Nacionalna Liberalna Opcija


20.02.2020  --------  Za najnovije vesti i saopštenja NLO kliknite ovde


12.12.2018  --------   KOSMOS JE  СРБИЈА !  Dogodine na Orionu!

___________________________________________

1.10.2012
Cаопштење НЛО странке Србије:

Браћо и drugarice,

Нa svesrbskim просторима osniva се nova победничка странка...

НЛО - Национална Liberalna Oпcиjа

Ultra desni националисти smo, али i neoliberali левичари, sve уједно, deluje немогуће ali јесте moguće, i ми imamo план...

Вorićemo се svim средствима do последњег Srbina i за Veliku Србију a истовремено liberalna права davaćemo свима da чине ono што im je volja. Оvo може dovesti до anarhije, али iz анархије se рађа red.

- Порези i остали nameti биће ukinuti експресно po доласку na власт.

Neodstatak пара u budzetu надокнадиће se штампањем novca. У regionu и svetu изазваћемо haos i пометњу, и svojim радикалним stavovima и potezima, али na крају prihvatiće нас za lidere novog света.. i у mnogim земљама nicaće странке nacional либералне opcije. У Аmerici већ radimo на stvaranju "United Freedom Option" (UFO)

 - Ова stranka наравно veruje y vanzemaljce, i испитаће njihovo постојање kao један od главних programskih циљева, kao и Chemitrails, Гмо i HAARp i остале masonske завере koje нам vise над glavom

- Prepoznatljivo za нашу stranku биће, писање ćirilicom и latinicom уједно.

Stvoricemo novo ujedineno pismo, засновано sanskritu, србици- винчанском pismu, рунама i комуникацији telepatijom.

Маркетиншки smo већ u вођству i pre избора, zbog НЛО naziva! уздићи ćemo Србију до svemira.. нисмо li ми nebeski народ... успоставићемо kontakt са našim ванземаљским bogovima на Saturnu, Марсу и jos даље Sirijusu, Србија do Сириуса.  Rusi и Амери su једва stigli до meseca и marsa. Granice србског carstva јесу sazvezdja Касиопеја, Orion, Кентаур, Virgo.  Само Srbin Свемир Spasava.

Све to не znači да ćemo убијати i eksploatisati као робље ostale нације, već daćemo им liberalнa prava свих vrsta.. али da гледају u будућност i живе u садашњости i забораве na сва nasledja религиозно ideoloških финансијских tradicionalnih система.

Patriotski смо nastrojeni u смислу brige za Србе kao расне odrednicе и njihovih права, ослобођени od идеолошко religiioznih poreskih намета.  Наравно naš тим eksperаta утврдиће ko su и одакле Srbi, и naše порекло као naroda најстаријег, na zemlji i svemiru. Naroda од koga су mnogi остали potekli, тако da расно nacinalna прича i не mora да ima негативан odjek и proizvodi поделе, naprotiv.

Sve проблеме i nesuglasice решаваћемо solomonskim решењем, na primer... даћемо sva права lezbejkama, a pedere ћемо hapsiti...  -Видимо  postoji већ neka NLO 'novosadsкa lezbejska organizacija' koja има iste инициајле, mogu слободно da ми se придруже, tj да se придруже stranci, немамо nista protiv лезбо prava.. ali одвратна pedersko мушка prava нећемо tolerisati, u томе je мудрост naše странке, koja ће resavati проблеме solomonski пресецањем na пола , simbol странке stoga ће biti сунце i mesec, ујединићемо istok и zapad,  hrišćanski и islamski svet, ruse и amere, desno и levo, мушко i женско u jedno. Само zdrava расна srbska nacija ће vladati и boriti витешки u svetu за prevlast са ostalim чистим nacionalnim државама, cistim од masonsko ројалистичке finansijsko јудаистичке hipnoze i робства, imace сви prava на drogu i све ostale либералне ideje.. (a хероин će бити zabranjen соломонском metodom) живеће се prirodno јести zdravo органски sirovo.. медитирати, jogi летети, astralno пројектовати u више dimenizje и komunicirati i са космичком braćom и другарицама iz других galaksija. U principu,  наша stranka не признаје vreme i prostor, и већ влада univerzumom u вишим dimenzijama свесности.

ово su чувене 23 reči вође НЛО странке, Звездана Svemirića

"Ми postati ослобођена nacija од strane окупације možemo једино uporedo заједно sa унутрашњим preokretom и istinskom слободом духа, tela човека i планете земље."

Bliži се крај 2012, улазимо и u доба vodolije, и само naša странка je спремна да izbavi и поведе čitavo човечанство na један viši ниво svesnosti и do центра galaksije.
Po преузимању vlasti кундалини energija ће biti ослобођена iz свих građana i poput гигантске zmije све nas транспортовати na матичне brodove у орбити i п
осле na све druge планете, spašavajući одабране od краја sveta, удара solarne олује. А potom на drugim планетама biće организоване i масовне orgije, и уместо sportskih такмичења biće takmicenja у tome ко će више da оплоди ženki  u jednom дану, natalitet ce porasti и нови male србске bebe настаниће и popunitи Марс i све druge планете i звездане системе.

Многе ugledne организације i pojedinci дале су нам подршку, као npr. СУВ (Србско Удружење Вампира)... i mnogi drugi.

  Svi заинтересовани za чланство i донације neka се jave... 

контакт -  nlostranka@yahoo.com

годишња članarina je 2000 dinara. Наравно mi смо poštena странка, za razliku od drugih, онај ko више plati биће izabran у rukovodstvo.
такође ako неко
од других političkih странака... се баш mnogo искешира...  razmatraćemo на upravnom одбору pitanje обуставе ovog пројекта kreacije нове velike победичке stranke спаса која прети da ugrozi сав stranacki поредак kod nas i u svetu.

ја сам osnivač i vođa NLO покрета.  predsednik - Звездан Свемирићhttps://sites.google.com/site/nlosrbije/vesti/intervju*Оdakle мени autoritet da водим ovu tako veliku mocnu странку i у ovom 3D realitetu? pa, ceo život nisam ништа radio, ни служио sistemu као većina других, ali прочитао sam читав internet i popio сву pamet света, dok su ostali својим радом služili господару zemlje i постали oivičeni, лимитирани, zarobljeni u матриксу pravila кнотроле uma, ja sam sedeo, мировао i posmatrao svet са једне више ванвременске перспективе, dosegavši sam nivo bogova. Što ме je довело da me уважене колеге из космоса naša прародитељска rasa vanzemaljaca препозна и kontaktira кao месију i нове političke сцене, данас ја више i нисам ја, већ sam спознао svoj смисао i пут, sebe као avatarа врхoвног kosmičkog бића Zvezdana Свемирића, koje je запосело ово telo у potpunosti, и верујте ми - знам шта чиним.
Sva najnovija saopstenja,novosti i najave, pratite ovde - Vesti  ovaj sajt je mozda satiricna politicka parodija, a mozda i nije i sasvim je ozbiljan .

3