Startside

Velkommen til Nivå Musiklaugs Kor.

Vi er et kor på omkring 30 medlemmer fordelt på stemmerne 1. og 2. Sopran, 1. og 2. Alt, 1. og 2. Tenor og 1. og 2. Bas.
 
Vores dirigent siden efteråret 2013 er:

David L. Jensen.

David Lustrup Jensen er kandidat fra Musikvidenskab (KU) med specialisering i rytmisk og klassisk korledelse. Med flere års erfaring som korleder, sanger, instruktør, arrangør og organist i bandsammenhænge har han en bred erfaring indenfor korverdenen og har særligt indenfor de seneste par år specialiseret sig i rytmisk korledelse. En stor drivkraft for David er arbejdet med moderne rytmisk korledelse, hvor en ny tilgang til klang, kropsliggørelse af musikken, 'det intelligente kor', og andre nyere metoder, er fremtrædende i hans arbejde med kor. Eksempelvis er Circle Songs (vokal improvisationsmusik gjort kendt af Bobby McFerrin) en stor inspiration til udviklingen af kormusik for ham. Derudover er arbejdet med klassisk kormusik også en stor passion for David. Han er vokset op med klassisk korsang og benytter koblingen af klassisk korledelse med moderne korledelse til at danne hans fortolkning af det moderne kor's sound og udtryk. 

David har for nyligt (efteråret 2013) overtaget Nivå Musiklaugs Kor, og og arbejder for at inspirere og udfordre koret, samt at give publikum en god oplevelse til korets koncerter.
 
Omkring november/december afholder vi normalt en julekoncert og i foråret - som afslutning på sæsonen - afholder vi ligeledes en koncert i lokalområdet.
 
Yderligere optræder vi normalt også på Nivå Festivalen i Kalvehaven den 1. lørdag i juni.

Prøv at lyt til en optagelse fra en af korets koncerter (klik på navnet og hent musikfilen ned på din PC til afspilning): She - koncert  

Ć
She - koncert.mp3
(4372k)
Henry Angelo,
15. feb. 2016 10.37