Πρόταση συνεργασίας σε καθηγητές μουσικής με ιδιαίτερα μαθήματα

        Αν είστε καθηγητής μουσικής και έχετε ιδιαίτερα μαθήματα μπορείτε τώρα να γράψετε τους σπουδαστές σας στο Ωδείο Όπερα Αθηνών, ανεξάρτητα από τον τόπο κατοικίας σας* και ΧΩΡΙΣ να πληρώνουν οι σπουδαστές σας ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζετε την κατοχύρωση των σπουδών στους σπουδαστές σας με ειδικά προνόμια τόσο για εσάς, όσο και για τους σπουδαστές σας

*Αν μένετε εκτός Αθηνών, ή δεν έχετε χρόνο για να μετακινήστε εσείς ή οι σπουδαστές σας, οι εγγραφές μπορούν να γίνουν τηλεφωνικά. Oι τελικές εξετάσεις των σπουδαστών (προαγωγικές) μπορούν να γίνονται με e-learning (εκτός από τις κατατακτήριες ή τις απολυτήριες που απαιτείται η φυσική παρουσία των σπουδαστών). 


Πιο συγκεκριμένα:
Για εσάς που είστε καθηγητής:
 • Δεν αλλάζει ο τρόπος που γίνονται τα ιδιαίτερα μαθήματα και δεν υποχρεώνονται οι σπουδαστές σας να έρχονται στο ωδείο, δηλαδή εξακολουθούν να γίνονται τα μαθήματα ως ιδιαίτερα στους χώρους των σπουδαστών σας ή στο δικό σας χώρο.
 • Σας δίνεται η αναλυτική ύλη όπως αυτή διαμορφώνεται από τις διατάξεις του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, ώστε να γνωρίζετε εσείς και οι σπουδαστές σας τι ακριβώς θα πρέπει να μελετήσετε κατά τη διάρκεια της χρονιάς και τι χρειάζεται να προετοιμάσετε για τις τελικές εξετάσεις (προαγωγικές), κατατακτήριες ή απολυτήριες εξετάσεις.
 • Ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον υπεύθυνο σπουδών του Ωδείου Όπερα Αθηνών ώστε να γνωρίζετε το πρόγραμμα σπουδών του μαθήματος ή των μαθημάτων που διδάσκετε, το πρόγραμμα εξετάσεων, τις ημερομηνίες των εκδηλώσεων, των εξετάσεων και ό,τι άλλο προκύπτει κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας και του σχολικού έτους.
 • Από τον πρώτο κιόλας σπουδαστή που θα γράψετε στο Ωδείο Όπερα Αθηνών, ξεκινά η προϋπηρεσία σας. (αν διδάσκετε αναγνωρισμένο μάθημα π.χ. πιάνο, κιθάρα, ανώτερα θεωρητικά κλπ, δηλώνεστε ως διδάσκων στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, ώστε σε 5 χρόνια να αποκτήσετε τον τίτλο του καθηγητή).
 • Δωρεάν έκδοση βεβαίωσης διδακτικής προϋπηρεσίας. 
 • Εάν επιθυμείτε, δημοσιεύουμε το όνομά σας στη λίστα των διδασκόντων της ιστοσελίδα μας, ώστε να μπορούν οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας να σας ζητήσουν ως ειδικό καθηγητή και να ξεκινήσει εσωτερική πλέον συνεργασία με το Ωδείο Όπερα Αθηνών.
Για τους σπουδαστές σας:
 • Οι σπουδαστές σας δεν χρεώνονται με μηνιαία συνδρομή και καταβάλλουν μόνο το δικαίωμα εγγραφής στο ωδείο και τα εξέταστρα για τις εξετάσεις που πραγματοποιούνται τον Ιούνιο του τρέχοντος σχολικού έτους, ώστε να υπάρξει η δυνατότητα προβιβασμού τους στο επόμενο έτος. Επαναλαμβάνουμε και πάλι ότι δεν υπάρχει μηνιαία ή άλλη χρέωση. (Η εγγραφή καταβάλλεται την ημέρα της συμπλήρωσης του δελτίου εγγραφής, ενώ τα εξέταστρα καταβάλλονται λίγες μέρες πριν την ημέρα των εξετάσεων και όχι από την αρχή της χρονιάς και εφόσον οι σπουδαστές σας λάβουν μέρος σε αυτές).
 • Προκειμένου να κατοχυρωθούν τα προηγούμενα έτη σπουδών, υπάρχει η δυνατότητα στους σπουδαστές σας να λάβουν μέρος - όταν είναι έτοιμοι - σε κατατακτήριες εξετάσεις.
 • Με την εγγραφή τους ο σπουδαστές σας λαμβάνουν την ειδική ταυτότητα με την οποία δικαιούνται εκπτώσεις σε δημόσια θεάματα.
 • Δωρεάν συμμετοχή των σπουδαστών σας στις ετήσιες συναυλίες του Ωδείου Όπερα Αθηνών.
 • Δωρεάν παρακολούθηση των υποχρεωτικών μαθημάτων της θεωρίας, της αρμονίας και του σολφέζ καθώς και των υπολοίπων υποχρεωτικών μαθημάτων με ελάχιστο κόστος.
 • Δωρεάν έκδοση βεβαίωσης σπουδών.
 • Στο τέλος κάθε σχολικού έτους λαμβάνουν οι σπουδαστές σας ΔΩΡΕΑΝ Δελτίο σπουδών, όπου αναγράφονται αναλυτικά οι βαθμολογίες των μαθημάτων που παρακολούθησαν και φυσικά με το όνομα του διδάσκοντος καθηγητή (το δικό σας).
 • Ανά πάσα στιγμή μπορούν οι σπουδαστές σας να διακόψουν από το Ωδείο Όπερα Αθηνών χωρίς καμία δέσμευση, υποχρέωση ή οικονομική επιβάρυνση ή να ζητήσουν βεβαίωση μεταγραφής για άλλο ωδείο (η οποία εκδίδεται δωρεάν).
        Αν είστε καθηγητής οποιασδήποτε ειδικότητας μουσικής και έχετε ιδιαίτερα μαθήματα, εξασφαλίστε στους σπουδαστές σας την αναγνώριση και κατοχύρωση των σπουδών τους γράφοντάς τους στο Ωδείο Όπερα Αθηνών. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συνεργασία με το Ωδείο Όπερα Αθηνών, ή επικοινωνήστε τώρα κιόλας μαζί μας (210 8661633 - 210 8660337) και ζητήστε από τη γραμματεία να σας κλείσει συνάντηση από κοντά (ή να σας κλείσει τηλεφωνική επικοινωνία) με έναν από τους εξειδικευμένους συμβούλους μας, προκειμένου να συζητήσετε οποιαδήποτε απορία σας. Θα χαρούμε να συνεργαστούμε.