Test vakantieparken

Radar roept Landal Greenparks uit tot grote winnaar


Tros Radar vroeg een panel naar het beste vakantiepark.

Bijna iedereen brengt wel eens een weekend of weekje door in een vakantiepark in Nederland. Even lekker er tussenuit, een andere omgeving, maar dan wel van alle gemakken voorzien. Ieder jaar worden Nederlandse bungalowparken zo’n 5 mijloen keer bezocht. Tros Radar vroeg zich af welke vakantieparken door haar testpanel als beste beoordeeld worden. 

In de enquête die onder het testpanel gehouden werd, vergeleek Radar alleen grote bungalowparken, die in ieder geval een subtropisch zwembad hebben. Gevraagd werd naar parken van Center Parcs, Landal GreenParks, Libéma en Roompot. Er kwamen maar liefst 10.616 beoordelingen binnen bij de Radar-redactie.

Nadat de beoordelingen op een rij waren gezet, bleek dat in de top 5 alleen maar parken van Landal GreenParks staan: Rabit Hill, Het Land van Bartje, Landgoed De Hellendoornse Berg, Sluftervallei en Coldenhove. Het eerste park van een andere keten is Het Meerdal van Center Parcs. Dan weer vier Landal-parken om op de elfde plek Roompot-park Buitenhof Domburg tegen te komen.

Landal wint het door goede beoordelingen van de accommodatie, het personeel, de bereikbaarheid en de verzorging van de parken. In dit testoverzicht vindt u de cijfers en de reviews per park.

Comments