engrosservice: Topp hakk Produkter på beste anmeldelser

Vi på Engrosservice er et multinasjonalt selskap med fotspor i både Norge og Sverige. Etablert i 2005 har vi hovedsakelig blitt henvist til å kjøpe et bredt utvalg av produkter i bulk fra produsenter rundt om i verden, og så selger det til våre forbrukere til beste priser uten å bringe noen mellomledere i bildet. Mens "Engros" er et norsk ord, som betyr "Engros" på engelsk, lever vi opp til det samme ved å få de beste engrosprodukter ombord for våre verdsatte kunder over hele verden.

Mens selskapet startet i Sverige med hovedkontoradresse i Gøteborg; Høsten 2011 ble det deretter samlet sammen med sin nye eier, Norsk Engroshandel i august 2011, som nå har 100% av eierskapet og ble merket "Norsk engrosservice erfaringer".

Vårt brede sortiment av beste kvalitetsprodukter inneholder nesten alle utstyr for ditt hjem, sport og rekreasjonsbehov. Fra kontorstoler til kjøleskap; Fra Gass scootere til Norsk engrosservice skiskort, har vi alt for å tilfredsstille dine krav sammen med den beste ettersalgs support og service.

Vårt mål

Our goal is to meet all our valuable customers, either privately or commercially, with a wide range of services for home, sports and leisure, at the lowest price. Mens vi holder priserne lav, tar vi også hensyn til kvalitetsfaktoren. Vi gjør dette gjennom store kjøp direkte fra produsenter over hele verden ved hjelp av en kostnadseffektiv strategi uten at mellommennene gjør det så bra som mulig for våre kunder.

Beste kvalitetsprodukter til laveste pris

Alle våre produkter går gjennom strengere kvalitetskontroller før de blir pakket og sendt. They are par with European and Norwegian standards and produced at factories with the most hygienic and safest environment. Foreløpig har vi over 15.000 registrerte kunder, inkludert noen av de store navnene som Nsb, Coop, ICA, & KIMS. Vårt motto er å tjene deg med det beste kvalitetsproduktet til lavest mulig pris, og de gode norske grossisttjenestene vurderinger på nettet snakker om vår suksesshistorie.

us :- norsk engrosservice anmeldelser