Hvem er OB‎ > ‎

Kirke og KulturVelklingende kirkekoncerter

Odense Blæserne spiller gerne kirkekoncerter og har erfaring fra mange koncerter i kirker landet over. I de senere år har vi spillet fast til julekoncert i Ansgar Kirke i Odense, hvor vi har et meget fint samarbejde med kirkens organist Torben Krebs.

Programmet til kirkekoncerter bliver altid nøje tilrettelagt efter arrangementets art. Det kan være større klassiske værker, højtidsbestemte arrangementer, barokmusik, spirituals, populær klassisk musik eller dansk musik. Især vores julekoncerter er populære og velbesøgte. Vi vil gerne inddrage organist, kor og menighed aktivt i koncerten.


Ansgar Kirke

Et sikkert indslag til kulturelle arrangementer

Odense Blæserne er meget interesseret i kulturelle arrangementer af forskellig art fx indvielser, uropførelser, slotskoncerter, højskolekoncerter. Vi holder af at inddrage publikum i brass bandets verden og fortælle om orkestret, instrumenterne og musikken. Vi kan også lave temakoncerter, hvor vi tager udgangspunkt i en bestemt tidsalder, musikgenre eller komponist. Se også vores side om underholdningsmusik.