News:

06-01-2018:
Happy 2018!!!
In de laatste weken van het jaar weren er nog 3 ballons tegevoegd aan de verzameling! 
Bezoek ze op onze site!
 


 
 19-02-2017:

De eerste ballons van het nieuwe jaar werden verlucht! 
Hou deze site goed in het oog, er staan nog verluchtingen gepland op diverse festival's en ook in de regio kempen en waasland! 28 September 2015:
2015 was reeds een heel druk jaar, vele oude ballonnen vonden een nieuwe thuis in onze verzameling!
Er werden reeds 28 verschillende ballons verlucht dit jaar, het seizoen begint nu voor ons vol op toeren te komen, de volgende verluchting is ook reeds gepland!


29 September 2014:
Het blijft maar Na"zomeren" dit weekend konden wederom 3 ballons het daglicht zien.
Met nog 3 evenementen te gaan lijkt dit een TOP jaar te gaan worden!
14 September 2014:
We zijn wederom druk bezig geweest met verluchten. Momenteel hebben we reeds 46 verluchtingen gedaan en zagen wederom 32 ballons het daglicht. De OO-BGA werd in apeldoorn rechtgezet onder sprookjesachtige omstandigheden....

Foto Jan Hetebrij


13 Augustus 2014:
Wederom werden weer enkele ballons uit de verzameling verlucht. De Replica en de Snackpack gingen naar het ballonfestival in Assen. De HB-BKW en OO-BUR waren aanwezig in de Limburg voor een Kids Ballooning. En de D-ORTA werd ingezet tijdens een nightglow op een airshow.

05 Mei 2014:
Het jaar 2014 is er een om duimen en vingers bij af te likken. Reeds 28 Ballons werden verlucht en 37 Hot-inflations vonden plaats!!!! Jammer genoeg ging de Paasnightglow in Diepenveen niet door, wel de Bbml Inflation day waar we toch 2 van de 3 ballons konden Inflaten. Ook werden er opnieuw 3 nieuwe ballons bij de verzameling toegevoegd.
G-BHYO,G-BLKJ en G-BSNZ werden door verschillende Engelse eigenaars aan ons gedoneerd. Deze mensen zijn we door de jaren heen op Engelse festivals tegen gekomen en vonden het zo leuk dat we telkens onze Engelse ballons daar kwamen showen dat ze hun ballon graag aan ons wouden doneren!!
Uiteraard gaan we deze ballons gebruiken als we weer een trip gaan maken naar Engeland!

15 April 2014:
Enkele tijd geleden kregen we van de Christof Vercauteren, piloot bij Sidony Ballooning de vraag of het mogelijk was mee te werken aan iets speciaals. De bezieler en hoofdpiloot van Sidony ballooning, Gaston De Rudder werd namelijk 70 jaar. Dit zou gevierd worden met een groot feest voor Gaston. Gaston heeft door de jaren heen reeds enkele ballons aan ons gedoneerd waaronder ook zijn allereerste ballon OO-BDR. Deze werd bij zijn aankomst recht gezet en het was een prachtig moment!! Hij kon het niet laten om ook zelf achter de branders te kruipen van deze nostalgische ballon. Ook werd de oude crewkledij van onder het stof gehaald zodat het een reis terug in de tijd leek.
We danken dan ook het gehele team van Sidony Ballooning voor hun prachtige samenwerking.
www.sidonyballooning.be

                                
                                                31 Maart 2014
Momenteel zijn er reeds 22  ballonnen verlucht!! Een record. Hans-Peter en Michael hebben een Inflation Day georganiseerd in belgie afglopen weekend. Het weer was goed maar door de "te" strakke wind konden we maar een halve dag verluchten. 09 September 2013
Op 3 Augustus werd in Balen de OO-BTV Verlucht.
Volgend weekend nemen we deel aan het ballon festival in Headcorn met 4 ballons, en in Landgraaf met 2 Ballons!!!Comments