Forside

Velkommen til Nykøbing F. Tennisklubs hjemmeside

Her kan du finde svar på alle relevante spørgsmål om det at være medlem af vores klub. 

Klubben er etableret i 1898 og har i de sidste rigtig mange år haft hjemsted med baner og klubhus ved åen. I 2012 tog vi de 7 nyanlagte baner på den nuværende adresse på Kringelborg Allé i brug og i 2013 kunne vi indvie vores nye klubhus, så hele anlægget i dag står særdeles velfungerende.

Så har vi overstået endnu en udendørs sæson. En varm og tør sæson, som har givet rigtig meget aktivitet på banerne. Desværre har det vist sig, at det har været svært at følge med vanding i denne tørre periode da vort vandingsanlæg er stadig ikke optimalt. Derfor arbejdes der i vinterperioden med løsningsmodeller til optimering af anlægget. Ganske enkelt drejer det sig om, at der skal mere tryk på vandet, men det kræver investering i et trykforøgelsesanlæg og det er vi indstillet på at anskaffe, således at banerne kan blive vandet til alles tilfredshed. Samtidig skåner det banerne, hvis de altid er vandet forskriftsmæssigt.

Vort online bookingsystem har til fulde og til alles tilfredshed stået sin prøve i denne sæson. Det har været optimalt at kunne booke bane hjemmefra, så man ikke behøver at fare frem og tilbage. 

Og så er vi gået indendørs. Vores formiddagsmedlemmer er gået over i aktiv Fritid. Vores juniorer er startet med indendørs træningen og de seniorer, der har lyst til at fortsætte med tennis, har booket bane indendørs. Desuden er der indbudt til boksturneringen for alle klubben seniormedlemmer. Husk nu at tilmelde dig – også selvom du ikke til daglig spiller indendørs.  Alle ønskes en rigtig god indendørs sæson.
Så nu kan vi kun se frem til forårets komme, så vi atter kan komme ud på det røde grus.  

Ole R. Johansen

Tourists
 

Indvielse af vort klubhus

Den 14. juni 2013 deltog
ca. 75 i receptionen, hvor klubbens ældste medlem, Alfred, klippede den røde snor over.

Se billederne og læs mereLæs om ungdomstræning, tider og træningsprincipper i menuerne til venstre