Activiteiten‎ > ‎

Bowling

DE BOWLING-ACTIVITEITEN ZIJN MET INGANG VAN JANUARI 2017 (VOORLOPIG?) STOPGEZET


Elke dinsdagmiddag is er om 14.00 uur de mogelijkheid om tegen gereduceerde prijs te bowlen op het attractiepark Holydayworld in Maspalomas.

Om daar een NVC groepsevenement van te maken bleek geen succes te zijn.

 

Dus kunt u nu op eigen gelegenheid of met een groepje gaan bowlen.


Wij bedanken ons NVC-lid, dhr. Bill Botterweg, voor zijn enthousiasme en inzet om van het bowlen een NVC evenement te maken.

 

Veel Bowlingplezier!


Het NVC Bestuur
januari 2017Bowlen? JA……reuze leuk en gezellig!!!!! 

Sinds een aantal weken zijn we begonnen met een nieuwe activiteit binnen de vereniging. Een leuke groep leden zet hun beste beentje voor om op de bowlingbaan hun kunsten te vertonen. 
Bovendien maken we er met elkaar een gezellige middag van! Ieder geniet op zijn manier. Spanning en sensatie is er zeer zeker ook. Menigmaal wordt er al een weddenschap afgesloten, om een drankje, wie deze game zal gaan winnen. 
Deze uitdagingen zorgen ervoor dat men tot het uiterste gaat om zoveel mogelijk “spares, strikes of gootjes” te gooien. 
Het kan dan gebeuren dat er ineens 229 gegooid wordt door iemand en daardoor op de top 3 lijst van het bowling centrum komt te staan.
Iedereen staat te juichen als een collega-bowler het voor elkaar krijgt een strike te gooien. Een “high five” is het gevolg. Hierdoor geef je jouw uitstekende score door aan de anderen……. 

Tussendoor is er altijd tijd voor een “rokers-, plas- of drankjes-” pauze. We nemen de tijd om gezelligheid te houden. We starten om 14.00 uur precies en spelen 3 games. De mogelijkheid bestaat dat we later, wanneer de groep dat wil, zelfs een competitie kunnen gaan spelen. Maar nu is het vooral oefenen en gezelligheid wat het belangrijkste onderdeel is. 

Er is nog plaats voor meer deelnemers. Per slot van rekening geldt ….. hoe meer zielen hoe meer vreugd, toch? Schroom niet om te komen, ook al heb je het nog nooit gedaan. De mogelijkheid is er altijd dat “tips en trucs” je verteld worden om ook die STRIKE te kunnen gooien. Meegenieten van de gezelligheid is ook geen probleem, kijkers en toeschouwers meer dan welkom! Wie weet ga je dan ook de volgende keer meedoen aan deze leuke bezigheid! 

Tot snel, tot BOWLS, en graag mailen wanneer je mee wilt doen. 

Bill Botterweg, email: wimvanoest@quidor.nl
Bekendmaking Bowling

 

Beste “Bowling” vrienden. We zijn begonnen! En hoe? 

In maart hebben we de eerste voorzichtige bowlingschoentjes gepast en aangedaan. Met een reuze gezellige groep menige bal op de baan “gezet”. De “spares”, “strikes” en gootjes vlogen om je oren. Dit tot een ieders vermaak.  

Op de middag is het nog niet zo druk bij Holydayworld Maspalomas, dus we konden enorm gezellig genieten.

Hierdoor is er voldoende ruimte om met niet teveel op een baan (4 personen per baan) onze kunsten te kunnen laten zien. Voor de één was het de eerste kennismaking en voor de ander alsof ze nog nooit anders gedaan hebben.

Kortom voorop staat het plezier! 
Maar………. We willen graag verder. We willen graag meerdere bowlers zien spelen. Dat kan! Op dinsdag 11 oktober klokslag 14.00 uur starten we weer het komende seizoen, bij voldoende belangstelling. Geef u voortijdig op om teleurstellingen te voorkomen!

Ter informatie: baanhuur en drankjes zijn voor eigen rekening.

Neem sokken mee voor in de bowlingschoenen. Bij opgeven graag vermelden met hoeveel u komt. Mail naar : wimvanoest@quidor.nl  

Bowling groet, Bill BotterwegEen nieuwe activiteit?              BOWLEN?                Wie heeft daar zin in? 

Het lijkt mij erg leuk om dit binnen de vereniging op poten te zetten.
Maar……dat kan ik niet alleen. Daar heb ik hulp bij nodig! 
Ik ben op zoek naar 3 a 4 personen die dit leuk vinden. Daarvan iemand die de Spaanse taal machtig is. 

Locatie Holiday World. Wanneer?? 
Mogelijk op dinsdagmiddag, omdat dan een speciaal tarief geldt met 50 % korting!

Ter plekke moeten we gaan overleggen wat de mogelijkheden zijn.
Uitgangspunt moet zijn: Gezelligheid!

Afhankelijk van het aantal deelnemers kunnen we later invulling geven hoe en wat. In eerste instantie moet het gaan om het PLEZIER.

Start: Zo spoedig mogelijk.                                         

Geef je NU op! Mail je naam en geef aan of je mij wilt helpen.
Email:
wimvanoest@quidor.nl

Kom en geniet en speel mee! 

Bowling groet

Bill Botterweg