Αθλητικά στοιχήματα και διαγωνισμοί στο Gurusoccer.eu

Ένας απλός οδηγός για ασφαλές online betting

Το στοίχημα είναι σίγουρα μία από τις αγαπημένες ασχολίες των Ελλήνων τα τελευταία χρόνια. Μπορεί να άργησε λίγο να έρθει επίσημα στη χώρα μας, αλλά μόλις έφθασε, αντικατέστησε το ΠΡΟΠΟ εν μία νυκτί και πλέον είναι το κορυφαίο τυχερό παιχνίδι στην Ελλάδα. Αυτό που κάνει το στοίχημα να διαφέρει από τα άλλα παιχνίδια, είναι το γεγονός ότι επιτρέπει στους παίκτες να αξιοποιήσουν τις γνώσεις που έχουν πάνω στα αθλητικά νέα και γεγονότα αλλά και τις εξελίξεις στον χώρο του αθλητισμού – είναι γνωστό ότι ανέκαθεν άρεσε στους Έλληνες να είναι ενημερωμένοι για τα αθλητικά – για να βγάλουν και κάποια χρήματα. Επίσης, το στοίχημα αλλάζει και τον τρόπο που βλέπεις ένα ματς και το κάνει ακόμη πιο συναρπαστικό.

BET365 Δημιουργία Λογαριασμού - Gurusoccer.eu

Όπως λοιπόν είναι φυσικό, σε μία τόσο μεγάλη αγορά υπάρχουν πολλοί παίκτες. Πλέον το στοίχημα δεν παίζεται μόνο στα πρακτορεία της γειτονιάς. Ιστότοποι όπως το bet365 αθλητικό στοίχημα έχουν κάνει το στοίχημα πολύ απλή υπόθεση, αφού επιτρέπουν στους παίκτες να παίξουν ακόμη και αν φοράνε τις πιτζάμες τους και μάλιστα πολλές φορές με πολύ καλύτερες αποδόσεις από αυτές των πρακτορείων. Είτε παίζετε από το σπίτι, είτε από το διαδίκτυο όμως  το στοίχημα δεν παύει να ενέχει και κάποια ρίσκα. Όσο αναφορά το αθλητικό στοίχημα και παιχνίδια bet365 πάντα θα υπάρχουν ιστοσελίδες που δεν είναι τόσο ασφαλής αλλά μετά από μια καλή έρευνα online θα μπορέσετε να βρείτε αξιόπιστα site και να παίξετε άφοβα.

BET365 Εγγραφή - Gurusoccer.eu

Μπορεί λοιπόν τα Bet365 παιχνίδια να προσφέρουν καλές αποδόσεις αλλά και κάποιες ευκολίες στους χρήστες τους, όπως ας πούμε το live betting που επιτρέπει την αλλαγή του στοιχήματος, αλλά σε καμία περίπτωση δεν παρέχουν απόλυτη ασφάλεια όσον αφορά τις συνήθειες και τον τρόπο παιξίματος του παίκτη. Μπορεί με άλλα λόγια τα δεδομένα και τα χρήματα σας να είναι απόλυτα ασφαλή σε αυτά τα site, αλλά το υπεύθυνο παιχνίδι και ο σωστός στοιχηματισμός είναι αποκλειστικά δική σας υπόθεση κι ευθύνη.

BET365 Στοίχημα - Gurusoccer.eu

Κακά τα ψέματα, το στοίχημα είναι ένα χόμπι το οποίο «παίζεται» με χρήματα και δεν είναι σπάνιες οι περιπτώσεις ανθρώπων που απλά ξέφυγαν με αποτέλεσμα να πάθουν μεγάλες οικονομικές ζημιές. Κάθε παιχνίδι πρέπει να παίζεται σωστά και υπεύθυνα για να παραμείνει παιχνίδι και να μην γίνει εξάρτηση ή ακόμη χειρότερα, να μην γίνει επικίνδυνο για κάποιον. Πριν λοιπόν ξεκινήσετε με την Bet365 εγγραφή σας και παίξετε το πρώτο σας online στοίχημα, καλό είναι να έχετε τα παρακάτω tips για ασφαλές και σωστό στοίχημα υπόψη σας.

BET365 Bonus - Gurusoccer.eu

Το στοίχημα δεν είναι καζίνο

Δεν είναι λίγοι οι παίκτες στοιχήματος που θεωρούν πως όταν συμπληρώνουν ένα κουπούνι στοιχήματος, είτε στο πρακτορείο είτε στο internet, είναι σαν να συμπληρώνουν ένα δελτίο Τζόκερ ή σαν να ποντάρουν στη ρουλέτα. Τα πράγματα σαφώς δεν είναι έτσι. Στα παραπάνω καθαρά τυχερά παιχνίδια, ο παίκτης δεν μπορεί να επηρεάσει καθόλου τις πιθανότητες νίκης του. Στο στοίχημα δεν ισχύει αυτό. Η σωστή ενημέρωση είναι κλειδί για να μην πετάς τα λεφτά σου. Αν παίζεις στα τυφλά, σε μεγάλο βαθμό αφήνεσαι έρμαιο της τύχης σου. Ένα στοίχημα που βασίζεται σε στοιχεία και μελέτη, έχει σαφώς καλύτερες πιθανότητες να πάει ταμείο από ένα που μπήκε στα τυφλά. Πριν να παίξεις λοιπόν, διάβασε νέα και tips σε sites κι εφημερίδες για να έχεις μία όσο το δυνατόν πιο σφαιρική άποψη. Η σωστή προεργασία μπορεί να απαιτεί χρόνο και διάβασμα, αλλά θα σε βοηθήσει να έχεις και καλά αποτελέσματα.

BET365 Παιχνίδια - Gurusoccer.eu


Να παίζεις μόνο από το περίσσευμα σου

Πολλοί πιστεύουν ότι αν ενημερώνονται σωστά και παίζουν με βάση τις καλύτερες πληροφορίες, θα καταφέρουν να «βγάλουν μεροκάμματο» από το στοίχημα και να το κάνουν κάτι σαν πηγή βιοπορισμού. Το στοίχημα είναι ένα χόμπι το οποίο μπορεί να αποφέρει και κάποια κέρδη κι έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται. Να παίζετε μόνο με χρήματα από το υστέρημα σας και φυσικά μην βασίζεστε σε αυτό για να βγάλετε το ψωμί σας. Όσο καλά και να κάνατε τη προετοιμασία σας για ένα στοίχημα, ο παράγοντας τύχη παίζει πάντα ρόλο, οπότε ποτέ μην παίζετε παραπάνω απ’ όσα μπορείτε και αντέχετε να χάσετε. Καλό θα ήταν να έχετε κι ένα ξεχωριστό ταμείο για τα χρήματα του στοιχήματος.

Google+ Post


Να έχετε ένα αξιόπιστο betting blog

Υπάρχουν πάρα πολλά betting blogs εκεί έξω και σίγουρα το κάθε ένα λέει ότι είναι το καλύτερο και πιο έγκυρο. Μπορεί όλα να έχουν αρκετά καλές πληροφορίες για θέματα όπως η Bet365 δημιουργία λογαριασμού, αλλά σε καμία περίπτωση δεν προσφέρουν όλα το ίδιο αξιόπιστα νέα και προβλέψεις. Θα πρέπει λοιπόν να βρείτε μερικά που να μπορείτε να τα εμπιστευθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο. Την αξιοπιστία τους μπορείτε να τη δοκιμάσετε με το να συγκρίνετε παλιά αποτελέσματα με τα αντίστοιχα tips τους και φυσικά με το να κρατάτε ένα αρχείο των στοιχημάτων που παίξατε με βάση τα tips και τις πληροφορίες. Μην βασίζεστε μόνο στον λόγο φίλων και γνωστών σας σχετικά με τα blogs. Όσο καλό και αν σας φαίνεται ένα blog, ΠΑΝΤΑ πρέπει να το δοκιμάζετε.

Δεν υπάρχουν αλάνθαστοι προφήτες

Ένα πολύ μεγάλο λάθος που κάνουν διάφοροι παίκτες είναι να βασίζονται 100% στις προβλέψεις κάποιων sites ή γκουρού του στοιχήματος. Όσο καλός κι ενημερωμένος και να είναι κάποιος, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρείται αλάνθαστος, γι’ αυτό και είναι καλό να έχετε πάντα μία επιφύλαξη όταν ποντάρετε. Εδώ να ξεκαθαρίσουμε πως όπως είπαμε και παραπάνω, η τύχη παίζει πάντα ρόλο στο στοίχημα, οπότε όχι μόνο δεν υπάρχουν τελείως ασφαλείς προβλέψεις, αλλά οι λανθασμένες προβλέψεις είναι κάτι το αναμενόμενο ακόμη και από τις πιο αξιόπιστες πηγές. Με άλλα λόγια, μην απορρίψετε μία καλή πηγή για μία ή δύο λανθασμένες προβλέψεις και ποτέ μην κάνετε μεγάλα στοιχήματα – τα οποία ενέχουν και το ρίσκο μεγάλων απωλειών – με βάση πληροφορίες και προβλέψεις, όσο αξιόπιστες και να φαίνονται.

BET365 Αθλητικό στοίχημα - Gurusoccer.eu


Δεν είναι όλα τα betting sites ίδια

Όπως είπαμε και παραπάνω, δεν είναι όλα τα betting blogs ίδια. Το ίδιο ισχύει και για τα betting sites. Κάποια είναι πιο ασφαλή και αξιόπιστα από τα άλλα και προσφέρουν καλύτερες αποδόσεις και υπηρεσίες. Για παράδειγμα, κάποια sites παρέχουν κίνητρα και προσφορές στους νέους παίκτες, όπως το διάσημο πλέον Bet365 bonus της αντίστοιχης σελίδας. Επιπλέον, το κάθε site έχει τους δικούς του όρους όσον αφορά τα παιχνίδια αλλά και τον τρόπο με τον οποίο μπορεί ο χρήστης να πάρει τα λεφτά του. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι όσο διάσημο και να είναι ένα betting site, θα πρέπει να μελετήσετε καλά το τι σας προσφέρει και τους όρους χρήσης και πληρωμής του πριν να βάλετε κάποιο στοίχημα σε αυτό. Καλό είναι να βρείτε ένα που να εμπιστεύεστε και να παίζετε κυρίως σε αυτό.