Sandefjord Seilforening, i samarbeid med Norsk Finnjolleklubb, Norsk H-båtklubb og Norges Seilforbund, har gleden av å invitere til NM for Finnjolle og H-båt med landbase ved Sandefjord Seilforenings anlegg på Granholmen i Sandefjord.

PRAKTISKE OPPLYSNINGER

Adkomst

Sandefjord Seilforening har sitt anlegg på Granholmen i Sandefjord. Sandefjord nås via E18 og ligger ca 120 km fra Oslo. Sandefjord har direkte fergeforbindelse med Color Line til Strømstad i Sverige, og til Hirtshals i Danmark fra nabobyen Larvik Se www.colorline.com for rutetider. Direkte flyforbindelse fra København (Widerøe) og Amsterdam (KLM) til Sandefjord Torp flyplass, hyppig togforbindelse fra Oslo via Drammen med InterCity tog på Vestfoldbanen.

Kjøreanvisning http://kart.gulesider.no/query?what=map&mop=yp&advert_code=P10003207551

Innkvartering

Rica Park Hotel
https://www.rica.no/hoteller/norge/ost-norge/sandefjord/rica-park-hotel-sandefjord/

Hotel Kong Carl
http://www.kongcarl.no/no/

Clarion CollectionHotel Atlantic
http://www.choicehotels.no/collection/no/sandefjord-hotel-collection-no025-no?cid=470801&tab=0

Granholmen Camping, vis a vis Sandefjord Seilforening
http://www.granholmencamping.no/

Det finnes plasser til bobåter på Seilerholmen 300 meter fra Granholmen over sundet. (ingen tilleggsavgift). Det er også mulig å sove i telt på Seilerholmen.

Landbase og parkering mm.

Sandefjord Seilforening har gode fasiliteter med parkering, opplagsplass, kran og jollerampe på Granholmen. Av hensyn til naboer er det vesentlig at alle deltakere retter seg etter anvisninger fra arrangøren med hensyn til parkering og båtplassering. Biler og tilhengere kan parkeres på anvist plass. Garderobeanlegg finnes i klubbhuset på Granholmen.

Kontaktpersoner

Regattasjef: Jon Anders Quamme, mobil 400 60 371, e-mail quamme@kvalitetshus.no
Leder protestkomiteen: Gaute Stakston, mobil: 481 18 861, e-mail gaute@stakston.no