De bewoners‎ > ‎

Paco

Hallo mijn naam is Paco en ik ben op 18 april van het jaar 2011 in Huisje Weltevree komen wonen.
Ik ben ergens in januari geboren en heb eerst ongeveer 6 weken bij mijn ouders gewoond. Daarna ben ik verhuisd naar de dierenwinkel. Daar was het best gezellig en de mensen die daar werken vonden mij een te gek kereltje, vandaar dat ik er 6 weken geweest ben. En toen kwam vrouwtje dus en die heeft me meegenomen. Nu heb ik een lekker groot huis en het bevalt me uitstekend. Ik moet wel even wennen aan de andere dieren, vooral zo'n kleine witte hond, die wil nog wel eens aan mijn huis snuffelen en dat vind ik een beetje eng. Van de katten heb ik geen last en ook de grote vogel, Lowieke, stoort me niet.


Vandaag 11 maart 2016 heb ik vrouwtje verlaten. Ik voelde me niet lekker en heb daarom niet meer gegeten. Toen heeft vrouwtje de dierendokter gebeld en zijn we daar naartoe gegaan. Hij heeft me bekeken en aan mijn buikje gevoeld. Het zag er niet goed uit. Vrouwtje kon me wel nog medicijn geven maar of die zou helpen was maar de vraag. Daarnaast zou ik dat niet zo fijn gevonden hebben. Ik vind vrouwtje wel aardig maar niet als ze me vastpakt en al helemaal niet om iets in mijn bekje te spuiten.
Toen heeft vrouwtje de moeilijke beslissing genomen om me te laten gaan en heeft de dokter ervoor gezorgd dat ik in slaap gevallen ben. Had vrouwtje dat niet gedaan had het een paar dagen geduurd eer ik weer vrij was. Gelukkig heeft ze me dat bespaard want omdat ik niet wilde eten voelde ik me alleen ellendiger.
Slaap zacht mijn klein Pacootje