ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ οικόπεδα που αποτελούν μέρος οικισμού. Ο οικισμός ονομάζεται "Άγιος Στέφανος", αποτελείται από 180 οικοπέδα, τα οποία έχουν σχεδιαστεί και πολεοδομηθεί από την ΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ.

Συγκεκριμένα:

Ο οικισμός είνα παραθαλάσσιος (εκτείνεται από τα 350 έως τα 850 μέτρα από την παραλία) και απέχει 5 χλμ. από τα Καμένα Βούρλα.

 

Οικισμός Άγίου Στεφανου

 
 
 
Ο οικισμός, είναι αναπτυγμένος σε "γειτονιές" με μεγάλους ελεύθερους χώρους που προβλέπεται να ολοκληρωθεί η διαμόρφωσή τους με μέριμνα του οικισμού. Επίσης στο πολεοδομικό σχέδιο προσδιορίζονται επακριβώς και σχηματικά το τμήμα του οικοπέδου που θα μπορεί να κτίσει ο κάθε ιδιοκτήτης καθώς και ο συγκεκριμένος τύπος και εμβαδόν του σπιτιού που μπορεί να κτίσει. Τέλος, προσδιορίζεται ο χώρος γύρω από το σπίτι που μπορεί να οριοθετήσει για αποκλειστική του χρήση.

Φωτογραφίες του οικισμού και γύρω περιοχών

Τον οικισμό διαχειρίζεται επιτροπή που εκλέγεται από όλους τους ιδιοκτήτες κάθε χρόνο.
Τέλος επισημαίνεται ότι για τις ανάγκες των οικιστών έχει εξασφαλιστεί έκταση 8,5 στρεμμάτων στην παραλία, προκειμένου να εξυπηρετηθούν εγκαταστάσεις αναψυκτηρίου, αθλητικές και στάθμευσης. Επίσης ανάλογος χώρος έχει εξασφαλισθεί στο νότιο όριο του οικισμού για αθλητικές εγκαταστάσεις, πισίνες και μελλοντικά δημιουργία κέντρου συνάθροισης των οικιστών.