de confiança


 n o t í c i e s   i   e s c r i t s

activitats

bitàcoles

campanyes

cinema

crítica divertida

debats oberts

de confiança

democràcia? 

drets humans

drets laborals

educació

fotografia 

llibres

medi ambient

música

NO A LA GUERRA

pobles i cultures

pàgines web

publicacions

ràdio i televisió

teatre

tecnologia

textos

un altre món és possible

viatges i excursions

2003

2004

2005

2006 

Les fonts

contacte:
noticiesiescrits@
  gmail.com

Traductor gencat.cat

This work is licensed under a Creative Commons Attribution- 

 


Obras y alicatados PACO S.L. Tel. 636266666 (preguntar per Anna). Realitzen qualsevol tipus d'obra a molt bon preu, bons acabats i complint els terminis. El domicili fiscal està a Vilafranca però realitzen obres per totes les comarques de Castelló.

Restaurant Casa Luisa. C/ Sanchis Abella, 12. Tel. 964 260 543. Un altre bon lloc per dinar. Un altre molt bon lloc per dinar de menú per uns 9 euros. Obri de dilluns a divendres a migdia i els dissabtes a migdia i per la nit.

Taller Benages. Tot tipus d'avaries mecàniques d'automoció. C/ Riu Palància. Castelló de la Plana. Tel. 964 241 826 - 964  215 901

Vertimed - Treballs verticals. Tot tipus de treballs en façanes sense instal·lació de bastides, la qual cosa els fa més econòmics i més ràpids. Tel. 625 125 341 (preguntar per Salva)

Serralleria - Ferreria Paco Blasco. C/ Bisbe Salinas, 18. 12003 - Castelló de la Plana. Tel: 964 220 259

TOTMOVIL - Lloguer de vehicles. Avgda. Germans Bou, 57 12003 CASTELLÓ DE LA PLANA (CASTELLÓ) Tel. 964 227 425

J.J. Planchadell - Instal·lacions d'aigua, gas i calefacció. Vázquez Mella, 53 CASTELLO DE LA PLANA (CASTELLÓ) 12006 Tel. 964 204 492 Tel. 659 279 817 (Preguntar per Juan José)

de confiança: nova secció

Des fa uns dies estic pegant-li voltes a la creació d'una altra secció, dedicada a artesans, tallers, tendes i manyàs de confiança que reculla el nom, dedicació i contacte de xicotetes empreses o autònoms que es dediquen a l'artesania, mecànica, electricitat, fusteria, llanterneria, ferreria o qualsevol altre sector professional que un dia puguem necessitar. L'únic requisit per a apareixer en aquest recull és que la relació amb l'empresa o persona haja sigut satisfactòria pel preu, per la simpatia, pel resultat, per la puntualitat, per la dedicació, pel tracte personal, etc.

La idea em va vindre després de buscar un ferrer que ens fere unes reixes per a les finestres de casa. Al final, gràcies a que un amic coneixia a un ferrer "de confiança", el preu de les reixes ens ha eixit un 75% més barates que els altres dos pressupostos. Després d'aquesta experiència tinc dos preguntes: els altres tallers consultats són uns estafadors i uns lladres? Aquest manyà "de confiança" és boig?. No ho se, però aquest manyà molt boig no estarà perquè el taller funciona.

Al cap dels dies, el mateix amic d'abans, em va telefonar per preguntar-me el contacte d'una empresa de lloguer de vehicles que havíem contractat quan feiem teatre, que resultava molt més econòmica que les altres. I així em va tornar a vindre la idea al cap.

Un recull de professionals de tot tipus "de confiança", on acudir cada vegada que ens sorgeix qualsevol necessitat puntual i evitar haver d'anar d'ací cap allà buscant pressupostos en temes totalment desconeguts i en els quals és fàcil que ens enganyen. La secció s'anomenarà "de confiança" i apareixerà a la columna de l'esquerra.

[de confiança

 

Consumeix o regala't comerç just: 

Intermon Oxfam 

Intermon Oxfam: botiga virtual i les tendes Intermon

Alternativa3 

Alternativa3

Amnistia Internacional 

Botiga d'Amnistia Internacional  per col·laborar amb la defensa dels drets humans.

Roba Neta 

Roba Neta d'explotacions

Moda Amiga 

Moda Amiga. Roba de segona mà (Av. de València, 25. Castelló de la Plana)