Hvem er OB


                                                                                                                                             
Odense Blæserne er et af Danmarks ældste Brass Bands, stiftet i 1956 af medlemmer fra Odense FDF 4' kreds Marchorkester og Odense Folkemusikskoles Blæseorkester.

Under den legendariske Eskild Tofts ledelse udviklede orkestret sig fra et decideret ungdomsorkester, til et mere blandet orkester, som nu 56 år senere, består af glade amatørmusikere i alderen fra 18 til 71 år.

Odense Blæserne er et levende og aktivt orkester, der deltager i konkurrencer i ind- og udland, og spiller alt fra underholdnings- til kirkekoncerter. Spiller til jul med nissehuer på, og giver seriøse og festlige nytårskoncerter i Odense Koncerthus. Odense Blæserne spiller lige så gerne til europamesterskab for Brass Bands (Birmingham 2000), som til nytårskoncert i Ølgod og Grindsted.

Odense Blæserne øver hver torsdag fra 18.30 til 21.30 i Fora 48, Buchwaldsgade 48, Odense C, så kom og hør - se og meld dig ind i orkestret. Du får kyndig instruktion af vor dirigent Susanne Vibæk, du kan evt. låne et instrument, og frem for alt får du mange musikalske oplevelser sammen med gode kammerater.

Kontingentet, der udgør kr. 525 pr. kvartal, dækker instruktion og noder. Ved rejser kan der forekomme deltagerbetaling til dækning af ekstraomkostninger, men det er stadigvæk billigere end de fleste andre fritidstilbud.


Meld dig ind direkte på en øveaften, eller til vores kontaktmand Jan Møller Dall på mail:                

mollerdall@faaborgvest.dk , eller Tlf. 2814 3888


Du er jo i forvejen inde på Odense Blæsernes hjemmeside, så se dig omkring på siden, vi er sikkert også noget for dig. Vi forudsætter at du er lidt øvet og kan læse noder, det finder vi ud af det i løbet af den første måned, som er prøvetid.