POK

Partiolippukunta Oravanmarjojen kannatusyhdistys ry

POK on kauniaislaisen tyttöpartiolippukunta Oravanmarjojen toimintaa tukeva yhdistys, joka on perustettu vuonna 2004. Käynnissä olevan Omamaa-projektin tavoitteena on hankkia lippukunnan käyttöön retkeilyalue mm. viikonloppuretkien järjestämiseen.

Yhdistyksen toiminta rahoitetaan jäsen- ja kannatusmaksuilla sekä erilaisilla tempauksilla ja talkoilla. Toivotamme erityisesti Oravanmarjojen vanhemmat ja muut partion ystävät tervetulleiksi yhdistykseen ja liittymään jäseneksi.

Lisätietoja toiminnasta antaa hallitus, jolle voit myös vinkata mahdollisista varainkeruuideoista.

Kuusimyyjiä jouluna 2009

Uutiset

Kutsu vuosikokoukseen 18.4.2021 kello 17:00

Sääntömääräinen vuosikokous pidetään sunnuntaina 18.4.2021 kello 17:00. Viime vuotiseen tapaan kokous järjestetään etäkokouksena, ilmaisella Teams-ohjelmistolla. Kokoukseen on mahdollista osallistua myös kololla, Kavallinte 12, Kauniainen, mikäli liikkumis- ja muut rajoitukset sen mahdollistavat. Suosittelemme kuitenkin vahvasti osallistumista etäyhteydellä.

Pyydämme ilmoittamaan osallistumisestasi sähköpostitse yhdistyksen puheenjohtajalle, Ilkka Lehdolle (ilkka.lehto@iki.fi). Toimitamme ilmoittautuneille kokousaineistot ja kalenterikutsun Teams-kokoukseen.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Tervetuloa mukaan vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan tai vaikka vain kuulemaan Omamaa-projektista ja muista tulevan kauden suunnitelmista

Ystävällisin terveisin,

Hallitus