Nordic Sports in jouw agenda

Diverse agenda-tools bieden de mogelijkheid om de Nordic Sports Agenda (een Google agenda) op te nemen in je eigen agenda. Het opnemen van de agenda werkt dynamisch; je maakt een koppeling naar de agenda van een ander en die actuele agenda wordt altijd getoond in jouw agenda. De lay-out van de agenda wordt bepaald door degene die de website maakt.

Voorbeelden van de weergave-mogelijkheden vind je op

In beide voorbeelden kom je ook de activiteiten van de Nordic Sports Agenda tegen, omdat die Nordic Sports Agenda is opgenomen in de agenda van Troll Nordic Sports (de clubagenda is dus gecombineerd met de Nordic Sports Agenda).

De kort-door-de-bocht manier om Nordic Sports in jouw agenda op te nemen:

  1. Als je nog geen google account hebt (kies een passende naam), maak dan eerst een google account. Bij je google account heb je automatisch een google-agenda.
  2. Plaats je eigen agenda op je website (help).
  3. Neem de Nordic Sports Agenda op in jouw agenda (help). Alle mutaties worden daarna automatisch bijgewerkt in jouw agenda.

Kies in Google Agenda: onder het kopje "Andere agenda's", "Toevoegen" en daarna "De Agenda van een kennis toevoegen". Het adres van de Nordic Sports Agenda agenda is nordicsportsagenda@gmail.com.

Een uitgebreide uitleg over het gebruik van de google agenda vind je onder "Bestanden" of bij de Google calender help.

(*) voorbeeld van opgenomen agenda's