Hej!
 
Jag heter Grete och är certifierad medium.
  
Det hela började 1993 då mitt intresse väcktes för det andliga. Jag har hela livet varit en skeptiker och det har även funnits med mig under hela min utveckling. Jag sökte, för jag ville hitta det som passade mig. Efter några år fann jag healingen där jag kunde utvecklas och hitta en god balans i mitt liv.
 
Efter några år med healing kände jag att det hände saker inom mig och nu började jag även intressera mig för mediumskapet. Jag har tränat mediumskap med olika lärare sen 2003. Jag har valt att arbetat med olika lärare för att bredda min syn på mediumskapet och för att hitta det sätt som är naturligt för mig att arbeta. Jag har även gått några kurser i Psychic Art med intressant resultat. Att arbeta med färger är både kul och upplyftande.

 

Större delan av min utbildning har jag fått på Arthur Findlay College, Stansted i England, där några av Englands absolut bästa medium undervisar. Medium som anlitas världen över som utbildare. 
 
Andligheten är en del av mig och mediumskapet en livsstil som följer med mig genom livet. Min åsikt är att man aldrig blir ett färdigt medium och det är därför som jag alltid kommer att fortsätta mitt arbeta och utvekla mig och mina kunskaper så länge jag lever. Ett arbete där respekt och ansvar står i fokus. 

Att arbete och utveckla sin egen ande är ett arbete som kräver både engagemang och förståelse. Det är viktigt att kunna se att alla människor i grund och botten har samma värde, vi befinner oss bara på olika ställen i vår utveckling.

 

Kontakta mig på grete@grehena.se