NoFemelCIM: Internacional

Vol ser un recull d'aquelles persones que porten la protesta arreu de Catalunya o per qualsevol racò del món.També preten ser un recull de les fotos curioses sobre el moviment NoFemelCIM.
Tothom que vulgui participar tant sols ens ha de fer arribar les fotos a l'adreça nofemelcim@gmail.com.
 
Per a veure les fotos: Show de Diapositivas 
 
NoFemelCIM a Cuba

Jordi Inglada
Un Banyerenc ens fa arribar aquesta foto des de Santa Clara (Cuba), al costat del Monument al Che Guevara a la Plaça de la Revolució.
La Revolució nascuda al Penedès en defensa del Territori ha servit per crear un del moviments més forts mai vistos a les nostres comarques. Moviments com aquests han servit per despertar conciencies i canviar de 2 a 3 governs favorables al CIM o impulsors de POUMs totalment desmesurats a les passades eleccions.
 

NoFemelCIM a l'Antartida
 
Christoph Dickel
Un Vilanoví nascut a Alemanya ens fa arribar aquestes fotos des de la Base Científica de l'Antàrtida (Pol Sud), on els components de l'expedició poden observar el canvi climàtic de primera mà degut a l'augment del CO2. Recordem que la instalació del CIM generarà un tràfic com a mínim d'uns 20.000 vehicles diaris més augmentant així la quantitat de CO2 d'una manera molt considerable.
 


NoFemelCIM al Nepal
 
Pep Querol i el Peri González
Dos Vendrellencs que des de el Nepal ens diuen que els únics "cims" que ens agraden als Penedesencs són els de les montanyes com l'Annapurna (el cim que es pot apreciar de fons en aquesta foto).
 
 NoFemelCIM a Egipte
 
Arbocencs
Un grup d'arbocencs ens diuen des d'Egipte que no volen el CIM i ens ho diuen des del davant de les Piràmides.
 
 
 
 
 
 
NoFemelCIM a Irlanda
 
Vilanovins
Un grup de vilanovins ens diuen des d'Irlanda que el Garraf dona suport a la Plataforma. Ni des de Barcelona ni des de Tarragona, les decisions s'han de prendre des de la Vegueria Penedès (Alt i Baix Penedès, Garraf i Anoia)
 
 
 NoFemelCIM a Liverpool amb el Barça

 Vendrellencs
Un grup de vendrellencs segueix el Barça fins a Liverpool per veure el partit de la Copa d'Europa des d'un pub de la ciutat. Porten la lluita i ens recorden que els ciutadans del Penedès estan units en la lluita conta aquest gran Monstre
que ens volen imposar per la força.