Hvem er OB‎ > ‎

Underholdning

Odense Blæserne - når musik udtrykker glæde
 
 

Odense Blæserne er et af Danmarks bedste brass bands, kendt for sin underholdende og sprudlende musik. Vi sætter en store ære i at give publikum en oplevelse. Dette gør vi med god og spændende musik med overraskende indslag. Vi tilrettelægger altid programmet til lejligheden og ledsager gerne kendte solister.

Vi har spillet til et væld af forskellige arrangementer som fx poloturnering på Sild, fodboldtransmission i Kongens Have i Odense, H.C. Andersens fødselsdagsfest i Odense Koncerthus, nisseorkester i Fåborg, velgørenhedskoncerter, koncerter i Tivoli, Bonbonland, Legoland, foruden runde fødselsdage, gågade-koncerter, byfester, natfestival, julemarkeder, konferencer og indvielser.

Årets højdepunkt er vores nytårskoncerter, hvor vi sætter alle sejl til. Vi har siden 1999 gjort det til en fast tradition at spille nytårskoncert i Odense, og senere er Grindsted og Ølgod kommet til. Alle steder er der hvert år fulde huse. Vi engagerer kendte solister til at optræde med orkesteret: Nina Pavlovski, Jesper Lundgaard, Susanne Elmark, Flemming Enevold, Louise Fribo, Preben Kristensen, Flemming Jensen, Ria Jones, Kurt Ravn, Trine Gadeberg, Bobo Moreno og Maria Carmen Koppel.

Se kommende arrangementer i vores koncertkalender.