NCF Vaccinatie:

Het is mensen die geloven dat vaccins veilig zijn aan te raden zich te informeren. Ontdek zelf de waarheid!

De inhoud omtrent de communicatie met verantwoordelijke instanties zal hieronder geplaatst worden om in alle openheid zo veel mogelijk duidelijkheid te scheppen voor alle burgers. Meer dan negentig procent van de mensen leeft in het oog van de orkaan. Daar is het windstil, de zon schijnt en je lijkt daar veilig. Maar als je uit het oog stapt, voel je de kracht van de orkaan, De zoektocht naar de waarheid begint hier, luister naar iedereen, lees alles, geloof niets "tenzij" u het kunt bewijzen uit eigen onderzoek, vervolgens: "oordeel zelf, je gaat het pas zien als je het doorhebt." Lees hier (+video)

Aansprakelijksformulier vaccinatieschade', (Downloadenzonder afzender. Met dit formulier verklaart de ouder u als arts of verpleegkundige persoonlijk verantwoordelijk voor eventuele gevolgen van de vaccinatie.

Bof en Mazelen: Merck vervalste regelrecht de efficiency-resultaten, aldus voormalige werknemers. En deed dat door vaccin-testresultaten te fabriceren, die een 95% efficiency-graad aantoonden. Aldus twee voormalig werknemers van Merck, de virologen Dr. Stephen Krahling en Dr. Joan Wlochowski in hun schokkende aanklacht tegen Merck. Een aanklacht die als de False Claims Act. bekend staat. En hoe deed Merck dit? Door simpelwweg, in de officiële vaccintests dierenbloed toe te voegen aan het menselijke testbloed, waarin het vaccin was gespoten, teneinde de aanwezigheidsgraad van immuunsysteem-antilichamen te verhogen.

No Cancer Foundation diende ook al op 30 September 2010 een klacht in bij de Europese Commissie betreffende het uiterst omstreden Gardacil-vaccin van "Merck". Bijgevoegd vindt u onze klacht d.d. 30 september 2010 aan de Europese Commissie t.a.v. de Secretaris-Generaal Catherine Day.

Voordat je weer een griepprik haalt.. Wellicht is het handig even inzicht te krijgen in wat er nou eigenlijk in die griepprik zít.. Behalve natuurlijk een boel geprojecteerde angst..! We kregen een mail van Wouter, die ons dit ingrediëntenlijstje zond. Je krijgt er kippenvel van.. Dat zit er overigens nog nét niet in, in dat griepprikvaccin, maar voor de rest tref je een hele santekraam aan..

De Volledige Waarheid omtrent Vaccinaties (+video)

Vaccinaties ‘Veilig en Effectief’? Of toch niet? Bent u wel op de hoogte van de volledige informatie? Bekijk onze 4 HealingSoundMovement TV-gesprekken met Desiree Rover, dr. Jannes Koetsier , dr. Hans Moolenburgh sr en Martin de Munck (NVKP) (en zie onze volledige ‘Waarheid over Vaccinaties’ TV-dialoog en een uitgebreide lezing over de geschiedenis van de vaccinindustrie door dr. Hans Moolenburh sr) als u nog twijfels heeft!

'Toevallig' werd nà de oproep in oktober 2013 aan ouders om kritische vragen te stellen op het CB over het vaccinatiebeleid, het volgende bericht uit de laatste nieuwsbrief van het RIVM verwijderd. Jammer, want dit had een positief signaal naar de ouders kunnen zijn (nu louter intern blijvend). Gelukkig zijn er wakkere burgers die dit onmiddellijk hebben gekopieerd...

Een oud-demograaf van de Wereldbank heeft toegegeven dat vaccinaties onderdeel vormen van het bevolkingsbeleid van de Wereldbank. De Belg John F. May, tussen 1992 en 2012 een vooraanstaand demograaf van het instituut, vertelde het Franse tijdschrift Sens Public dat vaccinatie-campagnes een machtsmiddel zijn.

Wereldwijd zijn bij campagnes meer dan 90 miljoen mensen ingeënt tegen de H1N1-griep, van wie ongeveer 2,5 miljoen Finnen sinds de herfst van 2009. Nu worden de gevolgen pas langzaam zichtbaar. Zijn we gewaarschuwd voor een volgende virus campagne? Zweden geeft toe, dat het griepvaccin H1H1 narcolepsie veroorzaakt en komt met excuses. Eerder concludeerden Finse onderzoekers dat de griepprik verantwoordelijk was voor de ziekte. Chinese onderzoekers ontkrachten dat en pleiten het vaccin nu vrij en zeggen dat het griepvirus zelf de oorzaak is. Zowel Finse als de Chinese onderzoekers constateerden na de uitbraak van de griep een verveelvoudiging van het aantal patiënten met de slaapziekte. Worden nu de eerste bijwerkingen en symptomen zichtbaar? Zijn we gewaarschuwd voor een volgende vaccinatie campagne? Is dit een test geweest om te kijken of wij ons blindelings laten vaccineren?

Om de vaccinatiegraad in Afrika op te krikken, besloten in december 2012 enkele farmagiganten (GSK en Pfizer) in samenwerking met Vodafone, sms'jes te gaan sturen naar moeders om hen te attenderen op beschikbare vaccins. Inmiddels is er onderzoek gedaan naar de effectiviteit van deze mobiele methode, dat zich in dit geval concentreerde op het griepvaccin voor zwangere vrouwen. Het eindresultaat viel spijtig genoeg dik tegen. Naar aanleiding van deze teleurstellende studie, wordt er nu op aangedrongen de druk op te voeren om alsnog de beoogde vaccinatiegraad bij Afrikaanse zwangeren te kunnen bereiken...

Dr Andrew Wakefield Deadly Dis Info of the Vaccine Industry Mike Adams 


Knikkebollen Ziekte? (+video)

Juli 2012 : Er gaat geen dag voorbij of er staat iets in een Oegandese krant over deze nieuwe fatale ziekte die kinderen in Noord-Oeganda teistert. Het aantal ziektegevallen blijft angstwekkend stijgen.

De veronderstelling dat antilichamen nodig zijn om virale ziekten te bestrijden is een aangenomen feit. Uit deze studie blijkt echter dat deze veronderstelling op zijn kant ligt. Vaccins kunnen in feite het vermogen van het lichaam tegenwerken om ziekten te bestrijden. Een nieuwe studie van de National Institutes of Health (NIH) …

Interview met Dr. Lawrence Palevsky over vaccinatie

'Aanwijzingen voor wijd verspreide manipulatie van resultaten officiële vaccin onderzoeken' Omdat ouderen eerder aan de griep kunnen overlijden halen velen jaarlijks een griepvaccinatie. Volkomen nutteloos, concludeert de Cochrane Collaboration. Wellicht wist u het nog niet: al enige tijd geleden heeft een international team van de hoog in aanzien staande onafhankelijke Cochrane Collaboration na grondig onderzoek de conclusie getrokken dat niet één bestaand griepvaccin ook maar enige bescherming biedt tegen de griep. De miljarden die de farmaceutische industrie met de productie van deze volkomen nutteloze vaccins verdient zijn dan ook gebaseerd op regelrechte leugens. De theorie over hoe en waarom vaccinaties zouden werken wordt hiermee verder aan het wankelen gebracht.

Congreslid Dan Burton Grills en FDA vertegenwoordiger Over Kwik in vaccins!!!


The Cover-Up Ctte Gov Rfrm Investigate-Mercury/Vaccine/Autism (video)

"Autisme: Made in the USA" Trailer (video)

Rep Dan Burton Reageert op de nieuwste Congres hoorzittingen over autisme (video)

We laten onze kinderen inspuiten zonder dat we weten met wat. De overheid moet veel transparanter worden, betoogt Janneke Bazelmans.

In de discussie omtrent vaccinaties mist het standpunt van een steeds groter wordende groep ouders die weloverwogen de beslissing neemt hun kinderen niet tegen (alle) ziekten te laten vaccineren. Ouders die geen fervente tegenstanders van vaccinaties zijn, maar kritisch en doordrongen van de mogelijke gevolgen ervan.

Het is duidelijk dat vaccineren een steeds grotere rol speelt in de geneeskunde. Wat ooit begonnen is als een vaccinatie tegen difterie, kinkhoest, tetanus en polio werd uitgebreid tot de bof, mazelen, rode hond en ook Hib. Het wachten is op een vaccin tegen waterpokken.

Annelies Witlam: In het voorjaar van 2009 werd het HPV-vaccin geintroduceerd in Nederland. Dat riep nogal wat vragen op waardoor ik met 6 (internationale) vrouwen een onderzoek naar dit vaccin hebben ingesteld. Ons rapport met de bevindingen is wereldwijd naar bijna 1000 artsen, onderzoeks-instituten, w.o het Robert Koch Instituut in Duitsland e.d verzonden. Maar eerst maar eens terug naar af en informatie ophalend over het HPV-vaccin/virus 

Je hoort wel een over bepaalde type auto’s die terug moeten naar de fabriek omdat er iets aan mankeert. We hebben nu ongeveer dezelfde situatie met het vaccin Gardasil van het farmaceutisch bedrijf Merck. 

In totaal probeert het bedrijf 743.000 ampullen met het vaccin terug te halen omdat er mogelijk glasresten in terecht zijn gekomen. 

Toch vreemd dat ze dat niet doen voor al die andere schadelijke stoffen die erin zitten. Voor meer informatie kijk op Experimental Vaccines.

Documenten uit het Verenigd Koninkrijk onthullen 30-jaar durende doofpotaffaire

Dankzij de W.O.B.-verzoeken weten we nu, dat vaccins geen wonder van de moderne geneeskunde zijn. Elke medische of overheidsinstantie die volhoudt dat vaccins ziekten voorkomen is ofwel onwetend van de overheidsdocumenten of zij heeft ten doel de bevolking schade toe te brengen.

Verband SV-40 virus met kanker al 52 jaar bekend - 'Meeste kankergevallen op de wereld waarschijnlijk veroorzaakt door vaccins'

De gezaghebbende Amerikaanse gezondheidsinstantie, het Centers for Disease Control and Prevention (CDC), heeft opnieuw belangrijke informatie over vaccins van zijn website verwijderd. Tot 98 miljoen Amerikanen blijken te zijn ingeënt met een poliovaccin dat een kankerwekkend virus bevatte. De CDC heeft toegegeven dat dit vaccin de oorzaak kan zijn dat miljoenen Amerikanen kanker hebben gekregen. Het is niet bekend of dit vaccin ook in Europa is gebruikt.

Deze informatie werd door het CDC in officiële statistieken vermeld onder het thema 'Kanker, Simiaanvirus 40 (SV40) en poliovaccin'. Inmiddels zijn de gegevens van de site verwijderd, maar niet voordat RealFarmacy.com de bewuste pagina had gearchiveerd (inmiddels lijkt ook Google deze pagina te hebben geblokkeerd). Dit werd waarschijnlijk uit voorzorg gedaan, omdat er de laatste tijd veel over het verband tussen kanker en SV-40 wordt geschreven.


Bayer Exposed (HIV Contaminated Vaccine) 

We laten onze kinderen inspuiten zonder dat we weten met wat. De overheid moet veel transparanter worden, betoogt Janneke Bazelmans.

In de discussie omtrent vaccinaties mist het standpunt van een steeds groter wordende groep ouders die weloverwogen de beslissing neemt hun kinderen niet tegen (alle) ziekten te laten vaccineren. Ouders die geen fervente tegenstanders van vaccinaties zijn, maar kritisch en doordrongen van de mogelijke gevolgen ervan.

Dit zijn de voornaamste ingrediënten, die worden toegevoegd om de werkingen van de vaccins te bevorderen:

-ALUMINIUM –ANTIBIOTICA –FORMALDEHYDE –MONOSODIUMGLUTAMAAT -THIMEROSAL (met KWIK )

Dit zijn stuk voor stukzwaar (neuro)toxische chemicaliën( die de dood tot gevolg voor hebben ! ) en dat wordt tientallen keren rechtstreeks geïnjecteerd in de lichaampjes van onze baby’s!

In juni 2000, een groep van regerings top wetenschappers en functionarissen van de gezondheid verzameld voor een vergadering in het midden van de geïsoleerde Simpsonwood conferentie in Norcross, Georgië. is de groep top artsen van de wereld Bij een geroepen bij de Centers voor ziekte preventie en bestrijding, werd de bij een komst gehouden op de vlucht plaats Methodist, nestled in be boste land bouw grond naast de rivier Chatta hoochee om volledige geheim houding te garanderen. Het bureau had geen openbare aankondiging van de sessie- alleen particuliere uitnodigingen aan twee en vijftig deelnemers af gegeven. Er waren hoge ambtenaren uit de CDC en de Food and Drug Administratie, de hoogste vaccin specialist uit de Wereld gezondheid s organisatie in Genève en vertegenwoordigers van elke fabrikant van de grote vaccin maatschappij Glaxo Smith Kline,Merck, waar onder Wyeth en Aventis Pasteur. Waar op een embargo alle wetenschappelijke gegevens op tafel liggen, CDC ambtenaren herinnerd herhaaldelijk de deel nemers er aan,er zouden geen foto kopieën van documenten worden gemaakt, geen papieren en het maken van notities met hen worden mee genomen wanneer zij het congres zouden verlaten.

Door de leeftijd van de vaccinatie tegen baarmoederhalskanker te verlagen van 12 naar 9 jaar wordt het probleem eerder aangepakt en krijgt het HPV-virus minder kans zich te ontwikkelen. Dat zegt Chris Meijer, adviseur van de Gezondheidsraad. Meijer pleit ervoor om de verantwoordelijkheid bij de ouders neer te leggen. "Als je die vaccinatie eerder doet, hoef je de hele discussie die je nu moet voeren met meisjes die beginnen met seksualiteit en nadenken over de gevolgen van het virus, niet te voeren. Dat kun je voorkomen door de discussie met de ouders te voeren net zoals je dat nu doet met bijvoorbeeld tetanus, polio of mazelen". Over de langdurige gevolgen van de vaccinatie bestaan veel twijfels, maar volgens Meijer is dat onterecht. "Het percentage bijwerkingen wat je hebt bij vaccinaties is niet anders bij dit vaccin dan wat je bij een ander vaccin hebt"…Het is officieel: de Mexicaanse griep was een farmaceutische leugen! 

De Mexicaanse griep was een ideale manier voor de farmaceutische industrie om door angst zo veel mogelijk mensen te injecteren.(video) Dat werdt natuurlijk al heel erg lang geroepen door mensen op alternatieve nieuwssites, en werd zelfs door de mainstream "nieuwssites" over genomen. Nieuwsuur laat weten dat de geheel onterechte benaming "pandemie"(video) ervoor gezorgd heeft dat mensen abusievelijk in paniek zijn geraakt, (video) waarna zij zich als brave lammeren door hun overheid lieten voorliegen en inspuiten met "medicijnen" (video) die voor onder meer dodelijke slachtoffers en kwalen als narcolepsie bleken te zorgen.


In labo gemanipuleerde virussen worden losgelaten op de globale bevolking.


Al in 11 december 2009 werd een op leugens gebaseerd onderzoek d.m.v. machtsmisbruik en corruptie opgestart om Verbeek Erik te doen stoppen en het zwijgen op te leggen daar hij al verschillende jaren internationaal oppositie voerde en in juni 2009 in Zurich (Zwitserland) op een internationaal congres de klokken luide omtrent de valse vlag Mexicaanse griepepidemie (video)(variant uit labo van Spaanse griep die in een jaar tijd (1918-1919) 40 miljoen mensen om het leven bracht. Nu hadden collega’s van Pianka een nog bruikbaar Spaanse griep virus gevonden in een bevroren lichaam. 

Vervolgens zijn ze met dit virus aan het knutselen gegaan en verkregen ze een versie in een niveau 4 laboratorium  wat ze vervolgens met voorbedachte rade probeerde te verspreiden via besmette griepvaccins van BAXTER om daaropvolgend alle globale burgers verplicht te laten inenten met schadelijke en onbekende stoffen waarvan 
het vaccin door voormalig Agent Orange producent 
Philips-Duphar (sinds 1990 Belgische Solvay) 
in 
Nederland geproduceerd werd. MEDIALOGICA VIROLOGICA FATASTICA’

Niet toevallig al in begin 2003 maakte Solvay Pharmaceuticals bekend dat ze ruim 50 miljoen euro gaan investeren in een nieuwe geïntegreerde productie-eenheid voor griepvaccins. Dit in het Nederlandse Weesp, bij Amsterdam op de vestiging van Solvay Pharmaceuticals. De Belgische markt werd eind 2005 opnieuw bevoorraad zodat het tekort eraan kon worden opgevangen zonder dat er ook maar sprake was van een echte epidemie en werden daarbovenop uitzonderlijke bijkomende risicogroepen bepaald, zoals beroeps fokkers en hun familieleden, personen die door hun beroep met levend gevogelte en levende varkens in contact komen en personen die belast zijn met het toezicht op trekvogels. (Niet toevallig 4 jaar later in maart 2009 breekt het Mexicaanse griepvirus uit wat behoort tot een “nieuwe” stam van het H1N1-varkensgriepvirus en via trekvogels verspreid word). Begin van dat jaar werd een contract gesloten door het Belgische farmaciebedrijf Solvay met de Nederlandse overheid, waarbij in geval van een griep-pandemie 16 miljoen vaccins worden geleverd voor de hele Nederlandse bevolking. Als ook een contract met het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid voor de levering van griep-vaccins. Dit contract is 298 miljoen dollar (zo'n 235 miljoen euro) waard en had een looptijd van vijf jaar (tot 2011). In eerste instantie worden nieuwe griep-vaccins getest en ontwikkeld. In april trekt de Belgische regering nogmaals 157,5 miljoen euro uit om een voorraad griep-vaccins aan te leggen, mocht er een pandemie uitbreken. Daarna krijgen meer dan 10 miljoen Belgen binnen de twee weken een inenting. Op het moment dat de Wereldgezondheidsorganisatie zegt dat we te maken hebben met een grieppandemie, wilden ze in twee weken tijd de volledige Belgische bevolking inenten.” In feite gaat het om twee vaccins die ruim 10 miljoen Belgen moeten krijgen. In maart 2009 breekt de Mexicaanse griep uit en levert Solvay de vaccins voor deze Mexicaanse griep. Solvay Pharmaceuticals uit Olst, voorheen Philips-Duphar verkocht de fabriek na deze mislukte valse vlag terreur aanslag aan een Amerikaans bedrijf. De productie van de vaccins zullen in een nieuw te bouwen fabriek in de Amerika (U.S.A.) geproduceerd worden wat door dezelfde chemie-farmaceutische kartels (nazi) gekaapt wordt en gebeurde op een termijn van een paar maanden.

Tussentijds overlijd  
gedelegeerd bestuurder van Solvay Bilderberglid 
Karel Van Miert (67) onverwachts (video), hij werd "toevallig tijdens de piek van deze epidemie" s'nachts dood terug gevonden in zijn tuin, naar verluid toen hij op een ladder in zijn tuin tegen de kerselaar stond een hartstilstand kreeg? Hij was een goede vriend van Bilderberglid Willy Claes en achter de schermen politiek raadgever van de Belgische minister Herman van Rumpuy  (huidige Europese president en Bilderberglid) (video) of werd Karel van Miert net als zijn collega André Cools vermoord omdat hij van plan was de klokken te luiden? 
 

De Oostenrijkse onderzoeksjournaliste Jane Burgermeister (video) kreeg vanwege deze gebeurtenissen een internationaal platform en diende bij de Amerikaanse FBI een aanklacht in tegen de Verenigde Naties (VN), de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en diverse hooggeplaatste functionarissen wegens 'bioterrorisme' en 'poging tot massamoord door middel van het nog vrij te geven vaccin tegen de Mexicaanse griep' (video). Ook de Poolse regering weigerde zijn burgers vervolgens in te enten (video). Bijna de gehele Poolse regering werd vervolgens op 10 april 2010 in een vliegtuigcrash vermoord, overlevenden werden ter plaatse geliquideerd (video). 
Ook No Cancer Foundation lid, Ing. A.M.L. van Rooij (EU-erkend safety manager bij het door nazi gegijzelde Philips concern (luister hier) leverde een verdiepingsonderzoek binnen het concern Philips om de Philips medewerkers te beschermen en de burgers te waarschuwen. 

Al in Juli 2009 waarschuwde No Cancer Foundation oprichter Verbeek Erik tijdens een internationaal conferentie te Zurich (Zwitserland) betreffende huidige de-populatie agenda (video) met als gevolg op 11 december 2009 vlak na het aantreden van Bilderbergdochter (video) Hilde Claes als Burgemeester van Hasselt en voorzitter van de Politie HaZoDi het niet correct politieoptreden van rechercheur Laurens Luyks behorende tot de lokale politie HAZODI te Hasselt om Verbeek Erik het zwijgen op te leggen en met leugens, bedrog en machtsmisbruik achter de tralies te krijgen.

1.     Het vervalsen van mijn persoonlijke gegevens in het computerbestand van de lokale politie HAZODI te Hasselt (194 t/m 197 Sw).

2.     Het op 11 december 2009 bij akte opmaken van een valselijke PV nr. HA.60.L1.019356/2009, waarin Verbeek Erik wonende te 3500 HASSELT, Torenplein 1 bus 6 samen met zijn vrouw worden verdacht van het runnen van een druggebeuren in vereniging of samenkomst met het oog op zwendel in verdovende middelen met de wetenschap en voorkennis dat ik vanaf 17 oktober 2005 niet meer op dat adres woon (Art. 194 t/m 197 Sw, 233 t/m 236 Sw, art. 243 Sw, art. 43 Sw, art. 324bis en 324ter Sw). Lees verder
Panorama onthulde al corruptie binnen HaZoDi politie (Belgisch Limburg) met als voorzitter burgemeester Hilde Claes (video), 
waarvan HaZoDi-korpschef Michel Beckers (vrijmetselaar) op reis ging met een drugsbaron  en Procureur Mark Rubens niet tegen kon optreden vanwege Beckers zijn lidmaatschap bij de Hasseltse vrijmetselarij die weer verbonden is met de Grootloge van België. Wat uiteindelijk wil zeggen dat ook ons rechtssysteem gegijzeld is, waaronder de Balie van Hasselt (inclusief procureur Rubens?) dit door leden binnen de Loges waaronder Bilderbergleden die hun eigen integere loge broeders misbruiken voor deze criminele agenda, waardoor geen democratisch recht meer te halen valt met als gevolg dat No Cancer Foundation oprichter Verbeek d.m.v leugens, corruptie en machtsmisbruik in de gevangenis moest belanden om hem ondemocratisch het zwijgen op te leggen.

Wij hopen dan ook dat er een dag zal komen dat de fascistische symboliek (fasces / video) die prominent het aanzicht van de federale politie te Hasselt vertegenwoordigd zal verdwijnen (zie foto). De Britse oud-minister van Binnenlandse Zaken Jack Straw kondigde op 16 februari 1998 aan dat rechters, magistraten, politieagenten, openbaar aanklagers en gevangenisbewakers vanaf dat moment moesten aangeven of ze vrijmetselaar waren, meldde de Daily Telegraph indertijd. Straw voegde toe dat de overheid een einde wilde maken aan de aantijgingen dat een netwerk van vrijmetselaars opererend binnen politie en justitie de rechtsgang zou ondermijnen. Vijftien jaar later wordt de rechtsgang nog altijd ondermijnd, ook in België (video)! 
Omdat No Cancer Foundation een verantwoordelijkheid heeft af te leggen aan alle verontruste ouders die zich bij ons hebben gemeld over de mogelijk schadelijke gevolgen van het door het Vlaams Parlement gratis verstrekte Gardasil vaccins hebben wij besloten om deze e-mail (en het vervolg daarop) te plaatsen op de website van No Cancer Foundation waarmee deze informatie toegankelijk is geworden voor alle bezorgde ouders. Op ons bij e-mail d.d. 31 augustus 2010 gedane verzoek om het gratis Gardasil-vaccin aan schoolgaande meisjes van 12 tot 18 jaar vanaf 1 september 2010 te verbieden (lees hieronder) hebben wij van de verantwoordelijke ministers Laurette Onkelinx, Joëlle Milquet. Jo Vandeurzen en Phillippe Muyters geen enkele reactie mogen ontvangen, zelfs nog geen ontvangstbevestiging, hetgeen wij gezien de inhoud in hoge mate betreuren. Dit in tegenstelling met verantwoordelijk schepen Toon Hermans in Hasselt waarmee wij vandaag een goed gesprek hebben gehad. Gedurende dat gesprek hebben wij hem van de benodigde onderbouwende informatie voorzien (lees hier en hier en hier en hier en hier). Hij heeft toegezegd dit binnen het Vlaams Parlement te zullen bespreken en voor te leggen aan burgemeester Hilde Claes daar die verantwoordelijk is voor de veiligheid van alle meisjes van 12 tot 18 jaar binnen de gemeente Hasselt. In het e-mail bericht d.d. 31 augustus 2010 heeft Patrick Dhont MD, Medical Affairs Manager van Sanofi Pasteur MSD Belgium-Luxemburg, aan onze ingeschakelde safety manager A.M.L. van Rooij bericht dat het door hem toegestuurde document geen MSDS betreft en dat er voor de toegelaten Gardasil vaccins nooit een MSDS is opgesteld geweest. Naar aanleiding daarvan hebben wij aan hoogst verantwoordelijk minister Laurette Onkelinx van Volksgezondheid de volgende vragen...
 
No Cancer Foundation te Hasselt heeft mij vanuit de daar aangemelde bezorgde ouders opdracht gegeven tot het uitvoeren van een risico-inventarisatie en evaluatie (Ri&e). Om een risico-inventarisatie en evaluatie te kunnen uitvoeren moet ik de beschikking hebben over bijhorende material safety data sheets (MSDS) van de drie verschillende toe te dienen vaccins. De MSDS bladen vormen namelijk de ingang voor de risico-inventarisatie en evaluatie bij het onderdeel gevaarlijke stoffen, lees hier. Voorbeelden van zo’n wettelijk voorgeschreven MSDS vindt u bijgevoegd lees hier en hier. Heden heb ik van de heer Patrick Dhont MD, Medical Affairs Manager van Sanofi Pasteur MSD Belgium-Luxemburg, het bericht ontvangen dat geen MSDS is opgesteld. Omdat de MSDS onlosmakelijk verbonden zit aan de Gardasil vaccins tegen baarmoederhalskanker betekent dat “de vaccins samen met de MSDS” wettelijk als “één product” moet worden gezien. Het gebruik van de door de ministers Jo Vandeurzen en Laurette Onkelinx van gezondheid gratis verstrekte Gardasil vaccins tegen baarmoederhalskanker voor meisjes van 12 tot 18 jaar zijn daarmee binnen Europa (en dus ook in België) wettelijk verboden. Voor meer onderbouw hierover lees de volgende informatie op No Cancer Foundation, lees hier. Voor mijn deskundigheid...

In het rijtje onzinnige medicatie's vallen ook het griep-vaccin & het Gardasil-vaccin. HPV zou zogenaamd een virus zijn dat baarmoederhalskanker veroorzaakt en HPV-vaccinaties zouden je daartegen beschermen. De chemische samenstelling van het Gardasil-vaccin voor baarmoederhalskanker onbekend en wettelijk verboden

De bijwerkingen kunnen de dood tot gevolg hebben ,de kans op baarmoederhalskanker is onder Gardasil-gebruikers bijna 50% hoger. Uit een document uit 2006 blijkt dat vrouwen (die HPV-seropositief zijn / een onschadelijke HPV besmetting hebben) en behandeld worden Gardasil veel en veel meer kans hebben baarmoederhalskanker op te lopen dan vrouwen die geen Gardasil gebruiken, daarbovenop geeft de Amerikaanse regering toe dat ze door middel van injecties overdraagbare ziekten verspreiden !!!!!  De Gardasil activeert het onschuldige HPV naar een schadelijke toestand.  Het is feitelijk komen vast te staan dat onder voorzittersschap van José Manuel Barroso op 20 september 2006 door 25 Eurocommissarissen (één per lidstaat), zonder voorafgaand positief besluit van de verantwoordelijke ministers uit die 25 lidstaten, aan Sanofi Pasteur MSD vergunning is verleend voor de invoer van de Gardasil HPV-vaccins, daarom heeft NCF een klacht ingediend bij de Europese commissie (lees: Klacht aan de Europese Commissie )

De Europese Unie heeft 27 lidstaten. Elke lidstaat heeft een vertegenwoordiger in “The Committee for Medicinal Products for Human(CHMP) “. In België is dat Pieter Neels. In Nederland is dat Barbara van Zwieten-Boot. In Luxemburg Jacqueline Genoux-Hames. In Frankrijk Pierre Demolis. In Duitsland Harald Enzmann. In Italië Daniela Melchiorri. In Spanje Gonzalo Calvo Rojas. In Oostenrijk Andrea Laslop. In Bulgarijë Mila Vlaskovska. In Cyprus Arthur Isseyegh. In Tsjechië Ondřej Slanař. In Denemarken Jens Ersbøll. In Estland Alar Irs. In Finland Jaana Kallio. In Griekenland George Aislaitner. In Hongarije Agnes Gyurasics. In Ijsland Sif Ormarsdóttir. In Ierland David Lyons. In Leltand Juris Pokrotnieks. In Litouwen Romaldas Mačiulaitis. In Malta John Joseph Borg, In Noorwegen Eva Skovlund. In Polen Piotr Fiedor. In Portugal Beatriz Silva Lima. In Roemenië Robert Ancuceanu. In Slowakije Jan Mazag. In Slovenië Metoda Lipnik-Stangelj. In Zweden Tomas Salmonson. In Groot Brittannië Ian Hudson. Voor telefoon en adresgegevens. In opdracht van No Cancer Foundation hebben wij Peter Neels, Belgisch vertegenwoordiger in het CHMP, bij e-mail d.d. 17 september 2010 de volgende sommatie laten uitgaan (lees hier). Dit omdat hij op onze eerdere e-mail d.d. 3 september 2010 weigerde te reageren (lees hier). Omdat No Cancer Foundation een verantwoordelijkheid heeft naar de verschillende verontruste ouders, moeders en grootmoeders die hen heeft benaderd om de mogelijke schadelijke gevolgen van het door het Vlaams Parlement gratis verstrekte Gardasil vaccinste onderzoeken, heeft het volgende persbericht laten uitgaan...
Als beslissing op de klacht van No Cancer Foundation van 30 september 2010 heeft Patricia Brunko, European Commission DG Health and Consumers Unit C.8 Pharmaceuticals, bij brief d.d. 15 november 2010 namens de Europese Commissie beslist dat de Europese Commissie in 2006 vergunning heeft verleend voor het in de handel brengen van het Gardasil HPV-vaccin tegen baarmoederhalskanker binnen de 25 lidstaten van de Europese Unie (nadien aangevuld met Bulgarije en Roemenië) zonder dat het Amerikaanse farmaceutische bedrijf MERCK & CO, INC het onlosmakelijk daaraan verbonden material safety data sheets (MSDS) heeft opgesteld (lees hier). Daarmee heeft de Europese Commissie beslist dat via vergunninghouder Sanofi Pasteur MSD vanuit de USA het Gasdasil HPV-vaccin binnen de 27 lidstaten van de Europese Unie mag worden vervoerd en in de handel mag worden gebracht zonder dat bij hen de chemische samenstelling van dat vaccin bekend is...

Op de volgende site van de Provincie Limburg (http://www.limburg.be/eCache/INT/15/591.html) schrijft u onder meer letterlijk het volgende:

Momenteel wordt op Vlaams niveau initiatief genomen om een Vlaams opsporingsprogramma naar baarmoederhalskanker op te starten naar analogie met het bevolkingsonderzoek naar borstkanker. Hierbij zal de koppeling worden gemaakt met een HPV vaccinatieprogramma (Humaan Papilloma Virus) bij jonge meisjes.

Daarmee bent u medeplichtig aan de misdrijven zoals die staan beschreven in ons verzoekschrift d.d. 8 mei 2012 tot intrekking van het bevel tot dagvaarding d.d. 28 maart 2012 van VERBEEK Erik (Notitienummer: HA36.F1.5497-11) aan de procureur des Konings Marc Rubens, namens deze substituut H. RASKIN....
Namens No Cancer Foundation te Hasselt en vanuit deze ‘vzw’ alle vertegenwoordigde Limburgse en Belgische meisjes die als gevolg van uw promotie het gratis Gradasil HPV-vaccin hebben ontvangen, willen wij u de inhoud van onderstaande link onder uw aandacht brengen. De "handel in ziekte" van de farmaceutische industrie veroorzaakt meer doden dan alle oorlogen van de mensheid bij elkaar. Naar aanleiding daarvan verzoeken wij u ons de 100% samenstelling van het Gardasil HPV-vaccin, voorzien van CAS-nummers, EINECS-nummers of VN-nummers (waartoe in verband met het vervoer ervan over de weg en gebruik ervan door GGZ-artsen of verpleegkundig personeel op grond van de Welzijnswet en ARAB wettelijk verplicht bent) vóór uiterlijk 11 oktober 2012 aan ondergetekende te laten toekomen, zo niet dan hebben wij daarmee feitelijk bewezen dat u met misbruik van Belgisch gemeenschapsgeld duizenden Limburgse kinderen heeft laten gebruiken als proefkonijn, waarbij de Belgische wetgeving in zeer ernstige mate is overtreden. In dat geval zal tegen u persoonlijk als wel tegen uw werkgever de Sosialistische Mutaliteiten hiervan strafaangifte worden gedaan bij de federaal procureur des konings Johan Delmulle. Als onderbouwing van die strafaangifte zal een kopie van dit verzoekschrift worden overlegd....

Mede namens No Cancer Foundation richten wij aan u het nadrukkelijke verzoek tot het nemen van een besluit om binnen Vlaanderen het het vervoer en de opslag van de Gardasil HPV-vaccins afkomstig van het Amerikaanse farmaceutische bedrijf MERCK & CO, INC voor het vaccineren van meisjes tegen baarmoederhalskanker vóór uiterlijk 10 december 2010 te laten stoppen. Dit omdat ten tijde van het vervoeren en de opslag van deze Gardasil HPV-vaccins geen sprake is van een geneesmiddel, maar van een gevaarlijke stof en bij vervoer en opslag ervan in zeer ernstige mate deze (lees hier) Belgische en Europese wet- en regelgeving wordt overtreden

Graag zou ik dringend uw aandacht willen vestigen op het hieronder nader omschreven schokkend en ongeoorloofd gebeuren binnen één van de Europese lidstaten, Slovenië. Het blijkt een (hoogstwaarschijnlijk internationaal niet bekend) voldongen feit te zijn dat vele Sloveense burgers met de rug tegen de muur staan en zich onder de morele/financiële/juridische druk van de overheid op de knieën gedwongen voelen door het stringente vaccinatiebeleid aldaar. Zij zullen zich inmiddels ongetwijfeld (en dit reeds jàren lang) noodgedwongen en moedeloos bij deze bijzonder zware maatregelen hebben moeten neerleggen... En dit binnen Europa !

 vaccinatie verklaring: 

Wij ”Het Europese Volk” verzoeken tot herstel van de Belgische Grondwet (Europa 1944) zoals de Grondwet voorziet, waarvoor de volgende verzoekschriften d.d. 17 april 2015 aan onderstaande verantwoordelijke vertegenwoordigers (klik op foto).

Christine Defraigne, Voorzitter Senaat (van de Senaat) voor herstel Belgische grondwet 1944

http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-voorzitter-christine-defraigne-senaat-voor-herstel-belgische-grondwet-1944.pdf


Siegfried Bracke, Voorzitter van de kamer van Volks-vertegenwoordigers (federale regering) voor herstel Belgische grondwet 1944

http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoek-aan-voorzitter-siegfried-bracke-kamer-federale-regering-voor-herstel-belgische-grondwet-1944.pdf

Charles Michel, Eerste Minister (federale regering) voor herstel Belgische grondwet 1944

http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-eerste-minister-charles-michel-federale-regering-voor-herstel-belgische-grondwet-1944.pdf

Koen Geens, Minister van Justitie (federale regering) voor herstel Belgische grondwet van 1944
http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-minister-koen-geens-van-de-federale-regering-voor-herstel-belgsische-grondwet-van-1944.pdf

Steven Vandeput, Minister van Defensie, belast met Ambtenarenzaken (federale regering) voor herstel Belgische grondwet 1944 (Geweigerd om in ontvangst te nemen)
http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-minister-steven-vandeput-federale-regering-voor-herstel-belgische-grondwet-1944.pdf

Jan Jambon, Vice-eerste minister en minister van Veiligheid en Binnenlandse Zaken (federale regering) voor herstel Belgische grondwet van 1944
http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-minister-jan-jambon-van-de-federale-regering-voor-herstel-belgsische-grondwet-van-1944.pdf

Johan van Overtveldt, Minister van Financiën (federale regering) voor herstel Belgische grondwet van 1944

http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-minister-ohan-van-overtveldt-van-de-federale-regering-voor-herstel-belgsische-grondwet-van-1944.pdf

Daniel Bacquelaine, Minister van Pensioenen (federale regering) voor herstel Belgische grondwet 1944

http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-minister-daniel-bacquelaine-federale-regering-voor-herstel-belgische-grondwet-1944.pdf

Alexander de Croo, Vice-eerste Minister en Minister van Ontwikkelinks-samenwerking (federale regering) voor herstel Belgische grondwet 1944

http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-minister-alexander-de-croo-federale-regering-voor-herstel-belgsische-grondwet-1944.pdf

Jacqueline Galant, Minister van Mobiliteit, belast met Belgacontrol en de Nationale Maatschappij der Belgische spoorwegen (federale regering) voor herstel Belgische grondwet 1944

http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-minister-jacqueline-galant-federale-regering-voor-herstel-belgische-grondwet-1944.pdf


Didier Reynders, Vice-eerste Minister van Buitenlandse Zaken en Europese Zaken, belast met Beliris en de Federale Culturele Instellingen (federale regering) voor herstel Belgische grondwet 1944

http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-minister-didier-reynders-federale-regering-voor-herstel-belgische-grondwet-1944.pdf


Kris Peeters, Vice eerste Minister van Werk, Economie en Consumenten, belast met Buitenlandse Handel (federale regering) voor herstel Belgische grondwet 1944

http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-minister-kris-peeters-federale-regering-voor-herstel-belgische-grondwet-1944.pdf

Maggie de Block, Minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid (federale regering) voor herstel Belgische grondwet 1944

http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoek-aan-minister-maggie-de-block-federale-regering-voor-herstel-belgische-grondwet-1944.pdf

Willy Borsus, Minister van Middenstand, Zelfstandigen, KMO's, Landbouw en Maatschappelijke Integratie (federale regering) voor herstel Belgische grondwet 1944Marie Christine Marghem, Minister van Energie, Leefmilieu en Duurzame Ontwikkeling (federale regering) voor herstel Belgische grondwet 1944

http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-minister-marie-christine-marghem-federale-regering-voor-herstel-belgische-grondwet-1944.pdf

Herve Jamar, Minister van Begroting, belast met Nationale Loterij (federale regering) voor herstel Belgische grondwet 1944

http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-minister-herve-jamar-federale-regering-voor-herstel-belgische-grondwet-1944.pdf

Heden vervangen door Sophie Wilmès

http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/17-april-2015-verzoekschrift-aan-minister-herve-jamar-federale-regering-voor-herstel-belgische-grondwet-1944.pdf