandelen, maar wel nog in het bos.
Donderdag, wat schetst mijn verbazing, weer meteen 's morgens naar opa omdat er een nieuwe mevrouw kwam om hem te helpen en vrouwtje moest haar vertellen waar alle spullen staan en liggen. Nou en toen had ik het niet meer. Ik probeerde vrouwtje steeds duidelijk te maken dat ik naar huis wilde door van haar naar de voordeur te rennen en te piepen. Gelukkig begreep vrouwtje me en toen opa klaar was met eten zijn we ook meteen naar huis gekomen.
Vandaag hoef ik nergens naartoe, gelukkig!!! Vrouwtje zal wel weer haar gewone werk doen en vanmiddag kunnen we dan lekker rustig in het bos wandelen. Wat zal zo'n normale dag weer lekker zijn, want je wordt gewoon moe van al dat geren en als ik moe ben moet ik steeds piepen. Vrouwtje weet dat en wordt ook niet boos als ik de hele tijd piep, ze zorgt er dan voor dat ik lekker rustig op mijn plekje ga liggen en voor ik het weet ben ik vertrokken en als ik dan wakker word ziet het leven er heel anders uit.