Dirigenter

Susanne Vibæk  

Susanne Vibæk fik i sommeren 2011 – efter mange år på forskellige dirigentpodier for både amatør- og professionelle orkestre – en kandidatgrad i musikledelse. Til hverdag er Susanne fast dirigent for tre brass bands i hovedstadsområdet, men også musicalopsætninger har hendes interesse.

Således har hun stået i spidsen for Cabaret, Evita og Crazy for You på Nyborg Voldspil, Atlantis på Helsingør Kulturværft samt Miss Saigon på Palsgaard Sommerspil.

Hun er egentlig uddannet trompetist fra konservatorierne i Odense, Göteborg og København og afsluttede med diplomeksamen i 2002.

Hun har gæstespillet i mange professionelle sammenhænge og har været kontraktansat og assisteret i de fleste symfoni- og militærorkestre herhjemme. Selv om dirigentkarrieren har taget mere fart, får trompeten ikke lov at samle støv, og Susanne spiller stadig i forskellige sammenhænge. Fx med Anders Haaber og Christoffer Brodersen i Trioen Treklang, som har nydt stor succes ved kirkekoncerter rundt i landet.

I foråret 2013 blev Susanne udtaget til European Brass Band Association's dirigentkonkurrence, og opnåede en plads i semifinalen. I den forbindelse dirigerede hun også Det Norske Radioorkester.

 

Læs mere på: www.SusanneV.dk