NVC‎ > ‎

Het Bestuur e.a.

Het bestuur bestaat uit minimaal 3 en maximaal 7 leden. Momenteel bestaat het bestuur uit 5 leden.


Voorzitter :


Frans de Voogd, geboren in Middelburg en heb daar tot mijn studietijd gewoond. Mijn ervaring in bestuurszaken heb ik opgedaan bij besturen in het Club- en Buurthuiswerk en de stichting Welzijn Ouderen.

Daarnaast heb ik bestuurservaring opgedaan als lid van de kerkenraad van de toenmalige Nederlands Hervormde Kerk. Nu beperk ik mijn bestuurswerk in Nederland tot het voorzitterschap van de stichting Bibliotheek Oostkapelle, waar ik woon.

Ik ben bereikbaar via email van NVC of telefoon 675 837 898


 

 
Vice-voorzitter:


Tom Smulders, sinds 1976 op het eiland en voordien werkzaam bij de KLM. Op het eiland begonnen bij reisbureau Marysol en geëindigd in 2000 als verantwoordelijke voor de archipel van de "Dutch Leisure Group". Met Ruud Jana eerste eigenaar van het Heineken Café in Gran Chaparral. Inmiddels directeur van appartementencomplex Corona Verde in Playa del Inglés.

Verder vice voorzitter van de provinciale Horecafederatie FEHT en belast met de commissie "Toerisme & Veiligheid".

Als bestuurslid en voorzitter eerder al 6 jaar bij de NVC, ook als externe NVC-woordvoerder.

Ik ben bereikbaar via email van NVC of telefoon 639 382 956


 

 Penningmeester :

Wim Bruinzeel, geboren in 1952 in Rotterdam. Enige jaren als kantoorleider bij een middelgroot accountantskantoor in Den Haag gewerkt en sinds 1984 in Den Haag een eigen accountants-en belastingadvieskantoor met ruim 35 medewerkers geleid, dat eind 2004 is gefuseerd met een grote adviesorganisatie. In 2010 ben ik bij dit kantoor als partner uitgetreden en sindsdien fungeer ik als zelfstandig adviseur en arbiter/bindend adviseur.

In 1979 getrouwd met Monika (geboren in het Duitse Kaiserslautern) en samen hebben wij 2 kinderen en wonen al meer dan 30 jaar in Rijswijk.

Ik ben bereikbaar via email van NVC of telefoon +31654217099

 


 Secretaris :


Tjardo Kuipers, getrouwd met Yneke. Wij hebben twee zoons en vijf kleinkinderen.

Ik heb ruim 15 jaar gewerkt bij de educatieve uitgeverij Wolters-Noordhoff, waar mijn taak was om van een manuscript een boek te maken. Toen ik 38 jaar was ben ik naar het onderwijs gegaan en was daar 7 jaar leraar economische vakken. De laatste 15 jaar van mijn werkzame leven was ik adj. directeur en directeur bij het middelbaar beroepsonderwijs en in die hoedanigheid heb ik vele bestuursfuncties bekleed in landelijke organen.

Ik ben bereikbaar via email van NVC of telefoon 626 016 959


 

 Leden-administratie :


Ido van Oost, half jaren '80  jaar op ons mooie eiland neergestreken.

Ik ben toen begonnen met een bistro in C.C. Kasbah genaamd “de Betuwe”.

Na 5 zware jaren verkocht en na ongeveer 1- 1/2 jaar begonnen met het installeren van satelliet antennes (schotels) voor Nederlanders en Duitsers hier op het eiland.

Nog steeds ben ik bezig met installeren omdat er steeds zoveel dingen veranderen.

Ik ben bereikbaar via email van NVC of telefoon 928 152 002                                                       Email NVC : ned.ver.canaria@gmail.com     

Sociale Zorg


Anneke Wezeman en Dedy van Oost


Bereikbaar via het bestuur of email ned.ver.canaria@gmail.comPers / voorlichting :

Tom Smulders , 639 382 956
Website en Clubnieuws :

Ed Jensen , +31 6 5159 2361