spóroljunk


https://sites.google.com/site/gospelworker2014/

Spóroljunk a mindennapi kiadásokon!


Ezt a weboldalt alzzal a céllal hoztam létre, hogy felhívjam az emberek figyelmét a környezettudatos gondolkodás fontosságára, az energia függőség és kiszolgáltatottság gyakorlati veszélyeire. Alternatívákat mutatva és segítve a relatív vagy teljes szabadság megvalósításához.  Eredetileg zöld energiával foglalkoztam, de ezt a tevékenységemet abba hagytam, mos az alapítványom fontosabb számomra. Azért hagytam meg a fejlécen a szélgenerátort, mert számomra a függetlenség jelképe. A pénz, a függetlenség, az energia és az életenergia a legfontosabb dolgok közé sorolható.

Szerintem 3 alapon kell állni az embernek.

1. Meg kell őrizni az egészségét, még akkor is, ha minden ez ellen dolgozik.
2. Csökkenteni kell a mindennapi kiadásokat, beleértve a tisztálkodó szereket, az energiát, a szórakoztató ipar termékeit.
3. Törekedni kell, hogy valamilyen mértékben független legyen a gazdasági diktatúra embergyilkos tempójától.

Mindezt egy olyan világban, ahol egészen más a trendi, a divat, a jövőkép.

A világ.

A célom, hogy felhívjam az emberek figyelmét valamire, ami most nem tűnik fontosnak. Hamarosan átrendeződik a világ. Energia válság , társadalmi és erkölcsi válság lesz mindenhol a világon!

A világot néhány érdekcsoport manipulálja. A háttérben egy előre megírt forgatókönyv szerint irányítják az eseményeket. A társadalmat tudatosan elszakítják a természettől, ezáltal megfosztják a természetes életmód embert formáló, nevelő erejétől. Mindenki bemenekül a városba, elnéptelenednek a falvak, gazosak, elhanyagoltak a hétvégi telkek.

Az előre megtervezett cél egyértelmű.


-Kiszolgáltatottá tenni az embereket.
-A felizgatott, lüktető, vakító nagyvárosi életvitellel rombolni a helyes ítélő képességet, az erkölcsöt, a tisztán látás és megfontolt gondolkodás képességét.
-Miután kiszolgáltatott és manipulált a társadalom, felajánlani egy "megoldást" a problémákra. Egy olyan világszéles vallási-gazdasági diktatúrát bevezetni, ami látszólag mindenki számára előnyös és elfogadható.

Tudatosan információ és energia függővé tették a világot.

Ezen már túl vagyunk, ez tény.  Néhány évtizede csodálkozva figyeltük a természet csodáit a médiának köszönhetően, megismertük az idegen kultúrákat, szokásokat. De miután hozzá szoktunk az infó mennyiséghez, jött a média szemetje, a Valóság Show, a botrány, a gyerek horror, (ami leváltotta a klasszikus rajzfilmeket), és tudatosan rombolják az IQ-t és az erkölcsöt. Okos telefonok és az internet segítségével totális kontrol alatt van az emberiség. És azt tekintjük hátrányos helyzetűnek, aki nem kap az agymosásból a TV-n, a net-en és az "okos" telefonon keresztül.


Ugyanez megtörtént az energia piacon. Elárasztottak minket mindenféle kütyüvel, ami nélkül már élni sem lehet, és beleroppanunk a hitelbe, csak hogy kevesebbet fogyasszon a kocsink, a TV  és a légkondi.


A társadalmi válság azért fontos, mert érték pocsékolásra van berendezkedve a mai világ, és aki nem tudja megbecsülni és megőrizni az eredeti, Biblia által képviselt értékeket az kompromisszumot köt és meghajol!

Az erkölcsi válság azért fontos, mert a mai világ a hamis erkölcsre van berendezkedve, és aki nem tud független lenni a gazdasági erőszaktól,  nem tud független lenni a társadalmi szenny-ártól, nagyobb valószínűséggel fog a hamis erkölcs előtt is meghajolni!

Mindenkit érint a gazdasági válság. Egyre maga
sabbak a rezsi költségek, egyre nehezebb a megélhetés, és nem kiszámítható a jövő. És a világ felgyorsul....
Pusztul a környezetünk, még a tiszta levegő is ritkaságnak számít ( csak úgy mint a tiszta beszéd ) és magunk alatt vágjuk a fát.


A múlt

Az elmúlt 20 évben felültették az emberiséget egy olyan ringlisbe, ahol nincs kiszállás. A "paraszt" a földművelő megvetett lett, és kihalt, ( Ő még rendelkezett a természettel együtt élés képességével, megfontolt volt, nem kapkodott, mert tudta hogy a rossz döntéseinek a következményeit is vállalnia kell) helyette jött a panel proletár, aki unalmában vásárol, hitelre vesz mindent, és azonnal, az első benyomás alapján dönt, és nem vállalja a következményeket. A politika szándékosan ebbe az irányba tereli az emberiséget, erről szól az oktatás, a rengeteg sztárcsináló műsor és a valóság show...
Elérhetővé vált minden, jól nézett ki a mézesmadzag, csak lecsöpögött a méz, és megmaradt a madzag....
Első körben kidobjuk a cserépkályhát, mert a gáz a jövő, és utána többszörösére emeljük a gáz árát, utána lakást adunk mindenkinek, majd összeroppantjuk a hitelmanipulációval a szerencsétlent, új autó kell mindenkinek, majd duplájára emeljük a benzin árát...

A Jövő

A gazdasági válság mesterséges manipuláció, előre meg volt szervezve.
Csak úgy, mint a svájci hitel, majd az azt követő hitelcsapda. Ezek
jól kitalált dolgok. Gyakorlatilag néhány emberre vissza vezethető, hogy
kik irányítják a világot, de ezt a néhányat is irányítja valaki.
A mesterséges tőzsde manipuláció képes tönkre tenni országokat,
gazdasági csoportokat.
Az Európai Uniót elárasztó menekült áradat is hasznot hoz bizonyos embercsoportoknak. Megbánta Európa, hogy létrejött az EU. De ezt nem szabad kimondani. Most a menekültekre hivatkozva fel lehet húzni újra a dróthálót, lehet növelni az adókat, emelni az árakat. Arról nem is beszélve, hogy a keleti embertömeg, beleértve az ex-kommunistákat, a vad balkánt, jelentősen lenyomta a béreket. Néhány éve egy kamionsofőr 2000 eurót keresett, most örül az 1400-nak. A gyári melós 1500 eurót keresett, most az 1100 is megteszi. Milliárdokat tesznek zsebre a multik, csak erről nem beszél senki. Inkább elvonják az emberek figyelmét egy jól megszervezett népvándorlással. Az egésznek a mozgatója, szervezője a létrehozandó vallási-gazdasági világhatalom.

A pénz csak eszköz, a cél a hatalom.

A Biblia, a Jelenések könyve alapján azt mondom, hogy egy vallási diktatúra lesz  a világ feje. Egy olyan programot dolgoz ki, ami megoldás a "gazdasági válságra" , ami előre kitalált és eljátszott történet volt, ezáltal a pénzügyi hatalmakat, és velük együtt mindenkit maga mellé állít.
És gazdasági növekedést fog hozni, mivel az egész rendszer az Ő kezében van.
Egy szelíd diktatúra lesz, aminek mindenki önként és boldogan alá veti
magát, hiszen a behódolás gyümölcse a jólét! Aki nem engedelmeskedik, az nem lesz kívánatos.

Jel. 13,16
Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és
szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a
homlokukra  bélyeget tegyenek;
Jel. 13,17
És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin
a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.


Vagy behódolsz, vagy lehetetlenné tesznek.

És ez a vallási diktatúra hozza a jólétet, mert az összeomlásnál erre
utal a  Biblia. Az egész világon évtizedek óta hatalmas stadionokat építenek, horror összegekért, hivatkozva az olimpiára vagy a foci WB-re. A valódi cél a tömegek számára egy olyan találkozási pont létrehozása, ahol a milliós nagyvárosok hömpölygő tömegét össze lehet terelni egy globális vallási hatalom "istentiszteletére". Hiszen a mai templomok nem alkalmasak a milliók befogadására.
Jel. 18,2
És kiálta teljes erejéből, nagy szóval mondván: Leomlott, leomlott  a nagy Babilon,
és lett ördögöknek lakhelyévé, minden
tisztátalan léleknek tömlöczévé, és minden tisztátalan és gyűlölséges
madárnak tömlöczévé.
Jel. 18,3
Mert az ő paráznasága haragjának borából ivott valamennyi nép, és a földnek királyai ő vele paráználkodtak, és a földnek
kalmárai az ő dobzódásának erejéből meggazdagodtak.


A végleges gazdasági összeomlás már senkit sem fog érdekelni, örülnek
az emberek, hogy ha életben maradnak.

És mit jelent mindez a gyakorlatban?

Hiszem, hogy hamarosan háborúk lesznek az ivóvíz hiány miatt, hiszem és tapasztalom, hogy a jövő értéke az energia, és vagy beleroppanunk a megfizethetetlen energia árakba, vagy saját energiával fogunk rendelkezni.
Hiszem, hogy aki nem tud kimenekülni a város csapdájából, az szinte esélytelenül sodródik az eseményekkel. Ha egy város ivóvíz készlete megsérül, néhány napon belül emberek tízezrei fognak üldögélni a 10-ik emeleten, és nem húzzák le a wc-t, nem mosakodnak, mert nem lehet, és elszabadulnak a fertőzések, meg persze az indulatok. Ha egy lakótelep elektromos áram nélkül marad, tragédiát is okozhat. És a pánikba esett ember, aki kiszolgáltatott, és nem rendelkezik józan ítélő képességgel, félelmetesen tud viselkedni. Katasztrófáknál, háborús övezetekben, ahol kijárási tilalom van , és agyonlövik azt, aki engedély nélkül mászkál az utcán.  Nincs víz és villany, plazma TV-vel rohangálnak a fosztogatók, kockáztatva az életüket is. Holott ha sikerül hazavinni, akkor sem tudja elektromosság nélkül használni...
Az Angol hadsereget arra képezik, ki, hogy mit kell tenni, ha egy következő világjárvány idején a felbőszült tömeg megtámadja a kórházakat és a gyógyszertárakat. Valami tudnak, amit nem mondanak el, mert pánikot keltene..

Mindezt megúszni nem lehet, de tudatosan készülhetek, hogy kevésbé szorítson a hurok. Ha a magam ura vagyok, függetlenül a szolgáltatótól, saját elektromos árammal, tisztított vízzel, fűtéssel, bizonyos mértékig megőrizhetem a szabadságomat.....bizonyos mértékig.

Egy panel 8-10 M Ft, vidéki parasztház vályogból, cserépkályhával csak 4 M Ft, ha kiépítem a sziget üzemet, okosan, és bölcsen, még mindig a 8 M Ft alatt vagyok. Utána fütyülök az energia ár emelésre, és a tőzsde bukdácsolására. Plazma TV helyett veteményes, valóság show helyett beszélgetés a gyerekemmel.De ez kényelmetlen, meg persze ciki, mert nem ezt diktálja a világ, és ha vagyok olyan "primitív", hogy nem veszek részt a világ diktálta vérkeringésben, még lelkiismeret furdalást kell éreznem.
Ha ezzel a világ látással megbotránkoztatok embereket, vállalom. De egy káosz felé tartó társadalomban irányt kell keresni, célokat kell megfogalmazni, és tudatosnak kell maradni.
Sokan másképp gondolják. Tiszteletben tartom, mindenki megtalálja a saját igényeinek, elképzeléseinek megfelelő megoldást.

De akár passzív ház, akár üzemcsarnok, vagy egészség centrum van az Ön tulajdonában, energiát használ, mégpedig egyre többet, és egyre drágábbat. A rezsicsökkentés, amire annyira büszkék vagyunk, csak egy politikai húzás, átmeneti állapot.


És hogy mi köze a kereszténységnek  a környezetvédelemhez és a zöld energiához?


Róm. 8,21
Azzal a reménységgel, hogy maga a teremtett világ is megszabadul a rothadandóság rabságától az Isten fiai dicsőségének szabadságára.
Róm. 8,22
Mert tudjuk, hogy az egész teremtett világ egyetemben fohászkodik és nyög mind idáig.
Róm. 8,23
Nemcsak ez pedig, hanem magok a Lélek zsengéjének birtokosai, mi magunk is fohászkodunk magunkban, várván a fiúságot, a mi testünknek megváltását.

Van mit nyögni, hiszem mindent elkövetünk, hogy pusztítsuk ezt a csodálatos világot.Ivóvíz problémák lesznek....

Jel. 16,3
A másik angyal is kitölté az ő poharát a tengerbe; és olyanná lőn, mint a halott vére; és minden élő állat meghala a tengerben.
Jel. 16,4
A harmadik angyal is kitölté az ő poharát a folyóvizekbe és a vizek forrásaiba; és lőn  vér.


És a Nap hevétől fognak szenvedni az emberek...

Jel. 16,8
A negyedik angyal is kitölté az ő poharát a napra; és adaték annak, hogy az embereket tikkaszsza tűzzel.
Jel. 16,9
És tikkadának az emberek nagy hévséggel; és az Istennek nevét káromlák, a kinek  hatalma vala e csapásokon; és nem térének  meg, hogy neki dicsőséget adjanak.


Megoldani nem fogjuk ezeket a problémákat, mert az Úr irányítja az eseményeket, de mindezért felelősek vagyunk, hiszen számon kéri ezeket tőlünk a Jó Isten!

Jelenések könyve. 11,18
És megharagudtak a pogányok, és eljött a te haragod, és a halottak ideje, hogy megítéltessenek, és jutalmat adj a te szolgáidnak, a prófétáknak és a szenteknek, és a kik a te nevedet félik, kicsinyeknek és nagyoknak; és elpusztítsd azokat, a kik a földet pusztítják.
További információt  a 06 70 322 86 17-es telefonszámon, vagy a  nagy.attila.sporoljunk@gmail.com levelezési címen kaphatnak.
 
 


Aloldalak (1): Magamról