O nama       Deklaracije        Pravila OglasiMN 
 
 
     


Pravila OglasiMN marketing portal

Pravila korišćenja sajta www.oglasimn.com

Ukoliko koristite sadržaj i informacije sa stranica web portala www.oglasimn.com, bezuslovno prihvatate sledeće uslove korišćenja:

Vlasnici web portala www.oglasimn.com ne odgovaraju za bilo kakvu štetu, nameru ili ponudu od strane drugih osoba nastalu usled objavljivanja podataka iz oglasa/reklame oglašivača. Web portal www.oglasimn.com je namenjen punoletnim licima i ne snosi nikakvu odgovornost za bilo koje postupke nastale usled korišćenja istog.

Sadržaj objavljen na našim stranicama, isključiva su odgovornost osobe koja je taj sadržaj objavila. Web portal  www.oglasimn.com ne daje nikakve garancije u pogledu tačnosti, potpunosti i istinitosti oglasa ili bilo kog njegovog dela, kao ni za kvalitet, sigurnost i legalnost ponudjenih proizvoda i usluga, ali se obavezuje da podatke korisnika neće davati, pokazivati, iznajmljivati niti prodavati trećim licima.

Svi eventualni sporovi nastali iz odnosa korisnika i oglašivača rešavaju se iskljucivo izmedju korisnika i oglašivača. Web portal www.oglasimn.com nije odgovoran za štetu bilo koje vrste nastalu kao posledica takvih odnosa.

Prilikom korišćenja stranica web portala www.oglasimn.com dužni ste da obezbedite istinitost podataka u oglasima koje postavljate i prihvatate odgovornost za istinitost podataka koje ste postavili na stranama web portala www.oglasimn.com.

Web portal www.oglasimn.com ne odgovara niti garantuje za tačnost, potpunost i istinitost oglasa ili bilo kog njegovog dela, da na stranicama neće biti gresaka i/ili da ce funkcionisati bez prekida u svakom trenutku i to da ce treća strana legalno koristiti ove stranice sve vreme.

www.oglasimn.com zadrzavaju pravo da obrišu oglase za koje procene da su netačni, kao i da korisniku koji je postavio takav oglas onemoguće dalji pristup web portalu.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta smatra se kršenjem autorskih prava i podlozno je tužbi.
Ukoliko smatrate da je  www.oglasimn.com  povredio Vasa autorska prava, slučaj će biti razmotren a sporni sadržaj uklonjen odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Ukoliko želite da objavite neki od tekstova sa web portala www.oglasimn.com bez obzira o kojem se mediju radi (elektronski, štampani, ili Internet medij), obavezno je dati informaciju da je "sadržaj preuzet sa web portala www.oglasimn.com". U slučaju drugog sajta potrebno je postaviti link koji upućuje na web portal www.oglasimn.com. Uz gore naveden uslov, sve informacije sa našeg sajta je moguće slobodno prenositi.

Web portal www.oglasimn.com zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje svoja Pravila korišćenja. 
Korišćenjem bilo kog sadržaja na www.oglasimn.com smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

Ċ
Nenad Cvetkovic,
1 Dec 2012, 04:17