KYY

Niipperin Nuolihaukkojen Kannatusyhdistys                    

 

Niipperin Nuolihaukkojen Kannatusyhdistyksen eli KYYn tarkoitus on partiolippukunta Niipperin Nuolihaukkojen toiminnan tukeminen. Yhdistys siis pyrkii varmistamaan, että partiotoiminnalla on hyvät edellytykset Niipperissä. Mukaan ovat tervetulleita kaikki niipperiläisen partiotoiminnan tukemisesta kiinnostuneet, niin vanhat niinulaiset, lippukuntalaisten vanhemmat kuin muutkin.

 

KYY tukee Niipperin Nuolihaukkoja sekä kasvatuksellisesti että taloudellisesti. Se voi hankkia lippukunnalle välineistöä, tukea tapahtumien järjestämistä sekä mahdollisesti aloittaa projektin oman partiokämpän hankkimiseksi. Jäsenet myös kutsutaan vuosittain osallistumaan johonkin lippukunnan tapahtumaan.

 

Toiminta rahoitetaan jäsen- ja kannatusmaksuilla sekä muulla varainhankinnalla. KYY:n jäsenmaksu maksetaan kerran vuodessa ja sen suuruudesta päättää yhdistyksen vuosikokous. Vuonna 2015 jäsenmaksun suuruus oli 20 eur ja noin neljä kertaa vuodessa ilmestyvän lippukuntalehti Konkelon voi tilata kotiinsa postitettuna maksamalla 5 euroa lisää. 


Puheenjohtaja 
Johanna Toivanen
040 5657142

Varapuheenjohtaja
Riikka Lehtikuja
040 7658630

Alla olevalla lomakkeella voit ilmoittautua kannatusyhdistyksen jäseneksi.

Ilmoittautuminen partiolippukunta Niipperin Nuolihaukkojen Kannatusyhdistys ry:hyn