Om koret

Skønne, smukke, svingende, alvorlige varierende sange i arrangementer for op til 8 stemmer. Det er hvad Nivå Musiklaugs Kor arbejder med hver tirsdag. Koret arbejder seriøst med at optimere klange og rytmer, og har det samtidig hyggeligt og underholdende sammen.

Koret har efterhånden eksisteret i 30 år. Det startede nemlig i 1989 og de mange år har udviklet koret til at kunne arbejde med komplicerede arrangementer, som giver spændende nye sangoplevelser.

Koret afholder selv koncerter, men er også interesseret i at komme ud og synge i forbindelse med andre arrangementer. For eksempel er koret at finde på plænen i Tivoli, når der afholdes kordage.

For at optimere sin sang er det vigtigt hele tiden at få nye input, og derfor har koret gennem en lang årrække arrangeret korstævner og workshops med skiftende gæstedirigenter, som har giver ny inspiration til koret, og de mange andre korsangere, som bliver inviteret til disse events.

Koret optager gerne nye medlemmer

...men for at korets klang skal være afbalanceret, søger vi pt. primært herrestemmer: Tenorer og basser. Men uanset hvilken stemmegruppe du tilhører: Er du interesseret i at synge i kor, så kontakt vores 'Forfrue' (se under 'Kontakt').

Vi ser helst, at du har erfaring i korsang, men det er ikke en forudsætning. Det vigtigste er om din stemme passer ind i klangen, at du har gehør og ikke mindst, at du er stabil og har en ambition om at møde op til alle prøver. Du vil komme til en stemmeprøve efter et par øveaftner, hvor vores dirigent vil vurdere om din stemme passer ind i klangen.

Koret har en målsætning om at nye medlemmer skal være på niveau med eller gerne tilføre en højnelse af korets nuværende niveau. Klangligt, rytmisk og musikalsk.

Koret er en del af Nivå Musiklaug og medlem af KOR72.

Hvordan bliver jeg medlem

Du skal henvende dig til korets forfrue. Se kontaktoplysninger under punktet Kontakt