nieuws

13-06-2017: Rijkevoorts en Club Kampioenschap dressuur op zondag 9 juli.

Zondag  9 juli  organiseert OBK weer het Rijkevoorts Kampioenschap

Dit is een wedstrijd voor alle in Rijkevoort wonende paardensporters. We willen jullie kennis laten maken met onze vereniging en oefenlocatie. Je hoeft dus geen OBK lid te zijn en je hoeft ook geen startpas en wedstrijdtenue te hebben om mee te doen. Iedereen die kan paard/pony rijden,en eens een wedstrijd willen rijden mag mee doen. Het enigste vereiste is dat je , in Rijkevoort woonachtig moet zijn om mee te doen                                                   

Degene die een KNHS startpas hebben rijden in hun eigen klasse,allemaal mee om het Rijkevoorts kampioenschap.

 Degene die nog nooit een proefje gereden hebben, rijden een proef op hun niveau (deze krijg je al eerder zodat je hem met je pony/paard kunt oefenen. Deelnemers krijgen  allemaal een aandenken aan deze wedstrijd.Er is geen inschrijfgeld verschuldigd. Een rijcap en rijlaarzen zijn overigens wel verplicht

Wedstrijdlocatie: clubterrein OBK a/d Hapsedijk

Meld je aan voor vrijdag 30 juni via een mail naar nelheuvel@hotmail.com  ook voor meer informatie kun je mij vragen ,of bellen 371543 houdt tevens onze website in de gaten www.obkrijkevoort.nl13-06-2017: Leuke opbrengst Rabo Clubkas Campagne
Bij deze willen we iedereen bedanken die gestemd heeft op onze club tijdens de Rabo Clubkas Campagne.
Heeft ons toch het mooie bedrag van 274,34 euro opgebracht. Wij hopen de volgende keer ook weer op uw vertrouwen. Nogmaals dank !09-06-2017: Resulaten afgelopen weken.
Afgelopen weken zijn Fons Nabuurs en Anouck Aben op wedstrijd geweest in Heeswijk Dinther en Schaijk.
Echt super aan sprekende resultaten werden er niet gehaald. Enkel links en rechts een winstpuntje. Echter kans op plaatsing naar het BK zit nog wel in de mogelijkheden. Volgend weekend volgt een selectie wedstrijd in Westerbeek.

21-05-2017: Opnieuw 5e prijs voor Anouck Aben tijdens spring selectie.
Anouck Aben heeft in Sint Anthonis opnieuw een 5e prijs behaald met het springen in de klasse B.
Net als de 1e selectie reeds ze 2x foutloos. Hierdoor gaat ze in de selectie stand mede aan de leiding.
Anouck maakt komende donderdag de stap naar de klasse L waardoor ze niet meer in aanmerking kan komen voor afvaardiging naar het BK in de klasse B en daarbij uit de stand gehaald wordt. Natuurlijk kan ze in de resterende wedstrijden proberen een zo goed mogelijk resultaat te halen in de klasse L. Fons Nabuurs en Anouck kwamen ook nog diverse keren uit in het dressuur. Hierbij wist alleen Fons 2 winstpunten te halen met Chico in de klasse L. Hij viel hiermee net buiten de prijzen.

17-05-2017: Eerste 2 winstpunten voor Anouck Aben bij paarden dressuur
Anouck Aben heeft woensdag haar eerste 2 winstpunten behaald in de klasse B bij de paarden. In Uden reed ze voor de 2x op wedstrijd met het paar Zandro. Ze behaalde 185+186 punten.
Ook Fons Nabuurs kwam in actie. Ook Fons kon met zijn paard Chico 2 winstpunten toevoegen aan haar totaal in de klasse L1

14-05-2017: 2e prijs voor Fons Nabuurs met Winston in Schaijk
Fons Nabuurs is vandaag met zijn paard Winston als 2e geëindigd in de spring klasse L. Ook vorige maand nam Fons met deze combinatie al een 2e plek mee naar huis na een springwedstrijd. Met Chico werd er vandaag gedressuurd in de klasse L1. Dit leverde hem een winstpunt op. Anouck Aben maakte haar debuut bij de paarden. Met het paard Zandro reed ze ondanks dat het paard  weinig wedstrijd ervaring heeft 2 fijne proeven in de klasse B. Helaas kwam ze net als Conny Venhuizen  (klasse L1)vandaag niet tot een winstpunt. Volgend weekend is de volgende wedstrijd in Sint Anthonis.


13-05-2017: Historische foto OBK deze week in de Maasdriehoek.
06-05-2017: 5e prijs voor Anouck Aben tijdens 1e spring selectie.
Anouck Aben nam tijdens de 1e spring selectie met Sunny in Mariaheide de 5e prijs mee naar huis. Van de 30 combinaties waren er slecht 5, waaronder Anouck die 2 foutloze ritten neer zette. Dit is na het kampioenschap van vorig jaar in de klasse DB nu opnieuw een goede start. Bij het dressuur in de klasse D/M1 kwam ze net niet tot een winstpunt. Fons Nabuurs kwam vandaag 3x uit met zijn paarden. Met Winston sprong hij in de klasse L 4 strafpunten. Met Bravour pakte hij knap zijn 1e winstpunt in de dressuur klasse M1 (182,25pt) . Met Chico in de klasse Dressuur L1 pakte hij zelfs ruim een winstpunt. (191pt) De 2e selectie volgt over 2 weken in Sint Anthonis.

18-04-2017: 2e prijs voor Fons Nabuurs tijdens springwedstrijd in De Mortel.
Afgelopen indoor seizoen is het wat rustiger geweest met de starts van OBK leden op wedstrijd. Nu het Outdoor seizoen weer begonnen is hopen we dat er weer wat meer te melden is. Fons Nabuurs ging op 2e paasdag naar een springwedstrijd in De Mortel. In de klasse L behaalde hij met Winston een 2e prijs na 2 foutloze omlopen.


 **********************************************************************************************
  
     
  
 
                                                                              Web Site Hit Counter