Η Φωτογραφία της Εβδομάδας

  3ημέρες μέχρι
  Έκτακτη Ημερίδα Ορίων Πανελληνίου Πρωταθλήματος

  Ενδιαφέρουσες Συνδέσεις

  Νέα - Ανακοινώσεις


  2ος ο ΟΦΘΑ στους Θερινούς αγώνες!!!

  αναρτήθηκε στις 6 Ιουλ 2014 - 10:11 π.μ. από το χρήστη oftha Ημερολόγιο   [ ενημερώθηκε 6 Ιουλ 2014 - 1:18 μ.μ. ]

                                                                                                                                   Αλεξανδρούπολη       5-7-2014


   

  Μεγάλες επιτυχίες για την κολύμβηση της Αλεξανδρούπολης

  2ος ο ΟΦΘΑ στους Θερινούς αγώνες!!!

  Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκαν στο στολίδι της πόλης μας οι Θερινοί αγώνες Προαγωνιστικών ηλικιών καθώς και η έκτακτη ημερίδα ορίων Αν. Μακεδονίας & Θράκης με τη συμμετοχή των 12 ομάδων της περιφέρειας και περίπου 350 κολυμβητών-τριων.

  Στους θερινούς αγώνες προαγωνιστικών ηλικιών, ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης συμμετείχε  με 48 κολυμβητές-τριες και κατάφερε να κατακτήσει τη 2η θέση στη γενική κατάταξη των συλλόγων της Περιφέρειας και τηνστην πόλη της Αλεξανδρούπολης με τον πρωτόγνωρο αριθμό των 80 μεταλλίων ( 33 χρυσά, 27 ασημένια και 20 χάλκινα μετάλλια).

  Στα στατιστικά των αγώνων τώρα...

  ·        Από τους 48 κολυμβητές-τριες του ΟΦΘΑ οι 15 πραγματοποίησαν ατομικά ρεκόρ σε όλα τους τα αγωνίσματα.

  ·        Από τους 48 κολυμβητές-τριες του ΟΦΘΑ οι 38 γεύτηκαν τη χαρά τουλάχιστον ενός μεταλλίου (ενώ να σημειωθεί πως από τους 10 που δεν τα κατάφεραν οι 7 κολυμπούσαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς με τα τμήματα των ακαδημιών!)

  ·          Πραγματοποιήθηκαν 15 νέα τρομερά ρεκόρ Αλεξανδρούπολης!

   

  Ακολουθούν τα ονόματα των πρωταγωνιστών των παραπάνω επιτυχιών :

  Καραφυλλίδης Πρόδρομος, Σιρολιάνης Κων/νος, Κουπαρτμάς Θανάσης, Ασλανίδης Παναγιώτης, Τολίδης Γιώργος, Βολτέζος Στράτος, Θεολογίδης Γιώργος, Παλακίδης Στέφανος, Κούγκουλος Τάσος, Καζάκος Σταμάτης, Αναστασιάδης Παναγιώτης, Παπαχρήστου Στέλιος, Ανανίδης Γιώργος, Στασινόπουλος Μανώλης, Διαμαντάκης Απόστολος, Ταμίας Νίκος, Παρλίδης Φίλιππος, Αλεξάκης Γιώργος, Γούδας Κων/νος, Παντελίδης Δημήτρης, Κειμάς Βάσίλης, Στασινόπουλος Μίλτος, Κυριαζής Κων/νος, Ελευθεριάδης Περικλής, Καρυπίδης Χαράλαμπος, Καραμπουγιούκ Παύλος, Λασκαρέλη Όλγα, Τσιπλάκη Μαρία, Γκαζέπη Παναγιώτα, Παπαχρήστου Αλεξάνδρα, Παπαζολούδη Άννα Μαρία, Αγοράκη Χριστίνα, Γιώτη Γεωργία, Λεοντίδη Δήμητρα, Νυφούδη Ειρήνη, Καραφυλλίδη Μαρία, Δεληγιαννόυδη Παναγιώτα, Δημητριάδου Σοφία, Παπαδάκη Αναστασία, Σιμσερίδη Άννα Φοίβη, Τριπάκη Αποστολία, Σαραντοπούλου Αλεξάνδρα, Ανανίδου Σοφία, Βαφειάδη Μαντώ, Χριστακάκη Κατερίνα, Στούρα Όλγα, Αρχοντίδου Όλγα,  Παπαιωάννου Γεωργία, Πρασινούδη Μαρία.

  Η αγωνιστική ομάδα του Ο.Φ.Θ.Α. με τη σειρά της, πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της στην Έκτακτη Ημερίδα Ορίων που έγινε στην Αλεξανδρούπολη  στις 28 και 29 Ιουνίου 2014. Οι 17 κολυμβητές –τριες του συλλόγου που συμμετείχαν κατέκτησαν 84 όρια για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και πραγματοποίησαν 29 νέα ατομικά ρεκόρ!!!

            Σημειώνεται ότι είναι οι πρώτοι επίσημοι αγώνες της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης που  γίνονται στο νέο κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης και μια μεγάλη υπόσχεση για το μέλλον όσο αναφορά ανάληψη μεγάλων διοργανώσεων στην πόλη μας.

            Επόμενη αποστολή της αγωνιστικής ομάδας του ΟΦΘΑ είναι η έκτακτη Ημερίδα Ορίων στην Καβάλα, το Σάββατο 12 Ιουλίου 2014, που είναι και το τελευταίο τεστ προετοιμασίας ενόψει του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. «Μια προετοιμασία που γίνεται χωρίς κανένα εμπόδιο με τους κολυμβητές  μας ορεξάτους  για νέες διακρίσεις», είναι η δήλωση των προπονητών της ομάδας.

  Όλα τα παραπάνω δείχνουν για άλλη μια φορά τη πολύ σωστή και οργανωμένη δουλειά που πραγματοποιείται στα τμήματα της ομάδας, συνδυάζοντας την σωστή διαπαιδαγώγηση, την άψογα κολυμβητική τεχνική κατάρτιση, τα αποτελέσματα και πάνω από όλα τη διάρκεια στο χρόνο!

  Ένα πολύ μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ αξίζει και σε όλους  τους γονείς της ομάδας που έδωσαν για άλλη μια φορά δυναμικό παρών ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια των κολυμβητών, των προπονητών και της ομάδας! 

  Τέλος το Διοικητικό συμβούλιο, οι προπονητές και οι κολυμβητές του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους  στον κ. Δημητριάδη Στέργιο από την Ελιά Ν. Έβρου για την ευγενική προσφορά του στο Αγωνιστικό τμήμα κολύμβησης του συλλόγου μας προκειμένου να συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών που θα διεξαχθεί στην Αθήνα και στο Ιλίσιο κολυμβητήριο από 22 έως 27 Ιουλίου 2014.


  Οι  προπονητές Αγωνιστικής και Προαγωνιστικής ομάδος Τυλιγαδάς Γεώργιος και Καλλιτσάρης Τάσος.

  ΘΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

  αναρτήθηκε στις 22 Ιουν 2014 - 9:04 π.μ. από το χρήστη oftha Ημερολόγιο   [ ενημερώθηκε 24 Ιουν 2014 - 3:47 π.μ. ]

  Αγωνιστικών υποχρεώσεων συνέχεια !!!!!!!!!

  28 & 29 Ιουνίου 2014 στην πόλη μας θα διεξαχθούν οι  Θερινοί Αγώνες Προαγωνιστικών κατηγοριών  με την συμμετοχή  όλων των ομάδων της Περιφέρειας.  Με αυτούς τους αγώνες κλείνει αγωνιστικά και η χρονιά του Προαγωνιστικού τμήματος .
  Ταυτόχρονα θα γίνει  και η τακτική ημερίδα ορίων θερινού πρωταθλήματος που αποτελεί το πρότελευταιο βήμα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Αθήνα από 22 Ιουλίου  έως 27 Ιουλίου  .

   Να είστε όλοι  εκεί για να ενισχύσετε την προσπάθεια των παιδιών !!

  Η προκήρυξη  των αγώνων 

  ΦΕΣΤΙΒΑΛ Ο.Φ.Θ.Α. 2014

  αναρτήθηκε στις 12 Ιουν 2014 - 10:26 π.μ. από το χρήστη oftha Ημερολόγιο


   

  Λίγες ώρες απομένουν για το Φεστιβάλ της χρονιάς !!!!!!!!!!!!!!!!!! ,

  μη λείψει κανείς!

  Τα μικρά δελφινάκια, τα παιδιά των Ακαδημιών των Προαγωνιστικών και Αγωνιστικών τμημάτων θα είναι όλοι εκεί το Σάββατο στις 17.30 στο κολυμβητήριο της πόλης μας και περιμένουν όλους μας να τους  χειροκροτήσουμε .

   Ένα φεστιβάλ διαφορετικό από όλα τα άλλα…………………. Την διαφορά θα την κάνουν από ότι ακούγεται οι μπαμπάδες και οι μαμάδες της ομάδας μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!.

  Μετά το τέλος της γιορτής θα ακολουθήσει πλούσιο φαγοπότι, με ψησταριά, μπουφέ και  

  ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ  - ΚΟΛΟΜΒΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Πρόγραμμα

  17.30 συγκέντρωση κολυμβητών-τριών
  18.00 έναρξη
  Παρέλαση ομάδας
  Έπαρση σημαίας & Εθνικός ύμνος
  Ο όρκος του αθλητή
  Tunak Tunak γιατί ξέρουμε και να χορεύουμε… επίδειξη συγχρονισμένης κολύμβησης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ένας διαφορετικός αγώνας… μπαμπάδες και μαμάδες!
  Επίδειξη των 4 στυλ από τους καλύτερους στην Ελλάδα
  Επίδειξη κολύμβησης από την αγωνιστική μας ομάδα
  Επίδειξη κολύμβησης από την προαγωνιστική μας ομάδα
  Επίδειξη κολύμβησης από τις Ακαδημίες μας
  Επίδειξη κολύμβησης από τα δελφινάκια της μικρής μας πισίνας!

  Η επίδειξη όλων των τμημάτων θα πραγματοποιηθεί στη μεγάλη πισίνα…

  Σε όλα τα παιδιά της Ακαδημίας και της μικρή πισίνας θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα!!!

  «ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ 2014»

  αναρτήθηκε στις 8 Ιουν 2014 - 11:11 π.μ. από το χρήστη oftha Ημερολόγιο

  Ο Ο.Φ.Θ.Α ήταν εκεί
   
    Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των μικρών της Ακαδημίας μας σήμερα στην πόλη της Ορεστιάδας. Όλα πήγαν καλά και ελπίζουμε οι μικροί μας κολυμβητές να το διασκέδασαν με την ψυχή τους. Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά και στους γονείς που παραβρέθηκαν εκεί για να χειροκροτήσουν  τα μικρά δελφινάκια .

  Β΄ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ «ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ 2014»

  αναρτήθηκε στις 3 Ιουν 2014 - 5:41 π.μ. από το χρήστη oftha Ημερολόγιο   [ ενημερώθηκε 3 Ιουν 2014 - 5:54 π.μ. ]


  Μετά την επιστροφή του προαγωνιστικού τμήματος από τον Βόλο, το κολυμβητικό μας ταξίδι συνεχίζεται την Κυριακή 8-6-2014!!!!!!!!!!!!!
  τα μικρά μας δελφινάκια των Ακαδημιών θα λάβουν μέρος στα «ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ 2014»
  που θα γίνουν στην πόλη της Ορεστιάδας .

  O «ΝΗΡΕΑΣ» Κολυμβητικός Όμιλος Ν. Ορεστιάδας σε συνεργασία με το Δήμο Νέας Ορεστιάδας διοργανώνει Ημερίδα Κολύμβησης για αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 6,7,8,9 ετών.
  Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Δημοτικό κολυμβητήριο Νέας Ορεστιάδας ( κλειστό κολυμβητήριο 25μ, 8 διαδρομών) την Κυριακή 08/06/2014 , ώρα 10.30 πμ.

  Ο Ο.Φ.Θ.Α ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ και ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ !!!!!!

  αναρτήθηκε στις 3 Ιουν 2014 - 5:40 π.μ. από το χρήστη oftha Ημερολόγιο   [ ενημερώθηκε 3 Ιουν 2014 - 6:03 π.μ. ]

  Η καλύτερη εμφάνιση του ΟΦΘΑ !!!

  Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας του Βόλου η Πανελλήνια Διασυλλογική διοργάνωση “Ιωνικοί Αγώνες” με τη συμμετοχή 41 ομάδων από όλη την Ελλάδα και τον ασύλληπτο αριθμό των 720 κολυμβητών-τριων!
  Η ομάδα μας αγωνιζόμενη με 29 κολυμβητές-τριες (1η της συμμετοχή στους παραπάνω αγώνες) πραγματοποίησε μια μοναδική εμφάνιση, κατέκτησε συνολικά 19 μετάλλια (12 χρυσά, 6 ασημένια και 1 χάλκινο) και προκάλεσε για άλλη μια φορά μεγάλη αίσθηση στα δρώμενα της ελληνικής κολύμβησης!
  Η γεύση που μας έμεινε....γλυκόπικρη... 3η θέση στη γενική κατάταξη των 41 σωματείων, 8η θέση στην κατηγορία γυναικών, και 2η θέση στην κατηγορία ανδρών ( υπήρξε ισοβαθμία στα χρυσά με την ομάδα της Δράμας –από 10 χρυσά- και η πρωτιά κρίθηκε σε 2 ασημένια μετάλλια). Την τύχη της ομάδας μας την κρατούσαμε στα χέρια μας αλλά στην τελευταία κούρσα των αγώνων (4χ50μ. Μ.Ο. αγοριών 11 ετών), η ομάδα μας αγωνίστηκε στη 2η σειρά χωρίς έντονο συναγωνισμό και τελικά κατέλαβε τη 2η θέση στο συγκεκριμένο αγώνισμα για μόλις λίγα εκατοστά του δευτερολέπτου, γεγονός που μας στέρησε το κάτι παραπάνω!
  Όπως όμως λένε και στο «στίβο» του αθλητισμού... η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή! Έτσι και στην περίπτωσή μας τα μικρά δελφινάκια μας, που ξεπέρασαν πραγματικά τον εαυτό τους, με την εκπληκτική τους εμφάνιση ανέβασαν την κολύμβηση της Αλεξανδρούπολης ψηλά για άλλη μια φορά και έδειξαν σε όλους γιατί η ομάδα του ΟΦΘΑ με τις σωστές βάσεις στις προαγωνιστικές ηλικίες πρωταγωνιστεί και είναι η κορυφαία επαρχιακή ομάδα στις Αγωνιστικές κατηγορίες...!!!
  Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ομάδας μας :
  19 μετάλλια (12 χρυσά-6 ασημένια – 1 χάλκινο)
  3η θέση στη γενική κατάταξη, 8η θέση στην κατηγορία γυναικών, 2η θέση στην κατηγορία ανδρών
  πραγματοποιήθηκαν 10 ρεκόρ Αλεξανδρούπολης και ομάδας από τους Βολτέζο Στράτο (100μ. Πετ. 11 ετών), Διαμαντάκη Απόστολο (100μ. Ύπτιο & 200μ. Μ.Α. Αγόρια 10 ετών), Στασινόπουλο Μανώλη (200μ. Ελέ. & 200μ. Μ.Α. Αγόρια 10 ετών), Αλεξάκη Γιώργο (50μ. Πρόσθιο αγόρια 9 ετών), Παντελίδη Δημήτρη (50μ. Πρόσθιο αγόρια 9 ετών), Καραφυλλίδη Μαρία (50μ. Πρόσθιο κορίτσια 10 ετών), Στούρα Όλγα (50μ. Ύπτιο κορίτσια 9 ετών), 4χ50 Μ.Ο. Αγόρια 10 ετών (Παρλίδης Φίλιππος, Στασινόπουλος Μανώλης, Διαμαντάκης Απόστολος, Ταμίας Νίκος).
  8 κολυμβητές-τριες κέρδισαν το έπαθλο ατομικής βελτίωσης

  Τέλος τι να πούμε για τους γονείς που ακολούθησαν την αποστολή...ότι και να πούμε είναι λίγο! Ένα ευχαριστώ είναι το λιγότερο, για την εκπληκτική τους παρουσία τόσο στις κερκίδες του κολυμβητηρίου, τόσο κατά τη διάρκεια της αποστολής, αλλά και γενικότερα με την καθημερινή τους παρουσία και στήριξη καθ όλη τη χρονιά!!!

  ΙΗ΄ΙΩΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2014 :

  αναρτήθηκε στις 27 Μαΐ 2014 - 5:52 π.μ. από το χρήστη oftha Ημερολόγιο   [ ενημερώθηκε 27 Μαΐ 2014 - 5:55 π.μ. ]  ΙΩΝΙΚΟΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!

  Την Παρασκευή 30-5-2014 και ώρα 9.00 π.μ από το παλιό κολυμβητήριο αναχωρεί το προαγωνιστικό τμήμα του Ο.Φ.Θ.Α. αποτελούμενο από 29 κολυμβητές και κολυμβήτριες ηλικίας 9 – 12 ετών για την πόλη του Βόλου προκειμένου να συμμετάσχουν στους ΙΗ’ ΙΩΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ που θα διεξαχθούν στο κλειστό κολυμβητήριο της πόλης.
  Να ευχηθούμε καλό ταξίδι και καλή επιτυχία στους κολυμβητές μας .

  Ο.Φ.Θ.Α. ΠΑΝΤΟΥ

  ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΟΦΘΑ 2014

  αναρτήθηκε στις 22 Μαΐ 2014 - 4:41 π.μ. από το χρήστη oftha Ημερολόγιο   [ ενημερώθηκε 22 Μαΐ 2014 - 4:42 π.μ. ]


  ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ----> 7/6/2014
  ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ---> 14/6/2014

  Θα κάνουμε όλοι λίγη υπομονή

  ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΟΦΘΑ 2014

  Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης

  Σάββατο 14 Ιουνίου 2014 ώρα 18.00

  Σας περιμένουμε στη μεγαλύτερη κολυμβητική γιορτή της χρονιάς
  με πολλές εκπλήξεις!

  Μη λείψει κανείς!

  Πρόγραμμα

  17.30 συγκέντρωση κολυμβητών-τριών
  18.00 έναρξη
  Παρέλαση ομάδας
  Έπαρση σημαίας & Εθνικός ύμνος
  Ο όρκος του αθλητή
  Tunak Tunak γιατί ξέρουμε και να χορεύουμε…επίδειξη συγχρονισμένης κολύμβησης!
  Ένας διαφορετικός αγώνας… μπαμπάδες και μαμάδες!
  Επίδειξη των 4 στυλ από τους καλύτερους στην Ελλάδα
  Επίδειξη κολύμβησης από την αγωνιστική μας ομάδα
  Επίδειξη κολύμβησης από την προαγωνιστική μας ομάδα
  Επίδειξη κολύμβησης από τις Ακαδημίες μας
  Επίδειξη κολύμβησης από τα δελφινάκια της μικρής μας πισίνας!

  Η επίδειξη όλων των τμημάτων θα πραγματοποιηθεί στη μεγάλη πισίνα…

  Σε όλα τα παιδιά της Ακαδημίας και της μικρή πισίνας θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα!!!

  Μετά το τέλος της γιορτής θα ακολουθήσει πλούσιο φαγοπότι, με ψησταριά, μπουφέ και άφθονο ποτό!!!

  ΚαΛοΚαιΡιΝό ΤΜήΜα ΚοΛύΜΒηΣηΣ 2014

  αναρτήθηκε στις 18 Μαΐ 2014 - 11:50 π.μ. από το χρήστη oftha Ημερολόγιο

  ΚαΛοΚαιΡιΝό ΤΜήΜα

  ΚοΛύΜΒηΣηΣ 2014

  Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης

  Τρίτη – Παρασκευή 10.00 -11.00 και 11.00 – 12.00

  • A΄ περίοδος 17/6 – 20/6 και 24/6 – 27/6

  • Β΄ περίοδος 1/7 – 4/7 και 8/7 – 11/7

  Δηλώσεις συμμετοχής :

  στον προπονητή κ. Καλλιτσάρη Τάσο(τηλ. Επικοινωνίας 6944589677 )

  και στον προπονητή κ. Τυλιγαδά Αργύρη (τηλ. Επικοινωνίας 6973077863 ) και 25510 23461


  Απαραίτητες προϋποθέσεις :
  • Βεβαίωση υγείας (για τα μη μέλη της ομάδας)

  • Ηλικίες 4 ετών και άνω

  • Να έχουμε μαζί μας οπωσδήποτε ένα ζευγάρι βατραχοπέδιλα!

  • Να έχουμε πάρει ελαφρύ πρωινό τουλάχιστον 2 ώρες πριν μπούμε στην πισίνα!

  • Ατομική υγιεινή που ισχύει για να μπούμε στην πισίνα!


  Τα μαθήματα περιλαμβάνουν : βασικές αρχές επίπλευσης και εκμάθησης ποδιών, εισαγωγικές ασκήσεις στα 4 στυλ κολύμβησης, εκμάθηση εκκινήσεων, ενημέρωση πάνω στην αγωνιστική κολύμβηση, παιχνίδια στο νερό (σφουγγάρια, τσουλήθρα, μαγικό χαλί, μπάλες κτλ.)

  Σε όλα τα παιδιά θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής και cd με ενημερωτικά φυλλάδια διατροφής, φωτογραφίες, βίντεο καθώς και υποβρύχιες φωτογραφίες από τα μαθήματά μας!

  Στόχος του ταχύρυθμου αυτού προγράμματος είναι να συνδυάσει διασκέδαση και παιχνίδι με την όσο το δυνατόν γρηγορότερη εξοικείωση με το υγρό στοιχείο, να ξεπεράσουν τα παιδιά τυχόν φόβο με το νερό, εκμάθηση βασικών εισαγωγικών ασκήσεων, να αγαπήσουν το άθλημα της κολύμβησης ώστε να το συνεχίσουν και το χειμώνα και τέλος να κολυμπήσουν όλα τα παιδιά στη μεγάλη πισίνα μέχρι το τελευταίο μάθημα!

  Την 2η Παρασκευή της περιόδου θα ξεφαντώσουμε στη θάλασσα και θα γνωρίσουμε θαλάσσια σπορ!!!

  ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΟΦΘΑ 2014

  αναρτήθηκε στις 18 Μαΐ 2014 - 11:44 π.μ. από το χρήστη oftha Ημερολόγιο

  Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης

  Σάββατο 7 Ιουνίου 2014 ώρα 18.00


  Σας περιμένουμε στη μεγαλύτερη κολυμβητική γιορτή της χρονιάς

  με πολλές εκπλήξεις!


  Μη λείψει κανείς!

  Πρόγραμμα


  • 17.30 συγκέντρωση κολυμβητών-τριών

  • 18.00 έναρξη

  • Παρέλαση ομάδας

  • Έπαρση σημαίας & Εθνικός ύμνος

  • Ο όρκος του αθλητή

  • Tunak Tunak γιατί ξέρουμε και να χορεύουμε…επίδειξη συγχρονισμένης κολύμβησης!

  • Ένας διαφορετικός αγώνας… μπαμπάδες και μαμάδες!

  • Επίδειξη των 4 στυλ από τους καλύτερους στην Ελλάδα

  • Επίδειξη κολύμβησης από την αγωνιστική μας ομάδα

  • Επίδειξη κολύμβησης από την προαγωνιστική μας ομάδα

  • Επίδειξη κολύμβησης από τις Ακαδημίες μας

  • Επίδειξη κολύμβησης από τα δελφινάκια της μικρής μας πισίνας!


  Η επίδειξη όλων των τμημάτων θα πραγματοποιηθεί στη μεγάλη πισίνα…!


  Παρακαλούμε όλους τους γονείς για την οικονομική τακτοποίηση της συνδρομής του Ιουνίου πριν την ημέρα του Φεστιβάλ!!!
  Σε όλα τα παιδιά της Ακαδημίας και της μικρή πισίνας θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα!!!


  Μετά το τέλος της γιορτής θα ακολουθήσει πλούσιο φαγοπότι, με ψησταριά, μπουφέ και άφθονο ποτό!!!


  1-10 of 144