Välkommen

Här hittar du scheman och tabeller för Örebro Läns pensionärsserier i bowling.

Till vänster finns navigeringslänkar för bl.a. serietabellen och veckans resultatsidor. Under veckans matchrapport, kan man följa hallarnas rapportering omedelbart efter att hallen skrivit in resultaten i deras dokument.

Webansvarig kommer att kunna lägga upp viktiga meddelanden så att information kommer alla till del snabbt.
Klicka på rubriken för ett meddelande nedan för att se bilder och komplett meddelande.

Tidigare meddelanden

 • Divisionsindelning för säsongen 19-20 Så har alla klubbar anmält sina deltagande lag. Ett lag har tillkommit och inga lag har fallit bort.Kopparberg har till vår förtjusning hittat ett antal damer som vill vara med och leka med oss. Vi välkomnar Kopparberg 4 som kommer att spela i Div 5.Det innebär att alla lag t.o.m. div 2 'knuffas' uppåt så att 4 lag 'slipper' nedflyttning. Uppflyttningslag påverkas inte.Lag som slipper nedflyttning är: Spärr 1, Kumla 3, Spärr 3 och Glansh 5.Jag kommer att sätta igång med konstruktion av spelschema nu. Jag ber er kontrollera med er hall så att era tider inte krockar med de speltider ni har uppgett. Eller om ni (som Glanshammar) är på resa ngn vecka ...
  Posted May 28, 2019, 11:13 AM by Sven Wikström
 • P-skiva för Linde Arena Viktigt meddelande. Från och med Nu gäller 3 timmars parkering vid Lindesbergs Arena. Denna åtgärd genomförs för att ge utrymme för Arenans gäster. Hittills har många. använt denna för långtidsparkering. P-skiva tillhandahåller Arenans reception. Man hoppas på förståelse för denna åtgärd.
  Posted May 12, 2019, 10:31 AM by Sven Wikström
 • Vinnare ÖLPB 2019 Vi gratulerarLinde 1            Super ElitFrövi 1             Div 1Linde 3            Div 2Storå 1            Div 3Örebro 7          Div 4Strike 6            Div 5för seger i sina resp. Divisioner.För statistik se Slutresultat 2018-19 
  Posted Apr 14, 2019, 6:18 AM by Sven Wikström
 • Inte ristat i sten Spelschemat är fastställd i juli med de förutsättningar som fanns då. Det är inte ristat i sten. Flyttning av matcher förekommer och för att vara säkra på att hålla er ajour med dessa ändringar rekommenderas att hålla koll på Veckans matchrapport. Den är alltid uppdaterad.
  Posted Mar 18, 2019, 11:26 PM by Sven Wikström
 • Storå spelar åter i Kopparberg Från och med vårsäsongen spelar stora sina hemmamatcher i Kopparberg. Ingen ändring av speltider dock.
  Posted Dec 19, 2018, 9:21 PM by Sven Wikström
Showing posts 1 - 5 of 17. View more »