Ik ben Sylvia Rodermond en ben van huis uit opgegroeid met honden. Toen ik mijn ouderlijk huis verliet was het eerste wat ik deed langs het asiel gaan om een hond te halen. Mijn eerste eigen hond was een moeilijke Afghaanse windhond van 4½ jaar uit het asiel gevolgd door een St. Bernard, een Fila Brasileiro, een Newfoundlander, een Husky en 2 asielzoekertjes uit Spanje en Portugal.

Bijna 20 jaar geleden ben ik met mijn Fila terecht gekomen bij een hondenvereniging en ben daar al snel zelf les gaan geven. Vervolgens heb ik in 1999 en 2000 mijn opleidingen afgerond voor gediplomeerd instructeur en gedragsdeskundige/therapeute. In de afgelopen jaren heb ik met succes veel honden en hun bazen kunnen helpen en begeleiden met hun problemen.

Na het stoppen bij de hondenvereniging heb ik samen met René en Ton besloten om zelf te starten met een hondenschool omdat mijn hart sowieso bij de hondjes ligt, maar vooral bij díé hondjes en bazen die wat extra’s nodig hebben. Onnodig om te zeggen dat natuurlijk iederéén welkom is!

Tot ziens bij Off Leash!

 

Hallo allemaal! Mijn naam is Ton Cornelisse. Wij hebben twee honden, een Kruising Sita en een Chihuahua Chico. Tien jaar geleden ben ik bij een hondenvereniging terechtgekomen en heb daar, behalve lessen met mijn hond gelopen, ook een opleiding gevolgd voor gedragsherkenning en gehoorzaamheidstraining. Nadat ik de opleiding met goed gevolg heb afgerond, ben ik als instructeur les gaan geven en heb al vele mensen kunnen helpen met het opvoeden van een leuke gehoorzame hond.

Ik ben gestopt bij de hondenvereniging vanwege de grootte van de groepen, waardoor ik niet iedere cursist genoeg aandacht kon geven terwijl iedereen dat wel verdient. Met minder cursisten per groep heb ik meer tijd om situaties goed uit te leggen en met oplossingen te komen, want iedereen wil een hond die lekker in z’n vacht zit en goed luistert.

Samen met René Stoker en Sylvia Rodermond (die ook helemaal gek zijn van honden) ga ik verder met Off Leash, een hondengedragscentrum met drie gediplomeerde instructeurs, waarvan één gediplomeerd gedragsdeskundige/therapeute. Door de vele ervaring die wij hebben kunnen we mensen helpen bij het opvoeden van hun hond. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar pups en jonge honden, maar ook oudere honden zijn in goede handen bij mij.

Hopelijk zie ik jullie binnenkort bij Off Leash!!!
Rene

Hoi, mijn naam is René Stoker.
Ook ik ben opgegroeid met een hond. Nadat ik op mijzelf ging wonen heb ik een tijd geen hond gehad. Tot ik Sylvia ontmoette en met haar ging samenwonen. Toen kwam ik wederom terecht in het wereldje van de honden. Zodoende ben ik aangestoken door het enthousiasme waarmee Sylvia met honden bezig is. Dit heeft er toe geleid dat ook ik een opleiding ben begonnen voor gediplomeerd instructeur. Na het positief afronden van de opleiding heb ik enkele jaren hondentraining (eigenlijk baasjestraining) gegeven. Het is belangrijk dat hond en baas ook veel plezier hebben aan en met elkaar. Hierbij helpt het als er een goede balans is tussen gehoorzaamheid en plezier. Omdat we bij hondenschool Off Leash hebben gekozen voor kleine groepjes kunnen we voldoende aandacht geven aan iedere baas.

Tot ziens bij Off Leash!