Χαιρετισμός Επιτροπής Νεολαίας ΕΕΕΕ

αναρτήθηκε στις 4 Δεκ 2018, 12:04 π.μ. από το χρήστη Νεολαία Ελεύθερων Ευαγγελικών Εκκλησιών   [ ενημερώθηκε 4 Δεκ 2018, 12:17 π.μ. ]

Αγαπητοί νέοι, φίλοι και φίλες,

 

Η Επιτροπή Νεολαίας της Κοινωνίας των Ελευθέρων Ευαγγελικών Εκκλησιών σας στέλνει  χαιρετισμό αγάπης και φιλίας.

Με ευγνωμοσύνη στην καρδιά μας για τη Χάρη του Θεού η οποία αποκαλύφθηκε δια Ιησού Χριστού,  οραματιζόμαστε ο Λόγος του Σταυρού που συνιστά τη δύναμη του Θεού, να εδραιωθεί μέσα στις καρδιές σας και να φέρει πλούσιες ευλογίες. Ο στόχος, η προσευχή και η  προσδοκία της Επιτροπής, είναι ο Χριστός να  δοξαστεί στη ζωή όλων των νέων, μέσα στο περιβάλλον που ο Θεός τους έχει τοποθετήσει.

Μέσα σε μια πολυδιάστατη κοινωνία, συνεχώς μεταβαλλόμενη και γεμάτη από προκλήσεις, αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο απ' όλα είναι να γνωρίσουμε βαθύτερα και βαθύτερα το πρόσωπο του Ιησού Χριστού. Στο πρόσωπο Αυτό, υπάρχει η μοναδική Αλήθεια, η οποία μπορεί να απελευθερώσει κάθε  άνθρωπο και να του χαρίσει Ειρήνη και Χαρά μέσα στη ψυχή του. Πιστεύουμε ότι ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, είναι ο μοναδικός οδηγός, το μοναδικό Φως, που αποκαλύπτει την  κατεύθυνση  που πρέπει να ακολουθήσει κάθε άνθρωπος προκειμένου να βρει τον αληθινό σκοπό της ύπαρξής του. Η πίστη μας στον Ιησού Χριστό και η επιθυμία μας να διατηρηθεί  το Ευαγγέλιο του Θεού,  αγνό, αμίαντο και ακέραιο, είναι η βασική αρχή  μας.

Με ειλικρινή αγάπη σας προσκαλούμε να ενωθείτε και εσείς, σε αυτή την Κοινωνία των Νέων και όλοι μαζί να εργαστούμε για τον Κύριο, προσμένοντας τον ερχομό Του. 

 

Με ειλικρινή αγάπη,

Η Επιτροπή Νεολαίας

Comments