Welkom op de homepage van Huisje Weltevree, ons eigen plekje op deze aarde.

Allereerst moeten wij,  de bewoners, ons natuurlijk even voorstellen. Omdat wij ook wel houden van een feestje op z'n tijd houdt vrouwtje de verjaardagskalender bij zodat we zeker weten dat er feest is. Omdat het zolang geleden is dat er nog een kleintje in huis is gekomen vinden we het leuk om de verhalen en belevenissen van  de kleine bij te houden in het dagboek van Sjtroepie. Omdat beelden soms genoeg zeggen heeft hij ook nog een eigen foto-dagboek. Niet alleen mensen hebben nieuwtjes, wij ook en die staan allemaal bij de nieuwsberichten uit ons Huisje. Omdat het er best wel veel zijn houdt vrouwtje ook nog een nieuwsberichtenarchief bij, zodat alle nieuwtjes bewaard blijven. Het is altijd leuk om naar beelden te kijken en daarom hebben we ook een fotoalbum met allerlei leuke en gezellige plaatjes.  
We maken hier van alles mee en vinden het leuk om dit te vertellen in allerlei leuke verhalen.
Zoals dat overal gaat in het leven hebben we hier ook te maken met zieken en wij noemen dat dan de de ziekenboeg. Hier houdt vrouwtje alle dingen bij die ze moet onthouden van degene die ziek is. .
Als laatste onderdeel komt dan nog het gedeelte van alle diertjes die hier ooit gewoond hebben, maar die er nu niet meer zijn.
Als de site bekeken is kan het natuurlijk zijn dat jullie vrouwtje iets willen laten weten, bijvoorbeeld over hetgeen jullie gelezen hebben. Daarom heeft ze een notitieblokje gemaakt waar jullie een bericht in kunnen typen. 


         Wij houden de wacht in Huisje Weltevree 
                                                                
                                         Ik heb een kartonnen huisje gevonden

                                                            In het grote huis staat ook nog een tentje..... 

                                                                                       Maar het meest knusse plekje is toch een holletje


Bijgewerkt op:

19-12-2014 
19-12-2014
16-07-2011 
07-08-2011 
10-01-2012 
08-10-2014
05-04-2011
14-01-2012