Dongeng rapunzel dalam bahasa Belanda

Dongeng rapunzel dalam bahasa Belanda


Once upon a time, was er een koppels die staan ​​te popelen om een ​​kind te krijgen. Ze werden Verdrietig en eenzaam, die de hele tijd ze hebben gedekt. Maar op een dag, verrassend, de vrouw had een teken dat aangegeven haar was zwanger. Ze waren zo erg blij mee. Ze springen en ja zeggen.

Maar het plezier dat ze hebben niet lang lopen. De vrouw ziek. De man ook verward omdat er geen genezing of te genezen, dat kan haar helpen. Maar plotseling was er een oude vrouw die voorstelde nemen rampion bloem die alleen in de heuvels groeiden.

De man ging ook naar rampion bloemen te nemen om te worden gebruikt om zijn vrouw te genezen. Blijkt dat van de plaats waar de bloemen groeide was een gebied van een boze tovenaar bleef. De man had een andere optie hebben, als hij het niet deed, zou zijn vrouw sterven. Hij eindelijk waagde de rampion bloem te nemen. Maar helaas zijn pogingen mislukt, het kwaad dat de rampion bloem hield greep hem stelen bloemen in de tuin.

"Hoe durf je stelen bloemen in de tuin !!!" Zei de toorn van de wizard.

"Je kunt rampion bloemen brengen van mijn tuin zo veel als je nodig hebt. En ook ik vergeef je werkt op dit. Maar op één voorwaarde. Je moet het kind dat geboren zou worden om me te geven. En Maak je geen zorgen, ik zal het kind te behandelen als een kind als mijn eigen ', zei de tovenaar.

De man ook in de war. Uiteindelijk koos hij voor de eis dat de vrouw veiligheid goed te keuren, werden zichzelf en de kinderen later geboren. En wanneer de baby geboren is, de heks verscheen en gaf de naam van de baby was Rapunzel en pak deze uit de armen van hun ouders.

Rapunzel groeide uit tot een heel mooi meisje. Toen ze 12 jaar oud was, de tovenaar opgesloten in een hoge toren in het midden van het bos. De toren heeft geen trappen of deuren, slechts een klein venster aan de bovenkant van de toren zijn. En als de heks op bezoek kwam, beval ze Rapunzel haar haar te verliezen.

Yup, Rapunzel was gezegend met een heel mooi haar, lang en glanzend als goud. Rapunzel moet het haar af te leiden door het raam naar beneden en met haar Rapunzel was de wizard kan klimmen naar de top van de toren.

Na een aantal jaren van het leven in de toren, een knappe prins die op jacht was in het bos toevallig hoorde prachtige gezang vanuit de toren. Hij probeerde erachter en wilde krijgen in de toren, maar vond niet de deur of trap te klimmen naar de top. De prins was wanhopig en besloot naar huis te gaan. Maar hij hoorde zingen, die zijn hart geraakt. Daarom is elke dag ging hij naar het bos en hoorde. Eén keer dat hij een tovenaar zag kwam naar de toren en zei:
"Rapunzel, Rapunzel ,, Breid je haar naar beneden voor mij."

Rapuzel was geschokt en bang als blijkt een knappe prins, die stijgen naar de top. Rapunzel had nog nooit iemand ontmoet anders dan de heks. Maar de toespraak van de prins vlot en vriendelijk om ervoor te zorgen Rapunzel. De prins vertelde waarom hij in de toren wagen. Ze spraken zo gelukkig. En ze werd verliefd elkaar in de eerste indruk. Rapunzel was zeer verrast toen later de prins haar vroeg om met hem te trouwen. En Rapunzel ja gezegd.

De prins was verdrietig en wanhopig. Eindelijk sprong hij uit de toren te ontsnappen aan de heks. Maar helaas, de doornen doorboord in twee ogen bij een val. De prins werd blind. Hij voelde zich gekwetst en liep doelloos betreuren zijn lot wiens verloor de vrouw die hij liefhad. Zo lang loopt doelloos; up om hem naar de woestijn waar Rapunzel in de uitlaatgassen. Dat is waar de prins hoorde prachtige zang die nooit zal worden vergeten. Ja, het maakt deel uit van zijn vriendin was goed zingen, Rapunzel.

Beiden eindelijk herenigd. Rapunzel ophouden te huilen, voorwaarden wie ze hield was getekend en blind. Het wonder gebeurde, Rapunzel tranen droop in de ogen van de prins, en de magie van de twee ogen van de prins opende en hij kon weer zien. De prins werd gebracht Rapunzel terug naar het paleis, en beiden leefden gelukkig altijd.

Artikel lainnya :
Obat nyeri sendi di apotik
Comments