De bewoners‎ > ‎

Sjtroepie

                                                                                                     

Mijn naam is dus Sjtroepie en ik woon nog niet zolang in Huisje Weltevree. Om te beginnen vertel ik maar eens wanneer ik geboren ben. Dat is heel gemakkelijk te onthouden namelijk: 09-09-2010.  Mijn mamma woont bij heel lieve mensen en die vonden het leuk om een nestje van haar te hebben. Zo zijn mijn broertje, zusjes en ik er dus gekomen. We hebben het heel goed gehad. We woonden er met mamma, 2 ooms, een klein jongetje en een mevrouw en meneer. Mijn zusjes en broertjes waren alang weg toen ik er nog steeds was. Mij wilden de mensen niet en ik begrijp niet waarom. Maar goed na ruim 9 weken kwam vrouwtje naar me kijken, nou dat was dus liefde. Ik heb zelfs bij haar op schoot liggen slapen, terwijl ik haar nog niet eens goed kende. Maar mamma vond vrouwtje ook meteen aardig, dus dacht ik dat het wel goed zat.
Na een paar uurtjes heeft vrouwtje me meegenomen naar hier. Ik moet zeggen het is me reuze meegevallen. Al die andere gasten die hier wonen vind ik aardig en ik kan met iedereen wel goed opschieten.


Vrouwtje is ervan overtuigd dat ik een lot uit de loterij ben en dat het allemaal goed gaat komen omdat: 
Ik was het derde hondje dat ze gevonden heeft. Het eerste hondje wat ze uitgezocht had woont bij lieve mensen waar hij gelukkig mag blijven wonen. Het tweede hondje ging niet door omdat die mensen een foutje gemaakt hadden. Hij was al aan iemand anders beloofd, dus dat ging ook niet door. En toen heeft ze mij gevonden. Gelukkig !
Ik woonde op huisnummer 18
Ik ben dus geboren op 09-09
Ik was precies 9 weken en drie dagen toen ik hier kwam wonen.
De dag dat ze me gevonden heeft was 15 november.
Alle getallen hebben te maken met een 3 en volgens vrouwtje brengt dat geluk.