Ζωντανές Πέτρες

Τί είναι;
Οι Ζωντανές Πέτρες είναι μια πρωτοβουλία της Επιτροπής Νεολαίας με βασικό στόχο τη στελέχωση διακονιών που ήδη υπάρχουν αλλά και την ανάδειξη νέων διακονιών με τις οποίες θα μπορούμε να ασχοληθούμε όλη τη χρονιά. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα πρόγραμμα στο οποίο θα μπορούν να συμμετέχουν όσοι το επιθυμούν, με στόχο να αποτελέσει μια πλατφόρμα για μαθητεία, πνευματική συναναστροφή και πάνω απ' όλα κάλυψη διακονικών αναγκών. Κατά κάποιο τρόπο είναι η προέκταση της καλοκαιρινής ευαγγελιστικής εκστρατείας, στη διάρκεια όλης της χρονιάς, με αρκετά πιο ευρύ όμως πεδίο δράσης. Το πρόγραμμα θα είναι επιτυχημένο αν καταφέρουμε να αξιοποιήσουμε τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και την όρεξη για υπηρεσία όλων μας!

Τί είδους διακονίες μπορεί να στελεχωθούν από τις Ζωντανές Πέτρες;
Τα γεύματα και οι εξορμήσεις αγάπης, διάφορες ευαγγελιστικές εκδηλώσεις και δράσεις μέσα στην κοινωνία κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς, ομάδες υμνωδίας και νέα μουσικά σχήματα, ομάδες παντομίμας, θεάτρου, ομάδα δημιουργίας video και πολλές άλλες που μπορεί να προκύψουν μέσα απ' την αλληλεπίδραση μεταξύ μας και πάνω απ' όλα απ' την έμπνευση μέσα απ' τη Βίβλο. Όλες αυτές οι μορφές διακονιών μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε ανάγκες συνεδρίων, εκδηλώσεων της Επιτροπής Νεολαίας, του ΣΧΕΦ, της κάθε τοπικής εκκλησίας και πολλών άλλων.

Ποιοί μπορούν να συμμετέχουν;
Όλοι οι νέοι και οι νέες που αγαπούν τον Θεό και έχουν όρεξη να Τον υπηρετήσουν!

Πότε και πού συναντιέται η ομάδα;
Δύο Παρασκευές το μήνα στις 19:30 το απόγευμα, στην Ανεξάρτητη Ευαγγελική Εκκλησία Αμαρουσίου (κοντά στο σταθμό του ΗΣΑΠ Μαρούσι), είτε στην αίθουσα της Ευριπίδου 14.

Ποιό είναι το πρόγραμμα κάθε συνάντησης;
1. Ένα σύντομο βιβλικό μήνυμα από κάποιον απ' τους ομιλητές που συνήθως χρησιμοποιούμε στα συνέδριά μας με σκοπό την παρακίνηση και την ενθάρρυνσή όλων μας.
2. Παρουσίαση μιας διαφορετικής διακονίας κάθε φορά και ανοιχτή συζήτηση πάνω στο πώς μπορούμε να τη στελεχώσουμε καλύτερα και να την κατευθύνουμε-εμπλουτίσουμε με νέα στοιχεία.
3. Παρέα και συναναστροφή για το δέσιμο της ομάδας.

Σας περιμένουμε όλους!
Comments