Nederlands / Engels

Over Statter 

Statter is een consulting bedrijf dat ondersteuning biedt bij proefopzet,  data analyse en rapportering. We werken samen met bedrijven, KMO’s, overheidsinstellingen, ziekenhuizen en onderzoeksinstellingen.

Het is onze missie om te helpen bij het zoeken naar oplossingen voor al uw data gerelateerde problemen. Onze diensten gaan verder dan enkel helpen bij de statistische data analyse. We voorzien ook begeleiding bij proef opzet en bij het statistisch programmeren. Statter biedt eveneens opleidingen op maat aan en we helpen bij het rapporteren van de resultaten. We geven begeleiding bij zowel kleine als grote statistische problemen aan bedrijven werkzaam binnen heel wat verschillende domeinen.

Oprichting 

Statter is een spin-off van Universiteit Gent en vond zijn oorsprong in de BioStat onderzoeksgroep. Het bedrijf werd opgericht door Em. Prof. J.P. Ottoy, Prof. O. Thas, beiden professoren aan de faculteit Bio-ingenieurswetenschappen . Dit biedt de mogelijkheid de expertise van Universiteit Gent te gebruiken tijdens het uitvoeren van projecten door Statter.

    

shopify analytics