Χειμερινό Συνέδριο Νέων 2018

αναρτήθηκε στις 13 Δεκ 2017, 1:49 π.μ. από το χρήστη Νεολαία Ελεύθερων Ευαγγελικών Εκκλησιών   [ ενημερώθηκε 2 Ιαν 2018, 7:25 π.μ. ]
Μελετώντας το βιβλίο του Ιωνά: Ζώντας την αποστολή αγάπης!

Σύμφωνα με τον Ιησού, το δίδαγμα που προκύπτει από ολόκληρο τον νόμο και από τους προφήτες, το όραμα και ο στόχος τελικά του Θεού για μας είναι να μάθουμε να αγαπούμε. Να μάθουμε να αγαπούμε τους γύρω μας και να μάθουμε να αγαπούμε τον Θεό. Είναι ένας στόχος, μια αποστολή αντίθετη από τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε, αντίθετη από τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούμε, αντίθετη απ’ αυτό που είμαστε μακριά απ’ τον Χριστό.

Είναι ένας στόχος τελικά, αμαρτωλοί άνθρωποι να μοιάσουν σε έναν Άγιο Θεό κι έτσι είναι ένας στόχος ανθρώπινα ανέφικτος. Μέσα απ’ το βιβλίο του προφήτη Ιωνά, ερχόμαστε αντιμέτωποι με την αποστολή για μια ζωή αγάπης που μας έχει ανατεθεί, όπως επίσης και με τη χάρη που μας έχει πλούσια προσφερθεί. Μέσα απ’ το βιβλίο του προφήτη Ιωνά, θυμόμαστε ότι με τη χάρη του Χριστού η αποστολή της αγάπης είναι συναρπαστική και είναι εφικτή.

Σας προσκαλούμε λοιπόν στο Χειμερινό Συνέδριο Νέων των Ελεύθερων Ευαγγελικών Εκκλησιών στο αγαπημένο μας Σούνιο, από τις 4/1/2017 μέχρι τις 7/1/2017. Σας περιμένουμε!

                                                                                                                                  Η Επιτροπή Νεολαίας


    • Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής.
    • Για τους ανήλικους συμμετέχοντες η δήλωση γονικής συγκατάθεσης βρίσκεται εδώ

Ċ
Νεολαία Ελεύθερων Ευαγγελικών Εκκλησιών,
13 Δεκ 2017, 1:55 π.μ.
Ċ
Νεολαία Ελεύθερων Ευαγγελικών Εκκλησιών,
13 Δεκ 2017, 1:55 π.μ.
Comments