Tietoa lippukunnasta

Niipperin Nuolihaukat ry eli NiiNu on 1990 perustettu partiolippukunta. Nykyään lippukunnassa toimii reilu 100 jäsentä, joista tyttöjä ja poikia on suunnilleen yhtä paljon. Lippukuntamme on todella aktiivinen ja meillä on kaikki Suomen Partiolaisten ikäkaudet käytössä, eli 22-vuotiaaksi asti jäsenille on ohjelmaa omissa ryhmissä.


Lippukunnassamme käytetään sinistä partiopaitaa ja partiohuivia, jota koristaa lippukunnan haukkatunnus. Lippukunnan taustayhteisönä toimii Espoon tuomiokirkkoseurakunta. Itse partiotoiminta on kuitenkin uskonnollisesti ja puoluepoliittisesti sitoutumatonta. Lisäksi lippukunnalla on oma kannatusyhdistys KYY

Lippukuntamme perinteisiin tapahtumiin kuuluvat vuorotalvina järjestettävät talviretki Nietos ja talvileiri Jokos, sekä kesäleiri
Rankinen, joka järjestetään niinä vuosina, joina emme osallistu suurleirille. Partioviikolla huhtikuussa järjestämme Yrjänät-nimisen Yrjönpäivän juhlan, johon kutsutaan lippukunnan jäsenet sekä usein myös heidän perheitään. Lippukunnan vartioilla on tapana osallistua usein partiotaitokilpailuihin, minkä lisäksi järjestämme toisinaan omaa Kiveliö-kilpailua. Tapahtumakalenterista voit selata ajankohtaisia tapahtumia.

Lippukunnan kolo, eli kokoontumispaikka, sijaitsee Niipperissä Yläjuoksulla. Lippukunnan varasto on Kalajärvellä. Keväästä 2014 alkaen lippukunnan käytössä on ollut myös kämppä Lepsämässä.

Mikäli olet kiinnostunut lippukunnan historiasta laajemmin, voit hankkia itsellesi lippukunnan 2010 julkaistun 20-vuotishistoriikin. Tilauksen tai kysymyksiä voit lähettää Johanna Toivaselle osoitteeseen johanna(a)niinu.com.

Lippukunnan tilinumero: FI88 3131 3001 1666 28
                                                                                                                                                   Niipperin Nuolihaukkojen logo
 
 
 
             
Alisivut (2): Kolo Kämppä