2. Calea Vietii - Destinul

Cunoscand puterile si slabiciunile unui caracter putem influenta si destinul. Caci omul actioneaza in functie de ceea ce este, ce gandeste si in functie de aspiratiile sale.

Data nasterii indica traseul existentei, impreuna cu virajele, obstacolele mai greu si mai usor de depasit. Esential este sa stim ce tip de parcurs trebuie sa urmam si la ce fel de obstacole sa ne asteptam.

Pornind de la data nasterii, numerologia permite sa trasam "drumul de viata" si sa prevedem modul in care se va comporta pe parcursul acesteia in functie de potentialitatile sale.

Un grafic numerologic cuprinde linia drumului de viata, precum si ciclurile care hotarasc destinul si perioadele pozitive si negative. Acest grafic figureaza si toti anii importanti ai destinului. Cunoasterea graficului permite fiecaruia sa parcurga mai bine momentele dificile in care trebuie sa fie prudent sau cand sa se lanseze cand vibratiile sunt pozitive.

Studiul se poate face pe un an, o luna, o zi si chiar a unei ore.
Studiul se face separat pe data nasterii, separat pe luna nasterii si separat pe anul nasterii dar si pe influenta generala a destinului (toate cifrele adunate).

Studiul mai presupune analiza numarului cosmic, acesta este un numar unic. Acest numar infleunteaza puternic destinul si comportamentul. Este numarul personal unic si el rezuma in sine toata identitatea noastra " cosmica" . Este numarul cheie, numarul pivot al intregii vieti. Interpretarea acestui numar are legatura si cu cele 22 Arcane Majore (Marile Mistere ale vietii), astfel aflati care carte de tarot va influenteaza destinul. 

Studiul unui an personal va prezinta influenta generala, ceea ce este bine sa intreprindeti in acel an, cum stati cu iubirea si cu banii. Acestui studiu se mai adauga si litera anului, aceasta are o influenta speciala asupra anului respectiv. O a treia analiza pentru studiu anului personal se face si asupra vibratiei anului, acestea sunt pana in momentul nasterii si alta vibratie dupa data nasterii. Acesta vibratie indica principalul domeniu de viata vizat pe perioada cuprinsa intre aniversari.

Studiul unei luni indica domeniul in care sa activati si pe ceea ce sa va concentrati. Acestui studiu se adauga si zilele maxim de favorabile pentru a intreprindre activitatile importante.


SelectionFile type iconFile nameDescriptionSizeRevisionTimeUser
Comments