nieuws

14-01-2018: Fons Nabuurs plaatst zich boor Brabants Kampioenschap dressuur.
Fons Nabuurs heeft zich in de klasse B met zijn paard Winston weten te plaatsen voor het Brabants kampioenschap dressuur in de klasse B.  Na de selectie wedstrijd gisteren in Nistelrode waar Fons in de middenmoot eindigde leverde de dit in de eindstand een hele mooie 6e plaats op (33 deelnemers) Dit is net genoeg voor een plaatsing bij de beste 32 van Brabant. Dit is na een lange imposante springcarrière ,afgelopen jaar het dressuur weer opgepakt een zeer knappe prestatie . Ashley Zwitsertloot eindigde uiteindelijk op een nette 12e plek. Ook in de klasse L1 reed Fons om de selectie. Hier wij hij uiteindelijk 12e met Chico. Niet genoeg voor plaatsing echter wel een nette prestatie van de 42 gestarte deelnemers. Floor Blom kwam maar 3 selectie wedstrijden in actie maar werd in de klasse L1 toch nog 14e . Ook Ashley Zwitserloot liet de laatste selectie aan zich voorbij gaan doordat ze voorlopig even op het springen gericht is. Inmiddels lukte haar het al om een paar mooie rond te springen in de klasse BB. Het Brabants kampioenschap dressuur voor paarden is het laatste weekend van januari in Schijndel.

27-12-2017: Fons Nabuurs en Myrthe Aben pakken beide overwinning in Uden.
Tijdens de laatste wedstrijd van 2017 pakten Fons Nabuurs en Myrthe Aben vandaag beide de overwinning op de dressuur wedstrijd in Uden. Fons Nabuurs deed dat in de klasse M met zijn Paard Bravour en Myrthe Aben in de klasse DB met Sunny. Voor beide was dit de 2e overwinning met deze combinatie in het dressuur. Bij de 2 proef die ze reden eindigde ze beide in de middenmoot. Fons is hierbij weer 2 winstpunten rijker (totaal nu 6) en Myrthe 3 wat haar totaal nu 22 maakt.

Verder wensen we alle lezers van deze website alvast een gezond en sportief 2018.

09-12-2017: 2e prijs voor Myrthe Aben in Uden.
Myrthe Aben heeft vandaag met Sunny een 2e prijs behaald op de dressuur wedstrijd in Uden.
De 1e proef behaalde Myrthe 187pt waarmee ze in de middenmoot eindigde. De 2e proef reed ze 189 punten bij elkaar. Net te kort voor een overwinning maar toch een mooie 2e prijs. In de selectie tussenstand bezet Myrthe nu een 6e plek. De laatste selectie wedstrijd is op 21 januari 2018.

26-11-2017: Fons Nabuurs wint dressuur selectie met Winston.
Fons Nabuurs heeft vandaag voor een unieke prestatie geleverd om met Winston een dressuur selectie te winnen. Na een imposante spring carrière met dit paard is Fons dit jaar voor het eerst met Winston dressuur gaan rijden.
Na 2e eerder redelijk verlopen B selecties lukt Fons het om zelfs de 3e selectie in Wanroij te winnen. Hij nestelt zich hiermee aan de kop van de tussenstand. Tevens leverde hem dit 2 winstpunten op. In dezelfde klasse eindigde Ashley Zwitserloot als 11e en behaalde 1 winstpunt. Ze staat hiermee in de middenmoot in de tussenstand. Fons Nabuurs kwam met Chico uit de klasse L1 en werd daar 8e.  Bij de pony's kwam Myrthe Aben in actie (Uden) ze reed een redelijke proef en eindigde in de middenmoot. In de tussenstand staat ze nu in de subtop. Voor zowel de pony's als paarden resteren er nog 2 dressuur selecties waardoor er nog van alles kan gebeuren.

05-11-2017: 2e prijs voor Voltige Team in Oijen,+Resultaten dressuur

Zondag 5 november zijn beide voltigeteams van Sprong Vooruit weer in actie gekomen, ditmaal bij Hipp-Oss in Oijen.

Lisa Verplak, Sophie Clairbois en Luna van Vulpen kwamen in actie in de klasse BB - stap. Samen met paard Rogier en longer Anita de Keijzer zijn zij weer een wedstrijdervaring en 11e plaats rijker.
Sandra Felten, Esther Wolfs en Renske Heuvels hebben in de klasse BB - galop gevoltigeerd met Rogier, zij hebben daarbij een, naar eigen zeggen, geheel 'onverwachte' tweede plaats veroverd en daarmee een beker in de wacht gesleept.

De voltige wedstrijd in Oijen was de laatste van dit jaar. Er zal nu hard getraind gaan worden voor het volgende jaar, dan zullen er weer vier wedstrijden op het programma komen te staan.  Voor meer info over voltige team klik op de rubriek aan de linkerzijde.


Verder  kwam Myrthe Aben dit weekend uit op de dressuur selectie in Overasselt. Ze behaaldein de klasse DB met Sunny 191pt . Goed voor een plek in de subtop. Ze staat nu op een gedeelde 3e plek in de selectie. Fons Nabuurs reed met Bravour een dressuur wedstrijd en behaalde eveneens een winstpunt. **********************************************************************************************
  
     
  
 
                                                                              Web Site Hit Counter