Bun Venit in lumea numerelor

Numerele guvernează lumea. Pitagora .


Suntem inconjurati de numere. Numerele contin o anumita magie care poate fi descifrate pentru a ne armoniza cu lumea exterioara si pentru a ne echilibra la mai multe nivele. 

Numerele se gasesc din abundenta in natura. Le gasim in numerele petalelor unei flori, in numarul frunzelor unui copac, in casuta unui melc si asa mai departe. 

Numerele se gasesc in momentul in care am fost conceputi de catre parintii nostrii, iar o influenta foarte mare asupra desinului nostru momentul in care ne nastem pe pamant. Apoi vom primi un certificat de nastere care evident contine numere, apoi la varsta 14 se elibereaza buletinu, care cotine numere. Ne cumparam un telefon si acesta evident contine numere si apoi luam numerele de telefon al celor apropiati. Ca sa cumparam ceva, costa...iarasi numere :). Suntem inconjurati de numere, asta au observat si cei dinaintea noastra si chiar s-a creat "stiinta numerelor"- numita azi Numerologie.

Pitagora si-a dobandit cunostintele numerelor alaturi de preotii egipteni si a transmis aceste informatii discipolilor lui prin scoala pitagoreica. 

Descartes s-a inspirat din stiinta numerologica pitagorica pentru tratatul lui de geometrie. 

Evreii ne-au trasmis invatatura lor despre numere prin Cabala. 

Papus, in cea de-a doua jumatate a secolului al XIX, ne-a transmis descoperirea numerologiei din punctul de vedere al stiintelor oculte.