Pikkujoulukauden 2021 näytelmä

Anopit näytelmän ensi-ilta lauantaina 13.11.2021!

Muut esityspäivät ovat 19.11. klo 19, 20.11. klo 16, 21.11. klo 19, 26.11. klo 19, 27.11. klo 16 ja 28.11. klo 16


Verkkokauppa aukeaa pian!

PIENI PYHIINVAELLUS EI TULE ENSI-ILTAAN 2021

Ikäviä uutisia Pienen pyhiinvaelluksen suhteen. Kevät on ollut vaihteleva koronatilanteen ja esivalmistelujen suhteen. Viime vuonna korona iski Suomeen juuri kun harjoituksia oltiin aloittamassa, eikä toimeen sitten päästy koko keväänä. Tänä vuonna tilanne toistui, siten että rajoitukset ja paikalllinen koronatilanne siirsivät harjoitusten mahdollista alkua liian myöhäiseen ajankohtaan.

Pienen pyhiinvaelluksen ohjaaja Juha Ekola kuvaa tilannetta näin:

"Muutama viikko sitten pandemiatilanne näytti siltä, että harjoitukset olisi ollut ehkä mahdollista aloittaa. Tehtyäni harjoitusaikataululuonnoksen minun oli todettava että aikataulu olisi liian tiivis eikä siinä olisi käytännössä särkymävaraa - jota juuri tällaisessa tilanteessa täytyisi olla. Edellisvuonna laatimaani aikatauluun verrattuna oli mahdollisia harjoituspäiviä reilusti vähemmän, ja lyhyemmällä aikavälillä.

Päätös, vaikka ainoa mahdollinen, oli vaikea. Tätä produktiota varten on tehty töitä kesästä 19 lähtien, omalta kohdaltani ehkä suurimpana näyttämösovituksen kirjoittaminen Veli-Pekka Hännisen elokuvakäsikirjoituksen pohjalta. Enemmän harmittaa kuitenkin juttuun sitoutuneiden teatterin ystävien puolesta - niin työryhmän kuin katsojien.

Ensi vuonna olen jo muissa maisemissa, joten joudun luopumaan tämän produktion ohjaamisesta."

Olemme harmissamme odotetun näytelmän peruuntumisesta tältä vuodelta ja ettemme näe tätä näyttämösovitusta Juhan ohjaamana. Mutta: olemme jo ryhtyneet selvittämään, millä tavalla Pieni pyhiinvaellus voitaisiin tulevaisuudessa nähdä Onnelanrannassa. Tiedotamme asiasta myöhemmin lisää!

Härmänkylän nuorisoseuran puolesta

Tanja Ekola, pj

Lisätietoja

Juha Ekola 045 639 1582

Tanja Ekola 050 381 3274

Pieni pyhiinvaellus

Veli-Pekka Hännisen käsikirjoittama, jo klassikoksi noussut Pieni pyhiinvaellus -elokuva on voittanut lukuisia elokuva-alan palkintoja. Tarina linkittyy ainutlaatuisella tavalla eteläpohjalaisuuden historiaan käsitellen mm. herännäisyyttä sosiaalisena ilmiönä. Tarinassa syntymä ja kuolema, häpeä ja kunnia kietoutuvat yhteen koskettavaksi kudokseksi.

Pienen pyhiinvaelluksen kaikkien aikojen ensimmäinen teatteriversio saa kantaesityksensä Onnelan kesäteatterissa. Näytelmä on Onnelan kesäteatterin suursatsaus: aiemmista vuosista poiketen näytelmiä on ensi kesänä vain tämä yksi.

Tarinan keskiössä on nuori Ritva, joka odottaa aviotonta lasta. Ritvan sisko Leila on ainoa joka asiasta tietää. Ritva joutuu kamppailemaan äidinrakkauden ja ympäröivän yhteisön normien ristipaineessa. Ratkaisevaan rooliin tarinassa nousee vanha körttipastori,joka pienen viattoman lapsen kautta löytää kuolinvuoteellaan armon todellisen merkityksen.

Retkelle Härmään

Lisätietoja ruokapaikoista, käyntikohteista jne:

www.harmanmatkailu.fi

www.visitkauhava.fi

Näytelmähinnat 20€/aikuinen, 16€/eläkeläinen tai opiskelija, 5€/lapsi. Hinnat sisältävät kahvin ja pullan.

ENNAKKOLIPUT: 18 € / 15 € / 5 €

Kesäteatterimme on 400 paikkainen katettu katsomo, ei numeroituja paikkoja. Lippuja myydään verkkokaupan lisäksi paikan päällä käteisellä ja pankkikortilla tuntia ennen esitystä.

Vain ryhmien paikkavaraukset otamme ennakkoon: sinikkakoskinen51@gmail.com tai harmankylanns@gmail.com

Ryhmät:

väh. 20 henkilöä – ryhmälle yksi vapaalippu

100 hlöä -1500€*

200 hlöä – 2800€*

300 hlöä – 3600€*

400 hlöä - 4000€ / yksityisnäytös*

Väliaikatarjoilu, kahvi ja pulla sisältyy ryhmälippujen hintoihin.

*= Yli 50 hengen ryhmiä pyydämme ilmoittamaan tulostaan etukäteen.

Näytelmäyhteistyössä mukana