Home‎ > ‎Articole‎ > ‎

Accente puse pe materiale la interior

In acest exemplu, un accent clar se incadreaza si asupra textilelor: tapiteria si covorul. Schema de culori generale este o schema foarte neutra si, prin urmare, ochiul cade imediat asupra acestui grup luminos. Acesta este un mod de zonare si un bun exemplu de accent.

 In aceasta camera de zi, decizia de proiectare este deja in pas intre accent si doar o schema de culori foarte stralucitoare. Dar oricum, daca te uiti cu atentie, poti vedea ca baza este o culoare alba neutra , iar accentul confera culoarea fuchsia in textile si accesorii. Aceasta camera de zi si intregul apartament este plina de tablouri ale unui singur artist.

 Panzele nici macar nu trebuie sa atarne, le puteti aseza pe podea sau pe noptiera, la televizor, asezati-le una peste alta. Imaginile atarna in fiecare camera si creeaza un spirit unificat al casei cu un consum de energie minim. Cel mai dificil a fost colectarea acestei colectii. Dar acest living, in primul rand, un exemplu al faptului ca nu este necesar sa planificati modelele special pentru imagine, puteti sa il agatati direct deasupra lor. 

Si in al doilea rand - accentul nu este neaparat un lucru, poate fi iluminat. Aici, lumina iti accentueaza atentia asupra mesei nu este mai rau decat ar face un perete de accent sau un mobilier luminos. Imaginea poate fi foarte mare si va deveni centrul semantic al camerei. Totul va fi construit in jurul ei: culori, textura, selectie de mobilier. 

 Accentele pot fi ieftine, uneori drepturile de autor sunt pur si simplu non-standard. Accentul poate fi detalii contrastante, grafica lor. In acest living, exista o gama generala calma si linii grafice clare pe ea: picioarele scaunului, linii de raft, o lampa. In acest caz, patul, datorita contrastului si graficii sale fine, devine centrul camerei.

 Nu mai este necesar sa subliniati peretele, sa atarnati imagini, sa puneti perne - interiorul este deja autosuficient. Acest interior este bun, deoarece se pare ca a fost montat de ani buni . Scaune negre contrastante, fotografii alb-negru, un raft din lemn intunecat infipt pe o baza usoara. 

Cu grija si rabdare a creat starea de spirit a camerei. Un astfel de interior este usor fezabil din punct de vedere al costurilor financiare si fizice, dar in acelasi timp este cel mai ridicat aerobatic de design, capacitatea de a crea o poveste din obiecte simple. Accente de nivel amator. Daca doriti ceva impresionant de luminos, puteti utiliza finisajul. De exemplu, faceti un perete de accent. Este dificil sa scapi de un astfel de accent si, prin urmare, ar trebui sa fie atent, constient, confortabil in culori. 

Este important ca astfel de decizii sa fie combinate cu stilul restului apartamentului. Caramida ca in acest dormitor trebuie sa fie testata, pentru ca este frumoasa in imagine, dar in realitate vi se poate parea o solutie rece si inconfortabila. Astfel de tehnici trebuie sa fie iubite si confortabile in ele. 

 Aici, designerul, impreuna cu clientul, au abordat foarte indraznet alegerea peretelui de accent: tapetele cu dungi luminoase creeaza un perete foarte activ. Restul compozitiei, in acelasi timp, in culorile cele mai dezactivate. Iata o optiune pentru copii. Accent pe peretele din spatele patului. O optiune buna si interesanta, neincarcand spatiul si completata de pereti si tavane luminoase. Daca intentionati sa folositi un accent puternic pe perete, alegeti un loc pentru acesta unde nu va fi vizibil.

 Adica nu vizavi de pat, birou sau canapea, ci in spatele lor. Intrand in camera vei simti atmosfera si frumusetea, dar acum te-ai asezat - iar ochii tai se odihnesc. Un astfel de interior va trai mult timp si nu va deveni un factor enervant sau enervant, mai ales in dormitor. Atunci cand alegeti un ornament pentru un perete de accent, nu va temeti de solutii luminoase, dar amintiti-va de moderatie. 

La un moment dat, imprimeurile exotice erau foarte la moda, iar magazinele de tapet au oferit sute de optiuni cu flameni, palmieri si orhidee. Drept urmare, un sandwich a fost realizat in multe interioare: ramuri de palmier pe perete, deasupra sunt pe afise si in apropiere sunt plante vii mari. Cei care doresc ceva neobisnuit ar trebui sa arunce o privire mai atenta pe tapetul foto. 

Dar nu celor care au reusit sa-si umple narile in era reparatiei de calitate europeana, ci in optiunile elegante ale autorului. Pot fi nuante dezactivate si arata limitate, dar in acelasi timp elegante. Uitati-va la producatori sau faceti la comanda selectand o imagine si imprimati pentru a obtine un interior unic. Un exemplu de alta solutie de accent pentru un perete este un panou din lemn. 

Nu este usor cu el. Daca tapetul poate fi lipit de orice perete, atunci panoul trebuie planificat, redactat, desenat, ganditi-va cum va fi combinat cu mobilierul. Un alt exemplu izbitor de implementare si inlocuire a unui perete de accent, care nu este usor de implementat, este un panou cu marmura imitativa sub granit ceramic. Designerul a unit intregul interior din jurul ei si nu a uitat de practic - un astfel de material este usor de spalat. 

 Una dintre solutiile de tendinte recente sunt sipcile de pe perete si tavan. In acest exemplu, merg in spatele capului patului, merg la tavan si extind spatiul, ridicandu-l. Reiki in aceasta bucatarie este un exemplu de nu numai un perete de accent, dar si zonarea spatiului. Un alt accent important si interesant este aici scaunele. 

Acestea pot fi inlocuite cu altele, iar interiorul nu se va pierde, va fi, de asemenea, interesant. In acest dormitor , o combinatie de vopsea si tapet a fost folosita pentru accent. In colectiile de producatori de tapet este acum usor de gasit modele murale atat de mari, care sunt doar perfecte pentru decorarea unei parti a peretelui.

 Un alt interior folosind panouri din lemn. Aceasta este o decizie de proiectare foarte atenta: compozitional peretele, rafturile, mobilierul mare si perdelele se imbina si formeaza un singur sistem. Compozitia blocurilor poate fi foarte frumoasa si complexa, ca in acest exemplu. A fost dezvoltat individual din diferite materiale. Panoul s-a dovedit cu mai multe straturi, cu mai multe niveluri si in relief, cu iluminare de fundal. In acest dormitor , a fost planificata initial o tabla de lemn pe perete, dar la final bugetul a fost redus si s-a folosit un strat laminat cu insertii din alama, si, prin urmare, s-a dovedit nu mai putin luxos. 

Aceasta este povestea ca designul interior nu este intotdeauna scump la cer. Puteti veni cu un misto si ieftin. In aceasta sufragerie-bucatarie, un accent foarte luminos si neobisnuit este fito-peretele. Acestea sunt plante stabilizate in animatie semi-suspendata care nu necesita ingrijiri complexe. Interiorul este completat de o lampa moderna cu accent. Daca priviti cu atentie, puteti vedea cum se suprapun tablourile de pe perete si mesele multistrat, ceea ce creeaza o unitate compozitionala. 

Si metalul este acelasi peste tot - alama. Se dovedeste o schema de culori unica, cu o baza aurie. In bucataria din acest apartament, laminatul s-a mutat pe perete. Nu este deloc dificil sa o remediati: s-au folosit ghidaje, care au fost asamblate, rasucite si fixate la margini cu insertii de alama, astfel incat sa fie frumos din toate partile, altfel privelistea peretelui s-ar deteriora. Contrastul clasic poate fi creat de o scara pictata in culori stralucitoare si de culorile delicate ale camerei de zi care contrasteaza cu ea. Desi cu totii intelegem perfect ca accentul este cel mai bun, desi nu este de incredere aici. 

 Contrastul si accentul pot transforma urat comunicarile ingineresti la prima vedere intr-un obiect de design uimitor. Sau parcurgeti un singur contur ingrijit in toata casa, combinand-o si setand starea de spirit. Deciziile creative si trucurile bruste, cum ar fi acest tavan curatat intr-o casa veche creeaza interiorul unui autor. Un astfel de interior nu poate fi uitat si, in acelasi timp, nu pare ciudat, deoarece fiecare detaliu si element de decor au fost selectate pentru evidentierea. 

 Sa rezumam la ce am ajuns: interior fara accente - este plat si plictisitor; cele mai simple accente disponibile tuturor - materiale textile, tablouri si accesorii; accente disponibile in faza de reparatie - culoare, iluminare si textura; un perete de accent este cel mai bine asezat acolo unde nu va sprijina ochii; accente care sunt cel mai bine incredintate profesionistilor: panouri complexe si tratamente de suprafata, pereti fito si pereti cu accent luminos.


Comments