Νέα - Ανακοινώσεις


Χριστουγεννιάτικο σπιτάκι.

αναρτήθηκε στις 29 Νοε 2014, 11:40 π.μ. από το χρήστη Oftha Ημερολόγιο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι η ομάδα μας για δεύτερη χρονιά θα βρίσκεται με «χριστουγεννιάτικο σπιτάκι » τις ημέρες των εορτών στο πάρκο Εθνικής Ανεξαρτησίας (μπροστά στην Ζαρίφειο Ακαδημία). Όσοι γονείς και παιδιά θα θέλατε να βοηθήσετε εθελοντικά παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την κ. Τσιουλπά Τζένη στο τηλ. 2551080536 ή 6938649704.
Επίσης όσοι γονείς επιθυμείτε να βοηθήσετε στο Φεστιβάλ κολύμβησης στις 21/12/2014 παρακαλούμε να το δηλώσετε στα παραπάνω τηλέφωνα ή στο γραφείο της ομάδας στο κολυμβητήριο.

3η ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΚΜΑΘΗΣΕΩΝ «PRO-JUNIOR 2014»

αναρτήθηκε στις 29 Νοε 2014, 11:39 π.μ. από το χρήστη Oftha Ημερολόγιο

Την Κυριακή 30-11-2014 και ώρα 7.15 π.μ απέναντι από το Ξενοδοχείο Εγνατία θα αναχωρήσει η αποστολή με τα μικρά μας δελφινάκια των Ακαδημιών για την Καβάλα, όπου θα λάβουν μέρος στην 3η ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΚΜΑΘΗΣΕΩΝ «PRO-JUNIOR 2014» που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας σε συνεργασία με το Δήμο Καβάλας. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης Αλεξ/πολης εύχεται σε όλα τα παιδιά καλή επιτυχία καλό ταξίδι και καλή επιστροφή.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ημερίδα Grand Prix ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ 2014

αναρτήθηκε στις 23 Νοε 2014, 2:20 μ.μ. από το χρήστη Oftha Ημερολόγιο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ημερίδα Grand Prix που πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο της Ορεστιάδας για την ομάδα μας! Οι κολυμβητές της προαγωνιστικής μας ομάδας είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε «νέα» γι αυτούς αγωνίσματα και αποστάσεις ενώ οι κολυμβητές-τριες της αγωνιστικής μας ομάδας έκλεψαν τις εντυπώσεις με το κολυμβητικό τους επίπεδο και αναμένουν τα αποτελέσματα όλων των Grand Prix ανά την Ελλάδα για τις προκρίσεις του μεγάλου Grand Prix των Χριστουγέννων! Από τη μεριά τους οι προπονητές της ομάδας μας είχαν την δυνατότητα να βγάλουν χρήσιμα προπονητικά συμπεράσματα μιας και οι προπονήσεις αυτή την περίοδο βρίσκονται σε έντονους ρυθμούς! Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους!
 

Για τον ΟΦΘΑ
το Δ.Σ.

3η ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΚΜΑΘΗΣΕΩΝ «PRO-JUNIOR 2014»

αναρτήθηκε στις 23 Νοε 2014, 12:13 π.μ. από το χρήστη Oftha Ημερολόγιο   [ ενημερώθηκε 23 Νοε 2014, 12:13 π.μ. ]

Ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας διοργανώνει την 3η Ημερίδα Εκμαθήσεων 6, 7, 8, 9 ετών PRO-JUNIOR 2014 σε συνεργασία με το Δήμο Καβάλας, που θα διεξαχθεί στην Καβάλα στις 30 Νοεμβρίου 2014.

Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ Ο.Φ.Θ.Α. 13-12-2014

αναρτήθηκε στις 6 Νοε 2014, 11:16 μ.μ. από το χρήστη Oftha Ημερολόγιο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ στις  13 Δεκεμβρίου 2014 ημέρα Σάββατο  θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο χορό του σε αίθουσα του Ξενοδοχείου Thraki Palace .     Η εκδήλωση περιλαμβάνει Ζωντανή ορχήστρα  απεριόριστο φαγητό σε πλούσιο  μπουφέ και απεριόριστη κατανάλωση ποτού. Σύντομα θα μπορείτε να προμηθευτείτε προσκλήσεις από το Γραφείο του Ο.Φ.Θ.Α. στο Νέο Κλειστό Κολυμβητήριο της Αλεξ/πολης. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Το Δ.Σ.

2ος ο ΟΦΘΑ στα Φιλίππεια 2014

αναρτήθηκε στις 4 Νοε 2014, 9:24 π.μ. από το χρήστη Oftha Ημερολόγιο

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα η Διασυλλογική διοργάνωση Φιλίππεια  2014 Προαγωνιστικών κατηγοριών (ηλικίες 8-12 ετών) με τη συμμετοχή 550 περίπου κολυμβητών-τριων και  24 συλλόγων από τη Β. Ελλάδα και τη Βουλγαρία.

Με τις προπονήσεις να βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο και το επίπεδο των αγώνων να είναι πάρα πολύ υψηλό, η ομάδα μας  αποτελούμενη από 61 κολυμβητές – τριες, πραγματοποίησε   πολύ καλή εμφάνιση και κατέλαβε στην άτυπη κατάταξη των συλλόγων την 2η θέση με τον συνολικό αριθμό των 42 μεταλλίων (20 χρυσά, 11 ασημένια και 11 χάλκινα μετάλλια)!

 

·         Πραγματοποιήθηκαν 4 νέα τρομερά ρεκόρ ομάδας, 50άρας πισίνας από τους Βολτέζο Στράτο (50 πεταλούδα), Παντελίδη Δημήτρη (στα 50 πρόσθιο), Αλεξάκη Γιώργο (στα 50 πεταλούδα), Δραμαλίδου Σταυρίλια (50 ύπτιο).

·         Αξιοσημείωτη, η πάρα πολύ καλή και γεμάτη υποσχέσεις εμφάνιση των «λιλιπούτιων» κολυμβητών-τριων μας ηλικίας 8 και 9 ετών στην παρθενική τους εμφάνιση στις Προαγωνιστικές κατηγορίες.

·         Σημαντική στιγμή για την ομάδα μας η βράβευση του κολυμβητή μας Βολτέζου Στράτου ως ο καλύτερος κολυμβητής των αγώνων με την επίδοσή του 31΄΄94 στα 50μ. Πεταλούδα.

Προπονητικά την αποστολή υποστήριξαν οι προπονητές κ. Τάσος Καλλιτσάρης και η κ. Σταυρούλα Ευθυμίου καθώς και ο έφορος Προαγωνιστικής   και Ακαδημιών  κ. Νάσος Διαμαντάκης.

 Όλα τα παραπάνω δείχνουν για άλλη μια φορά τη πολύ σωστή και οργανωμένη δουλειά που πραγματοποιείται στα τμήματα της ομάδας μας, συνδυάζοντας την σωστή διαπαιδαγώγηση, την άψογα κολυμβητική τεχνική κατάρτιση, τα αποτελέσματα και πάνω από όλα τη διάρκεια στο χρόνο! Και είμαστε μόλις στην αρχή της χρονιάς...

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους  τους γονείς της ομάδας μας που έδωσαν για άλλη μια φορά δυναμικό παρών ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια των κολυμβητών, των προπονητών και της ομάδας! 

                                                                                                                                    Για τον ΟΦΘΑ

                                                                                                                                          Το Δ.Σ.

ΦΙΛΙΠΠΕΙΑ 2014 ΚΑΒΑΛΑ 1 & 2-11-2014

αναρτήθηκε στις 30 Οκτ 2014, 10:37 π.μ. από το χρήστη Oftha Ημερολόγιο

Αναχωρεί το Σάββατο 1 Νοεμβρίου η Προαγωνιστική ομάδα του ΟΦΘΑ για να λάβει μέρος στη Διασυλλογική διοργάνωση Φιλίππεια 2104 που θα πραγματοποιηθεί στην Καβάλα. Την αποστολή θα απαρτίζουν 65 κολυμβητές και κολυμβήτριες, ενώ η διοργάνωση αυτή αποτελεί το πρώτο επίσημο τεστ για την προαγωνιστική μας ομάδα που βρίσκεται στον πρώτο μήνα της προετοιμασίας της! Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

2ος Πολυνίκης σύλλογος ο Ο.Φ.Θ.Α. σε διασυλλογικούς αγώνες στην Αδριανούπολη 25 και 26-10-2014.

αναρτήθηκε στις 28 Οκτ 2014, 4:49 π.μ. από το χρήστη Oftha Ημερολόγιο   [ ενημερώθηκε 2 Νοε 2014, 8:43 π.μ. ]

Το γεγονός ότι οι Τούρκοι επίσημοι στο τέλος των αγώνων έδωσαν εγκάρδια συγχαρητήρια στους προπονητές και στους συνοδούς του Ο.Φ.Θ.Α για την εμφάνιση των αθλητών μας (όλοι έγιναν κάτοχοι μεταλλίων), αποτελεί την καλύτερη απόδειξη για την καταπληκτική εμφάνιση της κολυμβητικής αποστολής στην Αδριανούπολη (EDIRNE) της Τουρκίας το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Οκτώβρη 2014.
Και δεν είναι μόνο η πληθώρα των μεταλλίων που κατέκτησαν οι κολυμβητές του Ο.Φ.Θ.Α. 59 μετάλλια: (26 χρυσά - 13 ασημένια - 10 χάλκινα), ούτε και το κύπελλο του δεύτερου καλύτερου συλλόγου σε βαθμολογία (!!) χωρίς μάλιστα να συμμετέχουν καθόλου κατηγορίες 9-12 ετών που υπολογίζονταν στη βαθμολογία, όσο το πάθος των παιδιών για ωραίους αγώνες ειδικά στα ομαδικά αγωνίσματα, όπου σε όλα ήταν χρυσοί νικητές και στα κορίτσια και στα αγόρια!
Η περίοδος προπονήσεων είναι ακόμη πρώιμη και γι αυτό δεν ήταν αναμενόμενη μια τόσο καλή εμφάνιση, σύμφωνα με τους προπονητές μας. Ωστόσο, η ψυχολογία και η όρεξη για αγώνες ειδικά στο εξωτερικό πολλές φορές ανατρέπουν προς το θετικό τις αγωνιστικές προβλέψεις, όπως και έγινε στους αγώνες αυτούς.
Δεν έλειψαν και τα λάθη από την πλευρά των διοργανωτών, καθώς οι δύο άδικες ακυρώσεις (της Ειρήνης Μπράμου στα 50μ ύπτιο και του Παναγιώτη Μπαδάνη στα 200μ Μικτή Ατομική), στέρησαν την αποστολή μας από δύο ακόμη μετάλλια. Ένα ακόμη λάθος ήταν και η εκ παραδρομής λαθεμένη αναγραφή της επίδοσης στα 200μ Μικτή Ατομική του Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη σε 5΄37΄΄07 αντί για 2΄37΄΄07 που θα του έδινε 1 ακόμη μετάλλιο, το χάλκινο.
Παρ΄όλα αυτά ήταν συγκινητική η προσπάθεια των Τούρκων να βελτιωθούν και οργανωτικά και τεχνικά.

Οι 18 κολυμβητές του ΟΦΘΑ που συμμετείχαν στους αγώνες της Αδριανούπολης έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και με την αγωνιστική τους εμφάνιση και με την γνωριμία τους με διαφορετική πολιτιστική αλλά και γευστική κουλτούρα που χαρακτηρίζει τη γείτονα χώρα.
Τα ονόματά τους αλλά και τα μετάλλια (ατομικά ή ομαδικά) που κατέκτησαν ακολουθούν:
1. Τυλιγαδάς Αργύρης(5 χρυσά μετάλλια)
2. Καδόγλου Μαρίνα(5 χρυσά)
3. Σταυρακίδου Χριστίνα(5 χρυσά)
4. Μπαδάνης Παναγιώτης(4 χρυσά μετάλλια)
5. Τσιπλάκης Χρήστος(3 χρυσά-3 ασημένια)
6.Μπαδάνη Μαρίνα(3 χρυσά-1 ασημένιο-1 χάλκινο)
7. Βολτέζου Θάλεια(3 χρυσά-1 ασημένιο)
8. Κώτα Δέσποινα(3 χρυσά)
9. Στούρας Γιάννης(2 χρυσά- 1 ασημένιο)
10. Μιχαλεντζάκης Δημοσθένης(2 χρυσά-3 χάλκινα)
11. Μπράμου Ειρήνη(2 χρυσά)
12. Δραμαλίδου Αγγελίνα(1 χρυσό-2 ασημένια)
13. Λασκαρέλης Γρηγόρης(1 χρυσό-1 ασημένιο-1 χάλκινο)
14. Νίγδελη Άννα(2 ασημένια-1 χάλκινο)
15. Παπαδόπουλος Δήμος(2 ασημένια-1 χάλκινο)
16. Καραφυλλίδης Πρόδρομος(1 ασημένιο)
17. Αγοράκη Ξανθή(1 χάλκινο)
18. Ασλανίδης Παναγιώτης(1 χάλκινο)

Προπονητικά την αποστολή υποστήριξε ο Γιώργος Τυλιγαδάς και 3μελής αντιπροσωπεία από το Δ.Σ. του ΟΦΘΑ, ο έφορος της αγωνιστικής κ. Γιάννης Μπράμος, ο έφορος προαγωνιστικής και ακαδημιών κ. Παντελής Αγοράκης και η έφορος της πισίνας εκμάθησης κ. Ευγενία Τσιουλπά.
Στο τέλος των αγώνων υπήρξε συνάντηση των υπευθύνων των τούρκικων συλλόγων και της επίσημης Τουρκικής Ομοσπονδίας Κολύμβησης με τους προπονητές και τους συνοδούς των ελληνικών ομάδων (Νηρέα Ορεστιάδας, Ο.Φ.Θ. Αλεξανδρούπολης , Ν.Ο.Αλεξανδρούπολης και Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης ) όπου συζητήθηκε το ενδεχόμενο αθλητικής συνεργασίας και οργάνωσης αγώνων. Ας μην ξεχνάμε ότι ο αθλητισμός ενώνει τους λαούς, όπως απαιτεί και το ολυμπιακό ιδεώδες. Εξάλλου ήταν η πρώτη φορά που στο ίδιο λεωφορείο συνυπήρχαν οι αποστολές και των τριών ομάδων της Αλεξανδρούπολης, βάζοντας τα θεμέλια για μελλοντική συνεργασία και των τριών συλλόγων.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους κολυμβητές και τις κολυμβήτριες των συλλόγων Νηρέα Ορεστιάδας - Ν.Ο.Αλεξανδρούπολης - Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης για τις σημαντικές επιδόσεις στα αγωνίσματα που συμμετείχαν.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΘΑ
ΤΟ Δ.Σ.

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ

αναρτήθηκε στις 24 Οκτ 2014, 4:45 π.μ. από το χρήστη Oftha Ημερολόγιο

 Αναχωρεί για την Αδριανούπολη η αγωνιστική ομάδα του Ο.Φ.Θ.Α. , για να πάρει μέρος στους αγώνες που διοργανώνονται εκεί σε πισίνα 25 μέτρων το  Σαββατοκύριακο 25 και 26 Οκτώβρη 2014. Είναι το πρώτο επίσημο τεστ για να διαπιστωθεί η κατάσταση των κολυμβητών μας και να οργανωθεί καλύτερα η περαιτέρω πορεία των προπονήσεων. Η διοργάνωση αυτή βοηθάει και την οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης και αθλητικής αλληλεπίδρασης των δύο πόλεων, Αλεξανδρούπολης και Αδριανούπολης. Στην αποστολή θα συμμετέχουν κολυμβητές και κολυμβήτριες του Ν.Ο.Α. και του ΕΘΝΙΚΟΥ.

                Η σύνθεση της αποστολής του Ο.Φ.Θ.Α. είναι:

Κορίτσια:    Ειρήνη Μπράμου, Αγγελίνα Δραμαλίδου, Άννα Νίγδελη, Μαρίνα Καδόγλου, Ξανθή Αγοράκη, Μαρίνα Μπαδάνη, Θάλεια Βολτέζου, Χριστίνα Σταυρακίδου και Δέσποινα Κώτα.

Αγόρια:       Αργύρης Τυλιγαδάς, Παναγιώτης Μπαδάνης, Χρήστος Τσιπλάκης, Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, Γρηγόρης Λασκαρέλης, Δήμος Παπαδόπουλος, Γιάννης Στούρας, Παναγιώτης Ασλανίδης και Πρόδρομος Καραφυλλίδης.

 

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ο.Φ.Θ.Α.

ΠΡΟΕΘΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

αναρτήθηκε στις 23 Οκτ 2014, 5:34 π.μ. από το χρήστη Oftha Ημερολόγιο

Τα δικά μας παιδιά... Ειρήνη Μπράμου & Χρήστος Παπαδόπουλος στις Προεθνικές ομάδες κολύμβησης για το 2014 - 2015 !!!

1-10 of 176