Α .Σ . Ο Ι Α Ν Θ Η 1 9 8 6

                              Το site των "Nαυτικών"    ΈΝΑ   ΧΩΡΙΟ .........                                                            

                                          ΜΙΑ  ΙΣΤΟΡΙΑ........   

 

                                                        ΜΙΑ  ΟΜΑΔΑ ! ! !

 

 

02/04/2009

ΑΠΟΝΟΜΗ ΜΕΤΑΛΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΕΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣ ΟΙΑΝΘΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ  04/04/2009

  Το Σάββατο 04/04/09 και ώρα 15.30΄η διοίκηση του ΑΣ ΟΙΑΝΘΗ θα βραβεύσει πλήθος παλέμαχων ποδοσφαιριστών που έχουν φορέσει την φανέλα των ναυτικών και έχουν συμβάλει στην ιστορική της εξέλιξη μέχρι σήμερα.  Μεταξύ άλλων θα βραβευτούν.......

 

24/03/2009

ΟΙΑΝΘΗ ΓΑΛΑΞΕΙΔΙΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΛΙΔΩΡΙΚΙΟΥ

 3 – 0

ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΟΙ ΝΑΥΤΙΚΟΙ.

Η ΟΙΑΝΘΗ "μάδησε" τον ΑΕΤΟ με 3-0 και κατοχύρωσε οριστικά την συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Φωκίδος για την περίοδο 2009-2010.  Ταυτόχρονα πήρε την ρεβάνς για την βαριά ήττα στο Λιδωρίκι με 5-1 στο μάτς του πρώτου γύρου. 
Στο 22’ ο ΜΠΑΡΛΙΑΚΟΣ  ο Άκης σημείωσε το 1-0, στο 30’ ο ΚΑΤΣΙΚΩΣΤΑΣ το 2-0 και στο 63’ πάλι ο ΜΠΑΡΛΙΑΚΟΣ με κεφαλιά έγραψε το τελικό 3-0.
Ο κ. ΜΠΑΡΤΣΩΤΑΣ Λ. έπαιξε με τους: ΧΡΙΣΤΟΥ, ΓΙΑΓΚΙΛΙΤΣΗ, ΜΑΡΔΑΚΗ Ι., ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ, ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, ΚΑΤΣΙΚΩΣΤΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ, ΚΑΡΔΑΡΑ, ΜΠΑΡΛΙΑΚΟ Π. (63’ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗ), ΜΠΑΡΛΙΑΚΟ Ι. (46’ ΡΑΠΤΗ), ΛΙΤΒΙΝΟΒ (70’ ΜΑΡΔΑΚΗ) και ο κ. ΓΑΡΔΙΚΗΣ Δ. με τους: ΚΟΚΜΟΤΟ, ΡΑΠΤΗ, ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ (46’ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ), ΓΕΩΡΓΟΥΣΟΠΟΥΛΟ Ι., ΓΕΩΡΓΟΥΣΟΠΟΥΛΟ ΙΓΝ., ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ, ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ Λ., ΤΣΑΚΑΝΙΚΑ, ΓΕΩΡΓΟΥΣΟΠΟΥΛΟ ΣΤ., ΘΕΟΧΑΡΗ, ΥΦΑΝΤΗ.

Μηδέν Παθητικό για τον Χρίστου.

Γιορτή για την παραμονή λοιπόν σε δεκαπέντε περίπου ημέρες στην Γαλαρία, όπου οι ναυτικοί θα υποδεχθούν τον Δωρικό σε ένα άνευ σημασίας παιχνίδι από βαθμολογικής άποψης αλλά εξόχως ενδιαφέρον κατά μία άλλη,  διότι με πιθανή νίκη βελτιώνεται κατά πολύ η βαθμολογική θέση της ομάδας μας.  Έτσι οι ναυτικοί θα γλυκάνουν τις καρδιές μας για τα πολλά σκαμπανεβάσματα της απόδοσης τους στην διάρκεια της χρονιάς που πέρασε και θα θυμίσουν στους εαυτούς τους για το τι είναι ικανοί να πετύχουν όταν αυτοί το αποφασίσουν.

17/03/2009

 
ΕΙΧΑΝ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟ !!!
 
ΟΙΑΝΘΗ ΓΑΛΑΞΕΙΔΙΟΥ – Α.Σ.Τ.Ε. 1-3

Η Α.Σ.Τ.Ε. κατέβαλε τους ναυτικούς μέσα στο ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ  με 3-1 και άφησε την ομάδα μας στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Πρωταγωνιστής και σκόρερ του αγώνα ήταν ο ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Κ. που σημείωσε και τα τρία γκολ της Α.Σ.Τ.Ε. στο 38’, στο 69’ και στο 88’. Στο 94’ η ΟΙΑΝΘΗ κέρδισε πέναλτυ το οποίο εκτέλεσε ο ΚΑΡΔΑΡΑΣ σημειώνοντας το τελικό 1-3. 

 Κορυφαίος ο Ζαχαρόπουλος στην Γαλαρία.

Σκοράρει το 0-2.

Ο κ. ΜΠΑΡΤΣΩΤΑΣ Λ. έπαιξε με τους: ΧΡΙΣΤΟΥ, ΓΙΑΓΚΙΛΙΤΣΗ, ΜΑΡΔΑΚΗ Ι., ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ, ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, ΚΑΤΣΙΚΩΣΤΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ, ΚΑΡΔΑΡΑ, ΜΠΑΡΛΙΑΚΟ Π., ΜΠΑΡΛΙΑΚΟ Ι. (48’ ΛΙΤΒΙΝΟΒ), ΡΑΠΤΗ (84’ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗ) και ο κ. ΜΑΡΚΟΔΗΜΟΣ Ι. με τους: ΠΗΤΤΑ, ΚΑΡΚΑΣΙΝΑ, ΛΩΛΗ, ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΣΑΚΙΡΗ, ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟ Ι., ΖΑΤΣΕ (88’ ΠΕΤΣΑ), ΚΟΥΛΤΟΥΚΗ (74’ ΙΣΟΥΦΑΗ), ΚΑΤΣΙΚΩΣΤΑ Χ. (70’ ΜΑΤΣΙΟΥΛΑ), ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟ Κ., ΠΑΝΟΒΑΣΙΛΗ.

  Σημαντικό το επόμενο παιχνίδι με τους Αετούς του Λιδωρικίου που πρέπει να κερδιθεί από την ομάδα μας, για να κλειδώσει την παραμονή στην Α΄ ΕΠΣ Φωκίδας.


FORZA OIANTHI ! ! ! 

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Ο ΔΗΜΟΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΣΤΟ INTERNET