1. Studiul personalitatii

In studiul personalitatii voi analiza numele si prenumele dvs. Numele si prenumele nostru pot fi transformate in numere. De aici incepe studiul asupra personalitatii individuale.
Voi face graficul personalitatii si voi analiza semnificatia numerelor dominante, numerelor karmice, numarul de exprimare, numarul de realizare, numarul activ si numarul ereditar.

Numerele dominante, sunt cele care se repeta de mai multe ori in numele nostru si aceasta ne influenteaza foarte mult, putand chiar sa devina un defect daca nu este bine gestionata acea energie.

Numerele karmice, sunt acele numere lipsa din numele si prenumele nostru si aceastea indica unde avem de lucru, punctele sensibile. Puncte sensibile in a avea incredere in noi, in colaborare, in a fi o fiinta sociabila, in a avea o satisfacere profesionala, in a calatorii, armonie cu partenerul sau prietenii, in autoanaliza si reflectare, in a avea un echilibru material si altruism-a nu ne interesa de ceilalti.

Numarul de exprimare descrie trasaturile de caracter, calitatile si slabiciunile. Acest numar mai indica cum te exprimi in diferite domenii ale vietii (iubire, munca, prietenie, sanatate).

Numarul de realizare indica modul in care te realizezi in planul vietii concrete (viata sociala, profesionala si materiala).

Numarul activ influenteaza numarul de exprimare si confirma sau atenueaza tendintele in raport cu exprimarea.

Numarul ereditar influeteaza si acesta numarul de exprimare insa intr-o maniera mai putin activa. Acesta indica cu ce influente venim de la stamosii nostrii.

Acest studiu ne mai  indica daca esti o persoana cerebrala, emotiva, intuitiva sau fizica sau  o combinatie a celor 4 tipuri de exprimare si manifestare.

Comments