Huur

InBredius Huren?


Dat kan!
InBredius is een bijzondere locatie op een historische plaats. En deze locatie kunt u huren voor een vergadering, een familiefeestje of een andere activiteit.

U huurt de grote zaal met inventaris en het voorterrein voor één of meerdere dagdelen.

Dat kan de gehele week met uitzondering van de openstellingstijden op zondag en woensdag van 13.00 tot 16.00 uur.

De huur bedraagt € 60,00 per dagdeel van 5 uur. De uren voor het inrichten en opruimen horen bij de huurtijd! 

Voor extra uren berekenen wij € 17,50 per uur.


De ruimte is geschikt voor ca. 40 à 45 personen waarvoor stoelen en/of krukjes beschikbaar zijn en inventaris en serviesgoed aanwezig is.

Op audiovisueel gebied hebben wij voor u een grootbeeldscherm met internet (geen televisie), een eenvoudige stereo-installatie, een laptop en een beamer met projectiescherm. Ook is er Wifi beschikbaar.


Catering dient u zelf te verzorgen. Koffie en thee kan desgewenst van InBredius worden betrokken. Hiervoor vragen wij € 0,60 per kop.

Ook fruitsap, gemaakt van appels en peren van het Landgoed Bredius, is beschikbaar en kunt u van InBredius afnemen (€ 2,00 per fles van 1 liter) .


Is uw belangstelling voor het huren van InBredius gewekt?


Stuur een mail naar: verhuur.inbredius@gmail.com of bel 06 302 581 72

Dick van Doorn laat u weten of InBredius beschikbaar is, stuurt u informatie en de huurvoorwaarden toe en maakt op uw verzoek een reservering. Ook worden uw overige vragen inzake het huren of gebruik van InBredius beantwoord.


Tot ziens in InBredius.