Nhật ký‎ > ‎Phim / Show Hàn Quốc‎ > ‎[2004]‎ > ‎

[2004] Tuổi thanh xuân - Oh Feel Young - Ahn Jae-wook, Chae Rim, Ryu Jin, Park Sun-young - 2004 KBS Drama Awards Top Exe. Actor, Exec New Actress, Best Couple, Best Supporting Actress

 Oh Feel Young  

Tuổi Thanh Xuân Của Tôi (2004)

Oh Feel Young
Đạo diễn: Ji Young Soo
Thể loại: Truyền hình
Thời lượng: 60 phút
Xuất xứ: Hàn Quốc
Số tập: 16 tập
Nội dung:
Oh Pil Seung là một anh chàng bình thường tự do, không có học vấn và hơi lười biếng. Một ngày nọ, anh được xác định là cháu trai đã thất lạc lâu năm của một CEO giàu có và nhận ra mình là người thừa kế của một công ty vận tải hàng đầu. Pil Seung đấu tranh để vượt qua thách thức của những trách nhiệm mới với sự giúp đỡ của ông Noh Yoo Jung, một thư ký đầy nhiệt huyết và hiệu quả, nhưng những đối thủ và những kẻ nghịch ngợm của ông vui vẻ chờ đợi ông vội vã. Bong Soon Young là người quản lý của một cửa hàng giảm giá lớn, và một cựu chiến binh của các mối quan hệ tai hại. Luôn luôn mang trái tim mình trên tay áo của mình, cô ấy dành cho người ổn định, có học thức, và thông minh Yoon Jae Woong, người có vẻ như là một người nắm bắt hoàn hảo. Nhưng sau đó cô gặp Pil Seung, người đang trong tình trạng lãng mạn của họ. Ban đầu khó chịu vì tính cách hóm hỉnh của anh ấy, khi Soon Young quen biết Pil Seung, cô ấy bắt đầu đánh giá cao tính cách của anh ấy, một người đàn ông ấm áp. Chuyện gì sẽ xảy đến với Pil Seung?

 
Oh Feel Young
KBS Oh Feel Young.jpg
Also known as Oh! Pil-seung and Bong Soon-young 
Victory, Bong Soon-young 
Oh! So Young
Genre RomanceComedy
Written by Kang Eun-kyung
Directed by Ji Young-soo
 
Starring Ahn Jae-wook
Chae Rim
Ryu Jin
Park Sun-young
Country of origin South Korea
Original language(s) Korean
No. of episodes 16
Production
Producer(s) Kim Chul-kyu 
Go Byeong-cheol 
Kim, Kyung Min
Production location(s) Korea
Running time Mondays and Tuesdays at 21:55 (KST)
Production company(s) Kim Jong-hak Productions
Release
Original network Korean Broadcasting System
Original release 13 September – 2 November 2004
Oh Feel Young (Hangul오!필승 봉순영RRO! Pil-seung Bong Sun-yeong; lit. Oh! Pil-seung and Bong Soon-young) is a 2004 South Korean television series starring Ahn Jae-wookChae RimRyu Jin and Park Sun-young.[1] It aired on KBS2 from September 13 to November 2, 2004 on Mondays and Tuesdays at 21:55 for 16 episodes.

Plot

Oh Pil-seung is a free-spirited, uneducated and somewhat lazy ordinary guy. One day, he gets identified as the long-lost grandson of a wealthy CEO and finds himself heir apparent to a top-level logistics company. Pil-seung struggles to rise to the challenge of his new responsibilities with the help of his stoic and perfectly efficient secretary Noh Yoo-jung, but his snobbish rivals and detractors gleefully wait for him to screw up.

Bong Soon-young is the manager of a large discount store, and a veteran of disastrous relationships. Always wearing her heart on her sleeve, she falls for the stable, well-educated, and intelligent Yoon Jae-woong, who looks to be a perfect catch. But then she meets Pil-seung, who gets in the way of their romance. Initially annoyed at his boorish personality, as Soon-young gets to know Pil-seung, she begins to appreciate what a decent, warm-hearted human being he is.

Cast

Main characters

Supporting characters

 • Choo Ja-hyun as Heo Song-ja
 • Moon Chun-shik as Bong Jin-pyo, Soon-young's brother
 • Yeo Woon-kay as Chairwoman Shin, Pil-seung's grandmother
 • Jang Yong as Secretary Yoon, Jae-woong's father
 • Lee Jung-gil as Bong Chang-soo, Soon-young's father
 • Kim Hae-sook as Park Ok-ja, Soon-young's mother
 • Kang Shin-il as Managing Director Min
 • Yoon Sung-hoon as Seo Young-suk, Pil-seung's chauffeur
 • Kim Seung-wook as Kim
 • Lee Dal-hyung as Lee
 • Shin Dong-wook
 • Choi Yong-min
 • Jung Suk-yong
 • Lee Sung-min as Park
 • Park Soo-hyun

Awards and nominations

Year Award Category Recipient Result
2004 17th Grimae Awards Best Actor Ahn Jae-wook Won
KBS Drama Awards Top Excellence Award, Actor Ahn Jae-wook Won
Top Excellence Award, Actress[6] Chae Rim Nominated
Excellence Award, Actress Park Sun-young Won
Best Couple Award Ahn Jae-wook and Park Sun-young Won
Best Supporting Actress Kim Hae-sook Won
2005 41st Baeksang Arts Awards Best New Director (TV) Ji Young-soo Nominated

2004 Oh! Feel Young Tuổi thanh xuân
# Tựa: 오! 필승 봉순영 / O! Pil-seung Bong Soon-yeong
# Tên khác: Oh! Feel Young, Feel so young
# Số tập: 16
# Sản xuất: KBS2
# Phát sóng: 2004-09-13 to 2004-11-02 

* Đạo diễn: Ji Young Soo
* Sản xuất: Kim Chul Kyu
* Kịch bản: Kang Eun Kyung 

Diễn viên:

Ahn Jae Wook as Oh Pil-seung                Chae Rim as Bong Soon-young              Ryu Jin as Yoon Jae-woong
   

Park Sun Young as Noh Yoo-jung            Choo Ja Hyun as Huh Song-ja         Moon Chun Sik as Bong Jin-pyo (Pil-seung's grandmother)
    

*Lee Jung Gil as Bong Chang-soo (Soon-young's father)
* Kim Hae Sook as Park Ok-ja (Soon-young's mother)
* Yoon Sung Hoon as Suh Young-suk (Pil-seung's chauffeur)
* Shin Dong Wook
* Choi Yong Min
* Jung Suk Yong
* Kim Seung Wook 

Nội dung:

Chồng mất, con mất và rồi chẳng bao lâu lại thêm đứa cháu trai mất vì say rượu lái xe. Trong công ty của chủ tịch Shin vị trí điều hành kinh doanh đang bỏ trống. Sau 20 năm không đoái hoài gì đến đứa cháu trai sống ở Pusan. Nay bà chủ tịch Shin cho thư ký Yoon đi kiếm Bin Sung một đứa cháu vô thừa nhận.

Bin Sung sống vất vưởng một mình từ năm lên bảy vì mẹ mất. Bin Sung muốn đi tìm cha ở Seoul, nên nói dối để mượn tiền những người chung quanh, vậy mà cũng đã mười mấy năm. Hôm nay trong lúc Bin Sung đang bị những người chủ nợ rượt đuổi thì cũng là lúc thư ký Yoon đến tìm.

Một sự ngẫu nhiên Bin Sung bị bắt về bót cảnh sát vì bị cô gái say rượu cho là chàng đã lấy cái cặp của cô mà Bin Sung gặp lại người bạn mà chàng cố gắng điện thoại khi đến Seoul , người bạn ấy là anh của cô gái.

Nhờ Soo Young em gái của bạn mà Bin Sung có được việc làm trong chợ. Nhưng ngày đầu tiên Bin Sung đã đánh nhau với với trưởng phòng Ji Eun, và Bin Sung không biết rằng siêu thị này là một trong những cửa hàng của bà nội...Tuổi thanh xuân

Vào một ngày khi thức dậy bạn bỗng được thừa kế cả sự nghiệp kinh doanh của một công ty lớn nhất Hàn quốc

Liệu vận may bất ngờ này có bảo đảm mang lại niềm vui và hạnh phúc cho bạn không?

Pil seung là một anh chàng vô công rỗi nghề. Kinh nghiệm làm việc trong đời anh là làm phu khuân vác ở một bến tàu trong 6 tháng.

Cuộc sống rày đây mai đó khiến anh không định hướng cho tương lai. Rồi một ngày kia có một người lạ mặt đến gặp anh và báo tin Pil Seung sẽ kế thừa một công ty thương mại lớn nhất Hàn quốc.

Chỉ trong chớp mắt, cuộc đời anh bỗng xoay chuyển. Vậy là những ước muốn về sự giàu sang của Pil Seung bỗng chốc trở thành hiện thực như trong chuyện cổ tích.

Soon Young là người quản lý bán hàng ở một cửa hiệu giảm giá lớn. Cô thường mơ đến một tình yêu chân thật với một hoàng tử trên con bạch mã.

Tình cờ cô tông vào anh chàng triệu phú Jae woong trong khi đuổi bắt Pil Seung. Và từ đây cô có cơ hội để tìm chàng hoàng tử trong mộng của mình.

Mặc dầu hơi ngớ ngẩn, Pil Seung là chàng trai tốt có tấm lòng nhân hậu, hay đi vào cuộc sống của Soon Young một cách tình cờ. Soon young nói chuyện và đùa giỡn rất cởi mở khi ở bên Pil seung.

Trong khi đó, Jae woong giàu có, đẹp trai, rất ga lăng và rất giống với mẫu người lý tưởng của Soon Young.

Điều gì sẽ xảy ra với câu chuyện tình của một cô gái và hai chàng trai? Cô gái sẽ chọn ai: người gần gũi và chia xẻ mọi buồn vui với cô hay chàng trai triệu phú sang trọng kia?

Liệu quyết định của cô có làm hài lòng những người trong cuộc không? Chắc chắn kết thúc câu chuyện sẽ hết sức bất ngờ và thú vị với bộ phim hài lãng mạn này.    STORY1부 - 천만가지 사연중의 하나.... 그녀를 만나다.2부 - 그 남자 그 여자에게 생긴 일3부 - 바보처럼 말하지 못했어, 하지만 사랑해.


4부 - 너무 멀리만 가있지 말아줘.


5부 - 사랑은 다가오는게 아니야.쌓여가는거야.


6부 - 미안해, 내사랑이 널 아프게도 하는구나..7부 - 넌 참 바보처럼 사는군요...8부 - 길은 멀어도 마음만은 ...9부 - 세상은 혼자가 아니야.10부 - 내가 행복한 이유..우리가 같이 있는 이유..11부 - 삶이 나를 속일지 몰라도,

12부 - 너를 위해 내가 할 수 있는 일.13부 - 니가 세상에 있어 주는 것만으로 고맙다는 의미..

4부 - 우정과 웬수사이, 거기에 그가 있다.


15부 - 싸부............., 셀 위 댄스?

16부 - 천만가지 사연중에 하나..너를 사랑한다

Oh! Feel Young (2004)

Korean title: 오! 필승 봉순영 (Oh! Pil-seung, Bong Soon-young)

What’s popping:

The title. Why is it translated to Oh! Feel Young? Does Pil-seung mean “feel young” in Korean?

Anyway, I watched the drama last night/early morning and enjoyed it. It’s funny in the fish-out-of-water kind of way.

Ahn Jae-wook (안재욱) is hilarious portraying the bumbling Pil-seung. He’s a good-for-nothing lazy bum who happens to have family ties with the Chairwoman of a chain of hypermarts. When he learns of his real identity – the heir to the mega-corporation – he instantly gets a position of power at the organisation, ruffling a few feathers in the process.

One of them is the very dynamic and debonair Jae-woong (Ryu Jin, 류진 of Love Truly). The child prodigy is dissatisfied that a wastrel is entrusted with such heavy responsibilities, and threatens to quit his managerial position. However, he eventually decides to stick around and treat the situation as a challenge.

A love triangle between the men and a hypermart employee named Soon-young (Chae Rim,채림) is thrown into the mix. In the 4th episode last night, Soon-young gets chummy with Jae-woong, leaving Pil-seung heartbroken.

Pil-seung then starts to take his work seriously. With the help of his reliable assistant Yu-jeong (Park Seon-young, 박선영) – a possible love interest – the protagonist sets out to prove his worth. Yeah, game ON, people!

Nice drama, but quite late in the night.

Synopsis:

Can a guy who knows nothing about the ruthless world of wheeling and dealing succeed or will he be knocked down by the back stabbers and opportunists around him?

Slumberland: Hey, hey, hey…watch that drool!

You’ve just got to watch and see if the happy-go-lucky and uneducated Pil-seung rises to the occasion or crashes and burns…and at the same time, win the heart of his true love. Phew!

Watch it:

 • KBS World (Astro Channel 303)
 • Korean with English subtitles (yay!)
 • 11.40pm to 12.40am
 • For the days, please check your Astro guide. I can’t find mine and the online one sucks.

Source: Oh! Feel Young @ KBS World
Pics credit: HanCinema

Comments