ЖЕНАТА ЗОДИЯ

                                   СКОРПИОН


Жената Скорпион е красива по един завладяващ и загадъчен начин. От нея се излъчва магнетизъм, гордост и самоувереност.
Нейният свят е недостъпен като онова шкафче или чекмедже, което тя неизменно заключва още от детските си години. Откажете се, не човъркайте, все едно няма да постигнете нищо. Знам, че не е честно. Тя също знае. Но това не променя нещата. Или се примирявайте, или я напуснете. Но ми се струва, че ще се примирите и ще я приемете такава, каквато е. Не е възможно да я напуснете. Любовта й към децата ви не е показно демонстративна, но малките усещат нейната всеотдайност и се чувстват спокойни и защитени. Майката Скорпион в никакъв случай няма да позволи способностите на нейните деца да останат незабелязани. Тя ще подтиква децата си, ще отделя колкото трябва време, но ще им внушава по-високи цели и ще им помага да ги постигнат. Страстта към живота у жената Скорпион е толкова необуздана, че понякога тя е способна да ви удави в нея. Но пък в една истинска житейска буря тя ще превърне хладнокръвието си, трезвия си разум и желязната си непоклатимост в спасителен сал за вас. Нейната магия действа тайно и по един необясним начин, но проницателните й очи ще ви гледат винаги честно, дори когато поведението й е необяснимо за вас.  

СТРЕЛЕЦ   

Тази оптимистична и самоуверена дама има нужда от своята независимост. Дори и да няма нищо против сериозните връзки, тя трябва да притежава свободно пространство. Жената Стрелец има потребност от движение в живота, затова абсолютно табу за нея е скучен и посредствен мъж. Партньорът й трябва да притежава подобно на нея авантюристичен дух и интелектуални търсения. Освен това тази дама има и огромен брой желания, претенции и мечти - кариера, която да й доставя удоволствие, но и деца, хармонично семейство. Съчетанието на амбиция и късмет помага на жената Стрелец да изпълни желанията си в повечето случаи.


                                   КОЗИРОГ 

Тя е сериозна, зряла и непоколебима реалистка, знае какво иска и как да го получи. Уравновесена е и проявява изключителна предпазливост, преди да се обвърже с някого. Но веднъж като се влюби, нещата стават сериозни. Тя цени изисканите неща в живота. Стандартите й са много високи. Партньорът й трябва непрестанно да се доказва. Но усилията си струват, тъй като Козирозите са лоялни й на тях може да се разчита. О, да, трябва да имате и стабилни доходи: независимо дали ръководите собствен бизнес, или работите на половин работен ден. Бъдете честен. Ако сте вятърничав или флиртаджия, ако не сте амбициозен или имате доста „багаж" от предишни връзки, категорично нямате шанс с тази жена.


ВОДОЛЕЙ 

Тя е вярна, когато е влюбена, ала мъничко безстрастна и хладна като въздушните зодии. Съжителството с нея ще бъде безметежно и щастливо само ако й дадете пълна свобода да кръжи сред приятелите си и да се отдава на безбройните си интереси и занимания. Ако в нейно лице търсите страстна партньорка, сбъркали сте адреса. Физическата любов за други може да е най-приятното нещо, но тя може и с нея, и без нея. Ще откликне със силно и дълбоко чувство на интимностите, но няма нищо против и по-продължителните платонични отношения. След Везните жените Водолеи са най-красивите от Зодиака. Интересни и озадачаващи, те притежават някаква вглъбена и загадъчна красота.                                                                                                                                          

                                  РИБИ 

Жената Риби е жена с женски характер, често тя е еталон за женска красота – ако не външна, то вътрешна. Заедно със Скорпионите, жените Риби са най-добрите актриси. Това се дължи на техните послушание, внушаемост, гъвкава психика и дълбока емоционалност. Те имат нежни сърца: много чувства и малко логика. Жената Риби живее с вярата, надеждата и любовта, макар да не го показва в ежедневието. Често се оказва излъгана в очакванията си и попада под чуждо влияние. Жената Риби е грижовна, винаги е готова да съчувства, да подкрепя и да влезе в положение. Редом с такава жена всеки ще се чувства Мъж и Кавалер. Затова жените Риби имат голям успех при мъжете, но и мъжете имат също толкова голям успех при дамите Риби. Те не са от най-верните, но са от най-добрите съпруги и майки. Жените Риби обикновено са щастливи в семейството си. На тяхната съдба голямо влияние оказва мъжът, който се намира до тях.


ОВЕН 

Жената Овен е трудна за разбиране. Тя изглежда спокойна, студена, леко апатична и може да добиете впечатление, че не обича мъжете. Но това не значи, че тя не се интересува от тях. Какъв е отговорът? Всичко е представление. Тя ви кара да мислите за нея по един начин, докато през цялото време тя знае, че всичко е доста по-различно. Тя е актриса-консуматор. Променлива, чаровна, противоречива и темпераментна има способността да прави емоционални взривове толкова бързо, че изоставя по-бавно реагиращия мъж назад в мъглата, а той трябва да понася всички нейни желания, които са драстично променливи. Тя е импулсивна в думите си и често изглежда, че не я е грижа за това, което казва. Нейното динамично неспокойствие би държало всеки мъж в движение.                                   ТЕЛЕЦ  

Жената Телец е мила, нежна, женствена и не говори много, все едно сте получили подарък от съдбата. Тази жена наистина може да се окаже едно бижу, ако успее да съхрани качествата си, а за това трябва да й помогнете. Често пъти в този знак се раждат изключително красиви жени. Тяхната красота е земна и естествена, създаваща усещане за хармония. Не е лесно да спечелиш представителка на Телеца. Тя не е повърхностна и търси не само външната форма, а качествата у човека. Подходете романтично, ако искате да впечатлите момичето-Телец. Поезията и музиката трябва да бъдат съществен елемент от ухажването.


БЛИЗНАЦИ


Жената Близнаци е чудесна приятелка - интелигентна, жива, чувствителна, прозорлива, весела и оптимистка. Почти е невъзможно да скучаеш с нея. Тя знае да започне разговор, върху който и да е въпрос и е винаги в течение на всички събития. Често си има професия. Тя е независима, както в действията, така и в мисълта. Тя е от онзи тип жена, от които се възхищават заради тяхната интелигентност, изтънченост на ума им, заради съветите и помощта, които могат да дават - това се дължи на нейните вродени качества, както и на възможността и да се обърне към широкия кръг от свои познати и приятели. Тази жена ще успее да скрие раздиращите я противоречия и няма да ви обременява. Тя е жизнерадостна и духовита като партньорка.


                                   РАК


Тя е един от най- верните и предани знаци на Зодиака. Жените Раци не обичат да се развеждат, те ценят своето спокойствие и материално благополучие. И затова често затварят очи за изневерите на партньора. В този случай те играят ролята на мълчаливо страдаща страна и се надяват, че всичко ще се разсее от само себе си. Техните обствени извънбрачни връзки много често са изключително сериозни и могат да водят към нов брак. Жените раци никога не търсят просто секс, а се стараят по-добре да опознаят човека срещу себе си и чак тогава е влюбват.


ЛЪВ 


Жената Лъв здраво държи в ръцете си семейната власт, включително и финансите. Съпругът й има само един изход - да я признае за царица. Жените Лъв също са настървени ловци на мъже. Само първия път им е трудно да преминат границата, а след това изневярата става навик, с който им е така трудно да се разделят. Тя малко разчита на женско приятелство, защото обича, малко прекалено, да бъде център на внимание. Със своя магнетизъм и с привличането, което упражнява върху мъжете, тя лесно може да влезе в конфликт с други жени. Тя иска да се възхищава от този когото обича.

                                   ДЕВА 


Дълбоко в помислите си жената Дева е чиста. И в любовта е такава. Но става въпрос за истинската любов, защото другата не я интересува. Готова е да изкачи планини, да се спусне в морските дълбини, водена от силните си чувства. Не трябва да забравяме, че богът на гръмотевиците, Вулкан, е истинският управител на Девата. И ако тя усети, че бракът й не е истински, а в същото време срещне любов, която смята за съвършена, без колебание и с размах ще прекъсне старата връзка. Не й е по вкуса да разбива семейно гнездо, но не може да живее в лъжа и лицемерие. Такъв е характерът на нейната непорочност, изградена преди всичко в собствените й представи за морал и честност. Девата е единствената жена в Зодиака, която може да бъде едновременно практична и романтична. Ще се отдаде на всепоглъщащата я любов, а в същото време ще страда от мисълта за укорите на обществото, но няма да спре и промени решението си.


ВЕЗНИ 


Жената Везна е многостранна, впечатляваща, осъзната чародейка. Тя внимателно подготвя предварително сцената за сексуално действие. Жената Везна обича да наблюдава реакциите на своите любовници и след това обича да знае и да чува какво голямо удоволствие е било за вас сексуалното преживяване с нея. Предпочита продължителния период на настройване: защо трябва да се бърза? Нощта е създадена за любов!  Тя е критична и иска да изглежда в съответствие с високите си изисквания, затова прави необходимите корекции. Нейната тенденция към непостоянство не може да бъде отречена. Опитва се да завладее всеки привлекателен мъж, когото срещне и скоро се насочва към ново завоевание. Приятелството е много важно за нея, затова бъдете изключително внимателен с хората, на които държи. По принцип е обаятелна и много ухажвана жена, но нека това не ви плаши. Тя оценява по достойнство силни и самоуверени мъже, които могат да бъдат нейният рицар в блестящи доспехи. Запомнете, романтиката за нея е жизненоважна.